• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۱۸۸۱۶
تاریخ انتشار: ۱۳ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۹
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
گزارش سازمان ملل از وضع پناهجويان در بنگلادش،

200 هزار پناهجوي روهينگايي در انتظار پناهگاهي امن

سازمان ملل اعلام کرد 200 هزار پناه جوي روهينگيا بايد به اردوگاه هاي امن در بنگلادش منتقل شوند زيرا فصل طوفان ها در اين کشور در حال نزديک شدن است.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما ، سازمان ملل متحد اعلام کرد دويست هزار پناه جوي روهينگيا بايد به اردوگاه هاي امن در بنگلادش منتقل شوند زيرا فصل طوفان ها در اين کشور در حال نزديک شدن است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی


شبکه تلويزيوني الجزيره انگليسي گزارش داد شمار زيادي از پناه جويان روهينگيا در پناهگاه هايي به سر مي برند که تاب بارش باران هاي شديد و بادهاي تند را ندارند.
خبرنگار الجزيره انگليسي از بزرگترين اردوگاه پناه جويان در جهان که در بنگلادش واقع شده است، گزارش داد در پي فرار سليما خاتون به همراه خانواده اش از سرکوب هاي نظامي در ميانمار در هشت ماه پيش، زندگي براي آنها در بنگلادش هم مشقت بار است. آنها يک پناهگاه موقت و آسيب پذير روي يک تپه براي خود ايجاد کرده اند . در آستانه فرا رسيدن فصل بارش ها در بنگلادش، انتظار مي رود شرايط زندگي براي سليما و صدها هزار پناه جوي ديگر در بنگلادش بيش از پيش دشوار شود.
سليما خاتون گفت: "ما از ورزش بادها هراس داريم. گاهي اوقات رانش زمين رخ مي دهد اما ما جايي براي رفتن نداريم."
اطراف اين اردوگاه شرايط اضطراري احساس مي شود. شرايط آب و هوايي در هر زماني به طور قابل توجهي تغيير خواهد کرد. هزاران ساقه بامبو ميان پناه جويان توزيع شده است تا آنها بتوانند با استفاده از اين ساقه ها پناهگاه هاي خود را تقويت کنند. نهادهاي امداد رسان در حال آموزش اين پناهجويان براي حفاظت از خود هستند.
نورول اسلام که يکي از پناه جويان روهينگياست، گفت: "ما از باد و طوفان مي ترسيم. آنها ما را در ارتباط با وقوع رانش زمين آموزش مي دهند و اين که بايد چه کاري انجام دهيم. "
ماشين هاي سنگين براي ايجاد جاده اطراف اين اردوگاه به اينجا آورده شده اند. ضروري است تا نهادهاي امداد رسان بتوانند به همه مناطق در اين اردوگاه دسترسي داشته باشند تا قربانيان احتمالي ناشي از وقوع سيل يا رانش زمين را در سريع ترين زمان ممکن نجات دهند.
مردان با جمع آوري آجر تلاش مي کنند سقف پناهگاه هاي خود را محکم کنند اما بارش شديد باران آنها را به گل و لاي تبديل خواهد کرد. مي توان مشاهده کرد که اين پناهگاه ها که روي ثپه ها بنا شده اند تا چه حد آسيب پديرند. طي چهار ماه آينده انتظار مي رود اين منطقه شاهد بارش هاي شديد باران و وقوع طوفان باشد. بادهايي که سرعتشان به صد کيلومتر در ساعت مي رسد به آساني مي توانند اين پناهگاه ها را تخريب کنند. نهادهاي امداد رسان مي گويند دويست هزار تن از اين پناه جويان بايد از اينجا به مکاني امن تر منتقل شوند.
دولت بنگلادش منطقه اي وسيع را به ايجاد پناهگاه هايي براي پناه جويان اختصاص داده است. قرار است پناهگاه ، مرکز درماني و مدرسه در اين منطقه ساخته شود. نهادهاي امدادرسان مي گويند بيست و پنج هزار نفر در منطقه اي به سر مي برند که مقابل رانش زمين به شدت آسيب پذير است و اين افراد بايد فوري به مکاني ديگر منتقل شوند.
شلي تاکرا از سازمان برنامه جهاني غذا گفت: "اين افراد بايد به مکاني مسطح و امن تر منتقل شوند . اين همان کاري است که اينجا در حال انجام دادن آن هستيم. ما بايد اين خانواده ها را به مکاني منتقل کنيم تا آنها بتوانند به مواد غذايي، خدمات عمومي و بهداشتي دسترسي داشته باشند. اين افراد بايد در مکاني امن زندگي کنند و در معرض خطر قرار نداشته باشند."
­

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)