• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۷۷۳۸۱
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۴۶
اقتصادی » گمرک، حمل و نقل

آغاز پروازهای حج تمتع، از سه روز دیگر

مدیر روابط عمومی سازمان هواپیمایی کشوری از آغاز عملیات حج تمتع از ۲۷ تیرماه خبر داد و گفت: امسال ۸۵ هزار نفر از ۱۹ فرودگاه کشور به سرزمین وحی اعزام می‌شوند.

آغاز پروازهای حج تمتع، از سه روز دیگربه گزارش خبرگزاری صداوسیما از سازمان هواپیمایی کشوری؛­ رضا جعفرزاده اظهارداشت: پروازهای رفت زائران از 27 تیرماه از تهران و آخرین پروازهای رفت ۲۴ مرداد به فرودگاه جده به پایان می رسد.

وی با بیان اینکه عملیات برگشت نیز از 4 شهریور آغاز و تا 24 شهریور به طول می‌انجامد افزود: عملیات حج امسال از فرودگاه‌های امام‌خمینی (ره)، مشهد، اصفهان، اهواز، شیراز، همدان، گرگان، ساری، تبریز، کرمان، ارومیه، یزد، بیرجند، زاهدان، کرمانشاه، زنجان، بندرعباس، بوشهر و رشت انجام خواهد شد.

جعفرزاده تصریح کرد: نخستین ­پرواز عوامل از روز گذشته آغاز و تا 26 تیرماه ادامه خواهد داشت.

 

شروع پروازهای حجاج از صبح چهارشنبه
معاون امور فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام­از آغاز پروازهای عوامل اجرایی حج خبر داد و گفت: نخستین ­پرواز اعزام حجاج از فرودگاه بین المللی امام،​­­ ۷:۱۰ صبح­ چهارشنبه ۲۷ تیرماه از ایرلاین سعودی انجام می شود.

