• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۳۴۳۸۴
تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۳
علمی و فرهنگی » آموزش و پرورش
بطحایی در جمع خبرنگاران:

تغییر زمان آزمون سراسری سال ۹۸ قطعی نیست

وزیر آموزش و پرورش گفت:​ تغییر زمان برگزاری آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها برای سال ۹۸ قطعی نیست.

انتقال دانش آموزان پایه هفتم به مدارس استعداد‌های درخشان آزاد استبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سیدمحمد بطحایی در حاشیه مراسم رونمایی از برنامه نظام سنجی شایستگی‌های حرفه‌ای مدیران مدارس در جمع خبرنگاران افزود: تغییر زمان آزمون سراسری باید با توافق وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت آموزش و پرورش باشد.

وی با بیان اینکه تغییر زمان برگزاری آزمون سراسری ورود به دانشگاه‌ها در جلسات مشترک مطرح شده است، تأکید کرد: تاکنون این تغییر زمان رسمی و قطعی نشده است.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به رونمایی از برنامه نظام سنجی شایستگی‌های حرفه‌ای مدیران مدارس گفت:​ این سامانه با همکاری جهاد دانشگاهی از ۸ ماه پیش آغاز شده است و اکنون به بهره برداری می‌رسد.

وی با قدردانی از جهاد دانشگاهی برای همکاری در این زمینه افزود: این برنامه، بخشی از نظام شایستگی کارکنان دولت است که یک طرح ۳ ساله خواهد بود و با همکاری جهاد دانشگاهی در آموزش و پرورش اجرا می‌شود.

حساب یکپارچه مدارس فعال می‌شود

وزیر آموزش و پروش با بیان اینکه زمینه‌ها برای اجرای حساب یکپارچه مدارس فراهم می‌شود، گفت: ابهامات حقوقی آن به زودی برطرف خواهد شد.

بطحایی افزود: حساب یکپارچه مدارس موجب انضباط بیشتر در دریافت‌ها و پرداخت‌های مدارس خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه براساس قانون بودجه سال ۹۷ اعتباری برای پرداخت آب و سوخت مدارس در نظر گرفته شده است، گفت: آئین نامه اجرایی اختصاص این اعتبار برای پرداخت تعرفه‌های مدارس تدوین نشده است.

بطحایی افزود: همه ساله در این زمان کمک والدین به مدارس مطرح می‌شود، این کمک‌ها به صورت داوطلبانه خواهد بود و به هیچ وجه اجباری نیست.

وی با ابراز امیدواری از این که دولت بتواند تمام هزینه‌های مورد نیاز مدارس را بپردازد و گفت: در شرایط کنونی کشور بخشی از هزینه‌های مدارس را دولت تقبل می‌کند و انجمن اولیا و مربیان باید به عنوان رابط اولیا با مدارس هزینه‌های مورد نیاز مدرسه را با خانواده دانش آموزان در میان بگذارند و این هزینه‌ها به صورت داوطلبانه از سوی اولیاء دانش آموزان پرداخت شود.

بطحایی افزود: تمام کمک‌های داطلبانه اولیا به مدارس به منظور ارتقا کیفیت خدمات در مدارس خواهد بود.

وزیر آموزش و پرورش در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به سوء استفاده برخی از مدارس غیردولتی از لغو آزمون استعداد تحصیلی در پایه هفتم گفت: برگزاری آزمون تحصیلی برای پذیرش دانش آموزان در پایه هفتم در برخی مدارس غیر دولتی صورت گرفته است که قانونی نیست.

وی با اشاره به اینکه گروه کارشناسی به منظور بررسی این موضوع تشکیل شده است، افزود: آموزش و پرورش قاطعانه با متخلفان برخورد خواهد کرد.

بطحایی اضافه کرد: برخی از مدارس غیرانتفاعی اعلام کرده اند که این آزمون‌ها پیش از ابلاغ رسمی آموزش و پرورش انجام شده است و در آن زمان غیرقانونی نبوده است.

