• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۷۰۵۸
تاریخ انتشار: ۱۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۸
اجتماعی

کمک کمیته امداد به مردم غزه ، شیطنتی از سوی دشمنان است

 رئیس کمیته امداد امام خمینی با بیان اینکه دشمنان پیرامون مسئله کمک کمیته امداد به مردم غزه شیطنت کرده‌اند، گفت: از چند روزی که دشمنان شیطنت کرده‌اند، درآمد این مجموعه چند برابر شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ؛ سید پرویز فتاح در دیدار با آیت‌الله مصباح یزدی که در سالن جلسات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) برگزار شد، با اشاره به اینکه سرباز در برابر امر فرمانده باید اطاعت کند، اظهار داشت: در نظام اسلامی اعتقاد ما بر این است که هر جا، مقام معظم رهبری فرمودند شما نگهبان باشید، ما باید در همان مکان اطاعت کنیم و این افتخار سربازی لطف خداوند است.
وی با بیان اینکه مقام معظم رهبری در موارد مختلف لطف خود را شامل حال کمیته امداد کرده‌اند، افزود: این‌طور نیست که مجموعه ما نقص نداشته باشد اما رهبر معظم انقلاب نسبت به این مجموعه لطف پدری دارند.
رئیس کمیته امداد کشور با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری بارها فرموده‌اند که به خانه مدد جویان بروید و از حال آنان باخبر شوید، تصریح کرد: بازدید از خانه مددجویان مایه خوشحالی آنان و گره‌گشایی از کار آنان می‌شود.
وی با بیان اینکه امام خمینی (ره) فرموده است که اگر دشمن از کار شما ناراحت شد، بدانید آن کار شما صحیح بوده است، خاطرنشان کرد: دشمن اسم ما را جزو سومین نفر در لیست تحریم‌ها قرار داده است و در شبکه‌های غربی ؛ پویشی به‌ عنوان نه به کمیته امداد پیرامون اینکه کمیته امداد به غزه کمک می‌کند به راه انداخته است.
وی به موضوع اغتشاشات سال گذشته اشاره و تاکید کرد: مردمی که مختصر کمک نظام را احساس کرده‌اند به همین دلیل نمکدان نمی‌شکنند، در جریان اغتشاشات حتی یک نفر از مددجویان شرکت نکرده بود.
رئیس کمیته امداد کشور فعالیت‌های فرهنگی کمیته امداد را مورد توجه قرار داد و تصریح کرد: اقدامات مطلوبی در زمینه فرهنگی انجام‌شده اما کافی نیست


هیچ پولی از کمک‌های مردم در خارج از کشور هزینه نشده است

رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) در واکنش به برخی خبرها گفت: قول داده‌ایم که همچون گذشته هیچ پولی از کمک‌های مردم در خارج از مرزهای ایران اسلامی مصرف نشود و بر این وعده خود صادق بوده‌ایم.
پرویز فتاح در صفحه شخصی خود در اینستاگرام نوشته است : از ابتدای حضورم در کمیته امداد، سرمایه اصلی امداد را اعتماد مردم دانستم و تأکیدم بر افزایش آن بوده است.
بارها گفته‌ایم در امداد هیچ چیز محرمانه‌ای جز اطلاعات فردی مددجویان نداریم و همه چیز باید شفاف باشد.
خود و همکارانم را موظف کردم که به طور منظم عملکرد امداد را گزارش دهیم و برگزاری نشست‌های خبری متعدد، تولید مستندهای تصویری و برگزاری تورهای خبرنگاری و عکاسی در مناطق محروم بخشی از این اقدامات بوده است.
همچنین در سه سال گذشته بارها و بارها تأکید کرده‌ام که امداد امام(ره) اولویت خود را رسیدگی به امور محرومین داخل کشور می‌داند و در برون‌مرزها صرفا به پیاده‌سازی مدل سازمانی کمیته امداد به صورت خودگردان (کمک‌های مردمی همان کشور برای نیازمندانش) اقدام می‌کند و به نوعی با این کار ضمن صدور ارزش‌های انقلاب، نام و یاد امام راحل زنده و جاوید می‌ماند.
قول داده‌ایم که همچون گذشته هیچ پولی از کمک‌های مردم در خارج از مرزهای ایران اسلامی مصرف نشود و بر این وعده خود صادق بوده‌ایم و خواهیم ماند. افزایش میزان مشارکت مردم در طرح‌های مختلف کمیته امداد در سال‌های اخیر نیز مؤید این موضوع است که از این بابت قدردان مردم نیکوکار ایران هستیم.
اکنون که توفیقات کمیته امداد امام۰ره) باعث سرخوردگی و عصبانیت آنان شده، انجام برخی شیطنت‌های هدایت‌شده از آن سوی مرزها و سعی در ایجاد خدشه بر اعتماد مردم عزیز به کمیته امداد آن هم در ایام مربوط به سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) و در آستانه روز جهانی قدس، ضرورت هوشیاری ملت عزیز ایران و همراهی بیش از پیش آنان را نمایان می‌کند و ما نیز مصمم‌تر از گذشته در مسیر پر خیر و برکت کمک به نیازمندان و محرومین گام برخواهیم داشت.
مکروا و مکر الله والله خیر الماکرین.
سید پرویز فتاح
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیوند نسل جوان و نوجوان با عصر شعر فاطمی
پیام رئیس جمهور به اولین همایش بین‌المللی سرمایه‌گذاری استان اردبیل
رونمایی از کتاب «سیبل صورتی» در یزد
دستگیری شکارچی غیرمجاز در منطقه حفاظت شده سرخ‌آباد زنجان
حیدری رئیس فدراسیون سوارکاری شد
جنوب غرب خوزستان در وضع قرمز آلودگی هوا
تفکر بسیجی؛ رمز پیروزی ملت ایران است
حضور ۸ وزیر در جلسات هفته آینده کمیسیون‌های مجلس
اردبیل،کانون سرمایه‌گذاری و صادرات به بازار قفقاز است
ادامه آلودگی هوای مشهد برای بیستمین روز متوالی
غلامان در سوگ یاس نبوی
ممنوع شدن ورود به جنگل‌های سوادکوه
مرگ با ترشی در کاشان
«رادیو تاکسی»، از رادیو تهران
افتتاح طرح اچ‌ دی‌ سازی استودیو پخش خبر صدا و سیمای استان گلستان
صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
چشمه آب گرم وننق زنجان، فرصتی برای توسعه گردشگری درمان
هشدار فرماندار شاهیندژ به پیمانکار تصفیه‌خانه شهرک صنعتی
صعودشهرداری ارومیه به رده دوم جدول لیگ برتر
یادواره ۱۵۷ شهید غواص استان کرمان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
قاچاق با کارت سوخت شخصی
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
۹ صندوق سرمایه‌گذاری سود سهامداران را مکانیزه واریز کردند  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)