همچنین علی رستمی ­با اشاره به انجام­ نخستین پرواز اعزام حجاج به سرزمین وحی از فرودگاه بین المللی امام خمینی­ در تاریخ ۲۷ تیرماه گفت: نخستین­ پرواز حجاج­ ۷:۱۰ صبح چهارشنبه­ توسط پرواز سعودی انجام می شود.
وی ادامه داد: پروازهای رفت حجاج تا ­۲۴ مردادماه ادامه خواهد داشت و در مجموع ۲۵ هزار و ۲۵۰ نفر به وسیله ۹۸ پرواز به شهرهای مدینه و جده اعزام خواهند شد. این پروازها به طور متوسط در ۳ نوبت در روز و توسط دو ایرلاین ایران‌ایر و سعودی انجام می‌شوند.
رستمی بازه انجام پروازهای برگشت را نیز از ۳ تا ۲۴ شهریورماه­ ­­اعلام کرد و گفت: در بازگشت ­­نیز ۹۵ پرواز انجام شده و ۲۶ هزار و ۹۷۰ هزار نفر از طریق فرودگاه بین‌المللی امام به کشور باز خواهند گشت.
این مقام مسئول همچنین از آغاز پروازهای کادر اجرایی حج خبر داد و افزود: از صبح شنبه ۲۳ تیرماه اعزام تیم‌های پزشکی، نیروهای هلال‌احمر، نمایندگان سازمان حج و زیارت و سایر عوامل اجرایی آغاز شده و تا سه‌شنبه ادامه خواهد داشت.
وی ادامه داد: حجاج ۷ استان تهران، قم، مرکزی، البرز، لرستان، قزوین، سمنان و همچنین شهر کاشان از طریق فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) اعزام خواهند شد.
به گفته رستمی، امسال تعداد حجاج اعزامی از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره) افزایش یافته و در حدود یک سوم عملیات حج از طریق این فرودگاه انجام می‌شود.
اعزام جانبازان از طریق پاوین اختصاصی
معاون امور فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام­­با اعلام این خبر که­ امسال پروازهای حج از ترمینال یک این فرودگاه انجام می‌شود، گفت: بخشی از ظرفیت ترمینال یک برای پذیرایی از حجاج­ در نظر گرفته شده و با امکانات لازم تجهیز شده است. تلاش داشتیم کوتاه‌ترین مسیر ممکن به حجاج اختصاص داده شود.
وی ادامه داد: بر اساس هماهنگی با ایرلاین‌ها، مقرر شده بعد از انجام امور پذیرش در سالن بوردینگ از حجاج پذیرایی به عمل آید.­
رستمی با اشاره به هماهنگی‌های لازم برای آمادگی برای تاخیر‌های احتمالی گفت: از شرکت‌های هواپیمایی خواسته‌ایم تا برای پروازهای خود هواپیمای ذخیره در نظر بگیرند تا در صورت ایجاد مشکل برای هواپیما بتوانند آن را جایگزین کنند. این مساله مورد تاکید سازمان هواپیمایی کشوری نیز بوده است.
وی ادامه داد: پذیرش جانبازان­­ برای تامین آسایش بیشتر از طریق پاویون اختصاصی انجام خواهد شد. همچنین از ایرلاین‌ها خواسته شده تا برای حجاج کهنسال و ناتوان، خدمات ویژه در نظر بگیرند.
این مقام مسئول همچنین گفت: بر اساس هماهنگی‌های صورت گرفته بین سازمان حج و زیارت و ارگان‌های اجرایی فرودگاه بین‌المللی امام، کارت پرواز و گذرنامه‌های حجاج به صورت تجمیعی تحویل سرپرست‌های کاروان‌ها شده و توسط آن‌ها در فرودگاه بین حجاج توزیع خواهد شد.
درخواست برای حضور حداقلی همراهان
معاون امور فرودگاهی شرکت شهر فرودگاهی امام ­در ادامه با اشاره به حضور همراهان حجاج در فرودگاه گفت: از مردم­ می‌خواهیم تا حد امکان مراسم بدرقه و استقبال را در منازل و مساجد محل انجام دهند تا از ازدحام در فرودگاه جلوگیری شود.
وی ادامه داد: باید توجه داشت که امکانات فرودگاه متعلق به مسافر است و باقی پروازها نیز در جریان هستند. بنابراین از همراهان می‌خواهیم با حضور حداقلی مانع اخلال در انجام سایر پروازهای فرودگاه شوند.
رستمی افزود: با سازمان حج و زیارت هماهنگی کردیم تا حجاج استان‌هایی که با تهران فاصله دارند، حتما با استفاده از اتوبوس به فرودگاه اعزام شوند تا از ازدحام ترافیک جلوگیری شود. فضای لازم برای استقرار اتوبوس‌ها و سوار و پیاده شدن حجاج در مقابل ترمینال پیش‌بینی شده و مشکلی از این بابت وجود ندارد.­
این مقام مسئول ادامه داد: امسال بنا نداریم تا از ترمینال موقتی که سال گذشته دایر کردیم استفاده کنیم . همه­ پروازها از طریق ترمینال یک انجام خواهد شد. اما اگر بعد از پروازهای اول تعداد همراهان حجاج زیاد باشد، برای جلوگیری از بروز هرگونه مشکل این ترمینال موقت را بار دیگر دایر کرده و مراسم مشایعت و استقبال از طریق این ترمینال انجام خواهد شد.
رستمی در پایان­­ گفت: همه­ هماهنگی‌های لازم با ارگان‌های دخیل در عملیات حج انجام شده تا با وجود اینکه امسال تعداد حجاج در فرودگاه‌ بین‌المللی امام­ بیشتر است، پذیرش حجاج بدون مشکل انجام شده و خدمات با کیفیت بیشتری نسبت به سال گذشته ارائه شود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
احترام به خانواده شهدا در جمهوری اسلامی نظیری در دنیا ندارد
مشارکت هزار و ۲۰۰ خیر زنجانی با طرح صدقه الکترونیکی کمیته امداد
نقشه راه زنجیره‌های اقتصادی مزیت دار آذربایجان غربی تدوین  می‌شود
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی پایدار است
آغاز نظارت‌های گسترده جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی بر بازار همزمان با اجرای طرح جدید اقتصادی دولت
تأمین و توزیع بیش از ۲۵۰ تن کالای اساسی در شهرستان شاهیندژ
ضرورت وجود همت جهادی برای تسریع در ثبت جهانی روستای حسنلو نقده
الگوی مشارکت خصوصی؛ موتور محرک توسعه عمرانی در آذربایجان‌غربی 
اجرای ۲ بیمارستان در آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای مجمع نمایندگان استان
تقویت هم‌افزایی بخش خصوصی و دولتی؛ راهبرد بسته جدید اقتصادی دولت برای ثبات بازار نهاده‌های دامی
نقده در آستانه بهره‌برداری از روستا بازار جدید؛ مشارکت تعاونی‌ها برای تسریع روند احداث
بررسی ۹ پلاک در کمیسیون رفع تداخلات اراضی آذربایجان‌غربی
برگزاری جلسه ستاد تنظیم بازار آذربایجان‌غربی
برگزاری نشست مشترک استاندار آذربایجان‌غربی با اعضای کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس
پذیرش دانشجو در دانشگاه علمی‌کاربردی راشا کاسپین زنجان با تضمین اشتغال
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با وزیر راه و شهرسازی
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از خانه سالمندان حضرت یوسف ارومیه
دیدار استاندار آذربایجان‌غربی با ارامنه شهرستان ارومیه
همزیستی ادیان، سرمایه‌ای راهبردی برای توسعه آذربایجان‌غربی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)