• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۱۷۰۸
تاریخ انتشار: ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۷
اجتماعی » محیط زیست

عامل اصلی زنده گیری توله یوزپلنگ ایرانی از طبیعت شناسایی شد

در ادامه رسیدگی به پرونده زنده گیری یک توله یوزپلنگ ایرانی و در جریان تحقیقات مراجع قضایی و انتظامی عامل اصلی زنده گیری توله یوزپلنگ از طبیعت شناسایی شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی اداره کل محیط زیست استان تهران ، دی ماه سال گذشته گروهی از قاچاقچیان حیات وحش که یک توله یوزپلنگ را از زیستگاه طبیعی جدا و به تهران منتقل کرده بودند با تلاش نیروهای یگان محیط زیست و پلیس امنیت استان تهران شناسایی شدند.
فرمانده یگان محیط زیست استان تهران در این باره گفت: پس از این ماجرا چهار متهم در رابطه با این پرونده به دادسرای ناحیه ۱۹ تهران معرفی شدند و پس از صدور قرار وثیقه تحقیقات قضایی از متهمان آغاز شد.
نقی میرزاکریمی اظهار داشت : متهمان همگی در جریان انتقال، نگهداری و خرید و فروش توله یوزپلنگ دست داشته اند اما هیچ یک عامل اصلی زنده گیری یوزپلنگ از طبیعت را معرفی نکرده و هر کدام تنها خرید یوزپلنگ از دیگری را قبول داشتند.
جهت شناسایی عامل اصلی زنده گیری یوزپلنگ از طبیعت، اولین متهم دستگیر شده به نام (ب) که حلقه نخست نقل و انتقال توله یوزپلنگ نیز بود تحت بازجویی قرار گرفت و ادعا نمود توله یوز را تعدادی از افراد محلی ساکن شهرستان جاجرم در استان خراسان شمالی از منطقه میاندشت زنده گیری نموده و پس از انتقال به تهران به وی فروخته اند.
با ارسال نیابت قضایی به دادگستری شهرستان جاجرم، تحقیقات گسترده ای توسط مرجع قضایی و حراست سازمان محیط زیست جهت شناسایی عاملین زنده گیری توله یوزپلنگ آغاز شد.
افرادی که (ب) بعنوان عاملین زنده گیری یوز معرفی کرده بود به دادسرا احضار و تحت بازپرسی قرار گرفتند اما هیچیک اتهام وارده را قبول نداشتند.
پس از تکمیل تحقیقات در جاجرم، پرونده مجددا به دادسرای ناحیه ۱۹ تهران ارسال و تحقیقات از (ب) و افرادی که در جاجرم توسط وی معرفی شده بودند توسط پلیس امنیت و یگان محیط زیست استان تهران ادامه یافت.
هنگامیکه (ب) با افراد محلی که ادعا می نمود یوز را از آنها گرفته است مواجه و روبرو شد در نهایت اعتراف کرد که زنده گیری یوز از طبیعت را خودش انجام داده است.
(ب) اهل شهرستان جاجرم ولی ساکن تهران است. این متهم با آشنایی قبلی که از منطقه داشته شخصا توله یوز را زنده گیری نموده و پس از انتقال به تهران با دریافت مبلغی حدود ۳۰ میلیون تومان به سایر متهمان پرونده فروخته بود.
پس از شناسایی عامل اصلی زنده گیری توله یوزپلنگ از طبیعت، مراحل بازپرسی به اتمام رسیده و با تکمیل تحقیقات در دادسرا پرونده با چهار متهم (ب)، (م) (ک) و (ف) جهت رسیدگی و صدور رای به دادگاه ارسال خواهد شد.
هر چهار متهم در جریان زنده گیری، انتقال به تهران، خرید و فروش و نگهداری توله یوزپلنگ دست داشته و از بابت جرایم مذکور محاکمه خواهند شد.
فرمانده یگان محیط زیست استان تهران در مورد اینکه آیا یک محیط بان در این ماجرا نقش داشته است؟ گفت: یکی از محیط بانان خراسان شمالی در این رابطه مظنون به همکاری با متهمان بود که در جریان تحقیقات صورت گرفته توسط پلیس امنیت و مقام قضایی به طور قطع مشخص شد که محیط بان هیچ جرمی مرتکب نشده و کوچک ترین دخالتی در این اقدام مجرمانه نداشته است.
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
وقوع چندین انفجار در هرمزگان، ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵
اوقات شرعی ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
اجرای عملیات «هرس سبز» در ۳۲۰۰ هکتار از تاکستان‌های خرمدره
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
تکذیب ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر
تغییر ساعت حرکت قطار مسیر اندیمشک–دورود شماره ۹۱۴
۲۱ تیر، سالروز قیام گوهرشاد و پاسداشت فرهنگ حجاب و عفاف
پیش بینی خسارت های ناشی از وزش باد در سمنان
تداوم حماسه مردمی در صد و سی و چهارمین شب تجمعات جنوب‌غرب خوزستان
اهتزار پرچم جمهوری اسلامی ایران در میدان ساحل کیش
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
گسترش خدمات مشاوره، توانبخشی و محله‌محور بهزیستی در کیش
بازگشت ۵ میلیارد وجه کلاهبرداری شده با سرعت عمل پلیس فتا
رفع موانع سرمایه‌گذاری در گردشگری، اولویت مدیریت استان کرمان است
کاهش هزینه‌های درمان با اجرای طرح پزشک خانواده
غرق‌شدن جوان ۱۸ ساله در رودخانه روستای گوراب
عهد و قرار لرستانی‌ها در ایستگاه ۱۳۳ سنگر خیابان
اختلال در خدمات بانکی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
جنگ با ایران ارتباطی با تنگه هرمز یا برنامه هسته‌ای ندارد
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
امروز؛ آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان یازدهم و دوازدهم
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
سرنگونی یک موشک کروز با آتش پدافند نوین هوافضای سپاه
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۱ تیر ۱۴۰۵
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر  (۱ نظر)
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد  (۱ نظر)