• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۰۹۷۹۹
تاریخ انتشار: ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۷
اقتصادی » صنعت
مدیر عامل ایران خودرو:

بدهی ما به نظام بانکی عادی است

مدیر عامل ایران خودرو گفت: شرکتی که 30 هزار میلیارد تومان گردش مالی دارد اگر 10 درصد آن را از بانک تامین کرده باشد یعنی 3000 میلیارد تومان،​ این بدهی معوق نیست بلکه بدهی عادی و جاری است و در همه خودروسازان دنیا بالاتر است.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما­، یکه زارع امروز در دانشگاه صنعتی شریف و در نشست خودرو سازی ایران زیر ذره بین با اشاره به سابقه صنعت خودرو کشور گفت :با نزدیک شدن به دهه هشتاد خودروسازی ما سیاسی تر شد و خودروسازی را به افراد جوان بدون تجربه دادند و حاصل این شد که خیلی از مشکلات ارثی است که به این دولت رسیده است .


وی گفت :​ 3000 میلیارد تومان گردش مالی صنعت خودرو در جهان است و 75 میلیون اشتغال دارد و این گردش مالی در ایران نیز بالاست و جذابیت دخالت های نابجا دارد.


مدیر عامل ایران خودرو گفت :​ در خصوص ارتباط صنعت و دانشگاه 90 درصد منابع جای دیگر می رود در نهایت جزوه ای به ما می دهند که باید خاک بخورد.


وی افزود­: درباره کیفیت خودرو ها خودرویی مثل رانا زودتر از اینکه بتواند تجاری باشد وارد بازار شد و از هر 100 دستگاه 84 دستگاه بعد­از حدود 3000 کیلومتر به تعمیرگاه باز می گشت اما الان این تعداد کاهش یافته است.

 

وی گفت:هم اکنون اگر نیاز به تعویض موتور یا بگیربکس باشد خود ماشین را عوض می کنیم.


یکه زارع افزود در سال 92 حدود 35 هزار خودرو در تعمیرگاه برای نبود قطعه متوقف بوده که این تعداد به به 500 دستگاه در 800 نمایندگی رسیده است .


مدیر عامل ایران خودرو گفت 80 درصد قطعات در قطه سازی داخلی تولید میشود که باید کیفیت بالا داشته باشند.


وی افزود :​سال 92 ورود قطعات چینی خیلی زیاد بود که الان به حداقل رسیده و در باره تولید خودرو های چینی من به شخصه علاقه مند به تولید خودروی چینی نیستم .


مدیر عامل ایران خودرو گفت: اینکه صنعت خودرو را به دست فرانسه بسپریم بسیار غلط است اما شرکت نباید تعطیل شود و موضوعاتی مثل بیکاری باید در نظر گرفته شود .


یکه زارع درباره جمشید آرین تولید کننده خودروی برقی گفت :​ با وی پنج جلسه دو ساعته صحبت کردیم و وی حاضر نشد خودروی خود را به کارخانه بیاورد و از ما 20 میلیارد تومان طلب کرد .


وی افزود :ساخت خودروبرقی کار پیچیده ای نیست همانطور که ما رانا و دنای برقی ساختیم . این در حالیست که مساله اصلی تجاری کردن ان و پاس کردن استانداردهاست.


وی گفت: قیمت تمام شده خودروی برقی 1،8 برابر قیمت تمام شده خودروی معمولی و نیازمند سوبسید دولتی است .


یکه زارع گفت سال گذشته یک میلیون و ششصد هزار خودرو با ارز بری 3 میلیارد دلار تولید شد که اگر این تعداد وارد میشد 27 میلیارد دلار معاول نصف ورودی ارز نفت کشور بود.


وی درباره تصادفات گفت سهم خودروساز 13 درصد است 50 درصد خطای انسانی و بقیه مربوط به جاده و سایر عوامل است .


یکه زارع درباره خودروی شخصی خود گفت خودروی من ماکسیمای سال 83 است و در شرکت از خودروی دنا استفاده میکنم .


وی درباره ثبت نام محصولات ایران خودرو گفت:همه ثبت نام ها از طریق اینترنت انجام می شود و ثبت نام نمایندگی تخلف است .


وی گفت: واردات خودروی پ‍زو 301 انجام نخواهد شد و از آذر امسال با داخلی سازی بالای 50 درصد وارد بازار خواهد شد.
یکه زارع گفت :​ طرح ایران خودرو فردا تا یک ماه آینده اعلام می شود که طرحی برای برای جانشین پروری و استفاده از جوانان نخبه دانشگاه های خوب در صنعت خودرو سازی است تا در 4 سال مدیرانی تربیت شوند که به صنعت کمک کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۳۰ مرکز بهداشتی و خانه‌های سلامت در شیروان به فیبرنوری متصل شدند
معرفی آثار منتخب استانی چهل و چهارمین جشنواره تئاتر فجر
روایت حماسه‌های سردار سلیمانی از رادیو سلامت
دهم رجب سالروز میلاد امام جواد (ع)
تقویم روز و اوقات شرعی دهم دی به افق آبادان و خرمشهر
فضاسازی شهری در آستانه مراسم معنوی اعتکاف
خروج موقت سامانه بارشی از مازندران
هوای اصفهان در برخی مناطق و پنج شهر در وضعیت پاک
دعوت نماینده ولی فقیه از جوانان برای حضور در مراسم اعتکاف
سکوت در برابر تهدیدات ترامپ صلح جهانی را تهدید می‌کند
اطلاعیه قطع برق در برخی مهدیشهر
پایان عملیات بازسازی خط اصلی انتقال فاضلاب خیابان رباط دوم
بوشهر میزبان دوره ملی دانش‌افزایی مراکز مشاوره ازدواج و خانواده
تعویق لیگ برتر ووشو
مروری بر سه فیلم آماده پخش از قاب تلویزیون
تقابل حساس گیتی‌پسند و گهرزمین برنده نداشت
مهمان‌نوازی از زائران با محوریت سالگرد شهید سلیمانی
صفحه نخست روزنامه‌های اصفهان ( دهم دی ۱۴۰۴)
شمسایی ۲۰ ملی‌پوش فوتسال را به اردو فراخواند
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۰ دی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
۴ تصمیم دولت و مجلس برای حمایت از بازار و فعالان اقتصادی
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)