انتقال دانش آموزان پایه هفتم به مدارس استعداد‌های درخشان آزاد است

وزیر آموزش و پرورش گفت: انتقال دانش آموزان پذیرفته شده به مدارس استعداد‌های درخشان از دیگر مدارس دولتی و غیردولتی برای پایه هفتم آزاد خواهد بود.

بطحایی افزود: اولیای دانش آموزانی که داوطلب حضور در مدارس استعداد‌های درخشان پایه هفتم هستند، اکنون فرزندانشان را در مدارس مورد نظرشان نام نویسی کنند.

وی اضافه کرد: در صورت پذیرش دانش آموزان در این مدارس، انتقال آنان از دیگر مدارس دولتی و غیردولتی به مدرسه «سمپاد» بلامانع است.

وزیر آموزش و پرورش درباره آزمون ورود به پایه هفتم متوسطه مدارس استعداد‌های درخشان نیز گفت: برای مهر امسال (۹۷)، صرفا آزمون هوش و استعداد سنجی صورت می‌گیرد.

بطحایی افزود: به هیچ وجه آزمون‌های استعداد تحصیلی در چهارگزینه‌ای که پیش از این برای ورود به مدارس استعداد‌های درخشان برگزار می‌شد، امسال برگزار نخواهد شد.

وی از اولیای دانش آموزان داوطلب شرکت در مدارس تیزهوشان نیز خواست تا به هیچ وجه کتاب‌های کمک آموزشی و کلاس‌های آمادگی این آزمون را جدی نگیرند.

وزیر آموزش و پرورش گفت: حذف آزمون‌های مکرر دوره ابتدایی که براساس نظر کارشناسی آموزش و پرورش موجب اختلال تحصیلی شده مورد تاکید وزارت آموزش و پرورش است.

بطحایی اضافه کرد: برای سال ۹۸ نیز با هماهنگی شورای عالی آموزش و پرورش و شورای عالی انقلاب فرهنگی تصمیمات مقتضی به منظور کاهش گام به گام آزمون‌های دوره ابتدایی اتخاذ می‌شود و به موقع نیز به خانواده‌های دانش آموزان اطلاع رسانی خواهد شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
خبر‌هایی ازمناطق مختلف گیلان ۱۴ دی ۱۴۰۴
حضور ناظر چهارمحال و بختیاری در لیگ دسته یک والیبال مردان کشور
زیرساخت های پیاده روی اربعین تقویت شود
­معرفی کادر فنی تیم ملی کبدی ایران در بازی‌های آسیایی ۲۰۲۶
گرامیداشت یاد شهید مداح در شهرستان بافت
رفع مشکلات مسکن گیلان با هم افزایی ظرفیت‌های دولتی و خصوصی
آسمانی شدن پدر شهید حمزه علی سلخوری در لوشان
پنجمین جشنواره غذای گیله خوراک در گیلان
رئیس جمهور صربستان: در جهان قانون زور حاکم است
تشکیل ۲۰ هزار پرونده مربوط به حملات رژیم صهیونی به ایران
پایان مسابقات فوتسال خردسالان شهرستان فارسان
پناهجویان ونزوئلایی نگران آینده خود در آمریکا هستند
پایان مرحله دوم لیگ شنا با صدرنشینی نفت تهران
ارائه بیش از ۲۶ هزار مشاوره فرزندآوری به زوج‌های مراغه‌ای
تصمیم‌گیری درباره فاز دوم پل سه راه جویبار بر اساس ترافیک
شکست تیم شاهوی مهاباد مقابل میهمان خود
اعتکاف، فرصتی سه روزه برای خلوتی خاص از سوی عبد برابر معبود
برگزاری مسابقات مچ اندازی در شهرضا
تجلیل از مداحان اهل بیت (ع) شهرستان تالش
اعطای اختیارات به استانداران در اجرای طرح حمایت معیشتی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۶ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)