• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۱۹۱۲۱۹
تاریخ انتشار: ۰۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۵
بین الملل » اروپا
در دهمين دور از مذاکرات آستانه؛

آماده شدن سند پایانی مذاکرات سوچی

سازمان ملل و نمایندگان کشورهای تضمین کننده آتش بس در سوریه، سند پایانی مذاکرات سوچی را آماده کردند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه المیادین؛ سازمان ملل و نمایندگان کشورهای تضمین کننده آتش بس در سوریه، سند پایانی مذاکرات سوچی را آماده کردند.

بشار الجعفری رئیس هیئت نماینده دولت سوریه در مذاکرات آستانه در سوچی گفت مذاکرات دور دهم امروز قاطعانه خواهد بود.

دهمین دور از مذاکرات آستانه در شهر سوچی روسیه ادامه دارد و این مذاکرات که مخالفان سوری نیز در آن حضور دارند بر مسائل مبارزه با تروریسم و بازداشت شدگان و بازگشت آوارگان متمرکز است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
خبرنگار شبکه شبکه تلویزیونی روسیا الیوم از سوچی گفت: پس از رایزنی های روز گذشته و به ویژه رایزنی ها در سطح دو جانبه، همانطور که  الکساندر لاورنتیف نماینده روسیه در امور سوریه گفت، هیئت روس با همه طرف هایی که در سوچی حضور دارند به جز هیئت مخالفان مسلح که به محل نشست ها نیامده اند و در هتلی هستند که در آن اقامت دارند، دیدار کرد. دیدار مستقیم بین استفان دی میستورا فرستاده بین المللی به سوریه با مخالفان انجام شد و پس از آن مخالفان با هیئت ترکیه دیدار کردند. همه طرف ها درباره نتایج اولیه این نشستها یا مذاکراتی که انجام شده است ابراز خوش بینی کرده اند و همانطور که آقای لاورنتیف گفت مسئله آماده کردن کامل کمیته قانون اساسی در این دور از مذاکرات قرار دارد و توافقی در خصوص مسائل مختلف در این زمینه وجود دارد. دولت سوریه هیئت خود را برای این کمیته از مدتها پیش معرفی کرده است و همچنین مخالفان مسلح نیز از چند روز پیش ساختار نهایی خود را برای مشارکت در این کمیته اعلام کرده است. درحال حاضر مذاکرات برای توافق درخصوص نمایندگان جامعه مدنی سوریه که زیر نظر سازمان ملل متحد قرار خواهد داشت جریان دارد و در این خصوص با دی میستورا در مذاکراتی که امروز انجام خواهد شد به شکل مفصل گفتگو خواهند کرد. اما مسئله دیگر که مسئله بازگشت آوارگان سوری به کشورشان است، که در صدر این مذاکرات قرار دارد و طرف روس تلاش کرد روند بازگشت آوارگان را سرعت بدهد و ابراز کرد که در اردن و لبنان و ترکیه بیش از پنج میلیون آواره سوری حضور دارند و این کشورها نباید به صورت ساختگی مانع بازگشت آوارگان شوند و باید روند بازگشت آنها را به سوریه تسهیل و فراهم کنند و این چیزی است که همه طرفهایی که در حال حاضر در این دور از مذاکرات حضور دارند با توافق در خصوص امکان ارائه کمک ها به آوارگان سوری برای اینکه بتوانند خود را به مرز برسانند و برقراری امنیت و اسکان آنها در خاک سوریه ، تلاش می کنند. در خصوص مسئله دیگر که به نظر می رسد آن را مخالفان مسلح به شکل اساسی بر صدر برنامه های این نشست تحمیل کرده اند مسئله تبادل بازداشت شدگان و اسیران و همچنین اجساد کشته شدگان و مفقودان بین دو طرف است و لاورنتیف گفت در این دور از مذاکرات برای تقویت اعتماد بین دو طرف به منظور تسهیل این مسئله و عملی کردن آن تلاش می کنیم اما به نظر می رسد دشواریهایی وجود دارد که طرف روس تلاش می کند آن را به تدریج با همه طرفها حل کند. امروز روز پرکاری خواهد بود و روز اساسی از نظر رایزنیها و گفتگوها خواهد بود که با مشارکت همه طرفها انجام خواهد شد و با بیانیه ای که مورد توافق طرفها قرار خواهد گرفت و منتشر خواهد شد و همچنین با نشست خبری همه طرفهای شرکت کننده در این نشست از جمله کشورهای تضمین کننده آن ، به پایان خواهد رسید.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در دهگلان
دستگیری قاتل فراری در کمتر از ۴۸ ساعت در دزفول
پرداخت ۵۸۰ میلیارد ریال وام ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل
راهپیمایی محکومیت اغتشاشات اخیر در آبادان و خرمشهر
عرضه ۲۱۴ هزار تن نهاده در بازارگاه با نرخ جدید
سیمای حقیقی قهرمان در کتاب قاسم
آنچه در مورد کالابرگ باید بدانید
تکمیل طرح‌های عشایری جنوب کرمان در دستور کار
کسب رتبه نخست مهاباد در مبادله مرسولات پستی در آذربایجانغربی
برگزاری جشنواره نخستین واژه با هدف ترویج فرهنگ مصرف آب
علوم پایه زنجان، «نخستین دانشگاه دوستدار آب» کشور شد
آماده سازی خزانه چمن ورزشگاه پارس شیراز تا دو ماه آینده
فعالیت صیادی و گردشگری دریایی در مازندران ممنوع
۱۲۰ محله مشهد، آماده واگذاری سرویس‌های پیشرفته فیبر نوری
درخشش سمنان در لیگ دسته یک بدمینتون
رشد چشمگیر تولید گوشت مرغ در استان بوشهر
جام جهانی اسکی پرش در اتریش؛ قهرمانی پرویس در جام فورهیلز
درگذشت استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده هنرمند پیشکسوت نگارگری
بدمینتون باز قمی در اردوی جدید تیم ملی
آغاز عملیات اجرایی احداث ابنیه و تاسیسات آبرسانی روستای بارنجگان شهرستان زیرکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)