• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۴۸۵۱۲
تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۷
البرز » اقتصادی
استاندار البرز

اکنون زمانی برای اختلاف نظرها وجود ندارد

استاندار البرز با اشاره به اینکه نباید مشکلات کوچک را با بزرگنمایی به وخامت رساند افزود: امور باید به صورت منطقی و با خرد جمعی، وحدت رویه و تعامل ویژه دولت و مردم، بدرستی پیگیری و دنبال شود.

 

به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز البرز ؛ محمدعلی نجفی در جلسه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی با اشاره به اینکه برخی از موانع تولید باید در بخش کلان مورد حل و بررسی قرار گیرد افزود: در مجموعه دولت و بانک مرکزی اهتمام ویژه ای برای تسهیل و رفع موانع تولید وجود دارداکنون زمانی برای اختلاف نظرها وجود ندارد.
وی با بیان اینکه ما موظف به حل مشکلات راه تولیدکنندگان و سرمایه گذاران هستیم، ادامه داد: این جلسات محلی برای ارائه راهکارهای عملیاتی در راستای رونق اقتصادی با حضور فعالان این بخش محسوب می شود.
نجفی به شرایط خاص کشور و ضرورت بهره برداری صحیح از منابع موجود اشاره کرد و گفت: اصلاح الگوی مصرف آب و برق باید با کمک تمامی مردم و مسئولان باید محقق و این فرهنگ نهادینه شود.
وی افزود: گاهی خسارات خاموشی های حتی کوتاه مدت، برای تولیدکنندگان جبران ناپذیر است از این رو باید قطع برق احتمالی در مواقع ضروری اطلاع رسانی شود.
استاندار با تاکید بر لزوم همراهی و تعامل بیشتر بخش خصوصی با دولت اضافه کرد: حضور فعال بخش خصوصی و تشکل های مربوطه در این شورا باید با ارائه راهکارهای اساسی و کارشناسی همراه شود، بخش خصوصی در این حوزه نقش تصمیم سازی دارد و دولت نیز از این امر حمایت می کند.
وی گفت: در شرایط خاص حال حاضر کشور، برخی با سو استفاده از تنش های کاذب به تنگناها دامن می زنند.
نجفی با اشاره به اینکه نباید مشکلات کوچک را با بزرگنمایی به وخامت رساند افزود: امور باید به صورت منطقی و با خرد جمعی، وحدت رویه و تعامل ویژه دولت و مردم، بدرستی پیگیری و دنبال شود.
وی خاطرنشان کرد: در دولت یازدهم و دوازدهم با تلاش هایی که صورت گرفت تورم تک رقمی شد و همچنان نیز شرایط اقتصادی کشور با قدرت مدیریت می شود ولی مشکلات فعلی حاصل از برنامه ریزی استکبار جهانی در جهت سرکوبی نظام جمهوری اسلامی است.
وی گفت: استکبار همواره بدنبال راهی برای ضربه زدن به اهداف نظام جمهوری اسلامی است ولی مردم و مسئولان باید با درایت و آگاهی، سد راه دسیسه های معاندانه داخلی و خارجی شوند.
وی افزود: از فعالان بخش خصوصی انتظار می رود با حضور در جلسات، طرح و برنامه ارائه دهند و به نوعی تصمیم ساز باشند.
نجفی با اشاره به اینکه بخش بزرگی از اختلاف قیمت های ارز سیاسی است ادامه داد: تلاش های خارجی درصدد اعمال محدودیت و محصور کردن ایران اسلامی است و در این راه تلاش ویژه ای می کند از این رو نظام مورد هدف آنها محسوب می شود و مشکلات موجود، خاص دولت نیست.
وی به ظرفیت بالای تولید لوازم آرایشی و بهداشتی در البرز اشاره کرد و گفت: باید از چنین روندی حمایت کنیم تا بیش از پیش در این راه با قدرت گام برداشته و مانعی برسر راه نداشته باشد.
استاندار افزود: باید با تمام قوا نسبت به حل مشکلات تولید اقدام کنیم ولی سختی این راه بر هیچ کس پوشیده نیست.
وی اضافه کرد: محدودیت های اعمال شده در بازار ارز کشور منطقی است چرا که برخی سهوا و یا به صورت عمدی، از این فضا سو استفاده کرده و حجم بالایی از ارز موجود کشور را به خارج از مرزها انتقال داده اند.
نجفی گفت: تمامی مسئولان موظف به تکریم ارباب رجوع و ارائه راهکار برای حل موانع و تسهیل در امور تولید و سرمایه گذاری هستند.
استاندار عنوان کرد: شرایط حال حاضر کشور تماشاچی نمی خواهد و همه باید برای حفظ اقتدار میهن اسلامی وارد میدان عمل شویم و هر کس به سهم خود قدمی در این راه بزرگ بگذارد.
وی گفت: دولت آمادگی لازم برای بررسی پیشنهادات و راهکارهای بخش خصوصی را دارد از این رو از تشکل های بخش خصوصی انتظار می رود که در این راه کوشا باشند.
نجفی افزود: اکنون زمانی برای اختلاف نظرها وجود ندارد چراکه نفع و زیان شخصی مطرح نیست بلکه همه ما در این شرایط سهیم و دخیل بوده و باید مجدانه درصدد وحدت رویه برای پیشبرد اهداف عالیه نظام باشیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف بیش از ۲۰ تن روغن تنظیم بازار در یاسوج
فیلم‌های سینمایی شبکه‌های نمایش و دو، جمعه ۱۹ دی
توزیع ۱۸۰ تن برنج در شهرستان زنجان
کمک مربی تیم والیبال بانوان مس رفسنجان:در بازی‌های بعدی جبران کنیم
تداوم آلودگی هوا در اصفهان
حفظ آرامش بازار و صیانت از حقوق مصرف‌کنندگان با مصوبات کمیته اقدام مشترک تنظیم بازار
ثبت ملی کاربافی اردکان؛ گامی برای صیانت از میراث کهن ایرانی
پیشرفت ۸۸ درصدی طرح‌های محرومیت‌زدایی خراسان جنوبی
ورود سامانه بارشی به مازندران از اواخر جمعه
میراثی زرین در تار و پود تاریخ
راه اندازی ۴۰ غرفه توزیع کالا‌های اساسی در اهواز
با حکم وزیر ورزش و جوانان؛ سرپرست فدراسیون کبدی مشخص شد
آشکارسازی آلودگی هوا به کمک حسگر‌ها
گسترش مبارزه زیستی در گلخانه‌های شیروان رویکردی نوین در مسیر کشاورزی 
تدوین طرح جامع آب فارس به‌زودی
فیلم‌های سینمایی تلویزیون، جمعه ۱۹ دی
استاندار تهران: بازار با انسجام و همراهی بازاریان از شرایط سخت عبور می‌کند
تیراندازی مرگبار به یک کلیسا در آمریکا با ۸ کشته و زخمی
توسعه فیبرنوری در مدارس سیستان و بلوچستان
اهدا زمین توسط خیر بوکانی برای نجات جان مسافران محور بوکان به مهاباد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۲ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)