• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۰۵۵۶۱
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۳
بین الملل » آسیا و اقیانوسیه
سوگند ستاره پیشین کریکت پاکستان؛

عمران خان سوگند یاد کرد

نخست وزير پاکستان سوگند ياد کرد در جهت حفظ تمامیت ارضی، افتخار، همبستگی و رفاه پاکستان گام بردارد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما به نقل از خبرگزاری فرانسه از اسلام آباد؛ عمران خان به عنوان نخست وزیر پاکستان سوگند یاد کرد. نخست وزیر جدید پاکستان در کشورهای غربی به عنوان ورزشکاری که در دوران فعالیت خود به موفقیت هایی استثنایی دست یافت در کشور خود چهره ای کاملا محافظه کار از خود به جا گذاشته است. این مراسم که در کاخ ریاست جمهوری در اسلام آباد برگزار شد، نشان دهنده پایان چند دهه رهبری دوره ای حزب مسلم لیگ پاکستان (یک حزب راست و محافظه کار در پاکستان) و حزب مردم پاکستان بود. عمران خان در این مراسم سوگند ياد کرد که به پاکستان وفادار باشد و صادقانه همه وظایف خود را به بهترین وجه انجام دهد و همیشه در جهت حفظ تمامیت ارضی، افتخار، همبستگی و رفاه پاکستان گام بردارد.

عمران خان سوگند یاد کرد عمران خان سوگند یاد کرد عمران خان سوگند یاد کرد عمران خان سوگند یاد کرد عمران خان سوگند یاد کرد عمران خان سوگند یاد کرد

عمران خان سال هزار و نهصد و نود و شش پای به عرصه سیاست گذاشت اما سالها تلاش کرد تا این که بتوان به راس هرم قدرت در پاکستان دست پیدا کند. مجمع ملی پاکستان روز جمعه عمران خان را که حزبش در انتخابات پارلمانی ژوئیه به نتایج درخشانی دست یافت ، به عنوان رئیس دولت ائتلافی جدید این کشور انتخاب کرد و نخست وزیر جدید روز شنبه سوگند یاد کرد.
عمران خان در مراسم تحلیف خود با لحنی قاطع در حضور نمایندگان مجلس پاکستان گفت:" من پس از بیست و دو سال مبارزه و بدون کمک هیچ دیکتاتوری به این جا رسیده ام."
عمران خان با این سخن در واقع این اتهام را که با حمایت ها و مداخله جوییهای ارتش پاکستان در جریان مبارزات انتخاباتی به پیروزی رسیده است، بی اساس دانست.
کاپیتان پیشین تیم ملی کریکت پاکستان مبارزات انتخاباتی خود را بر محور مبارزه با فساد بنیان نهاد. عمران خان سیاستمداري است  که یک "دولت-رفاه اسلامی" و یک " پاکستان جدید" را به مردم کشورش وعده داده است. 
عمران خان که شصت و پنج سال سن دارد به خاطر این که در دوره ورزش حرفه ای خود توانست تیم ملی کریکت پاکستان را در جام جهانی سال هزار و نهصد و نود و دو به تنها عنوان قهرمانی خود برساند، در چشم مردم پاکستان از محبوبیت خاصی برخوردار است.
وي به تازگی اعلام کرد فمینیسم نقش و وظیفه مادری را تضعیف کرده است. اما طرفداران پرشمار عمران خان به ویژه قشر جوان پاکستان، او را فردی سخاوتمند و دشمن سرسخت فساد می دانند.
وی سالها پس از کناره گیری از ورزش حرفه ای به ساخت بیمارستانها و یک دانشگاه مشغول بود.
حزب عمران خان موسوم به تحریک انصاف پاکستان PTI ( جنبش برای عدالت در پاکستان) تا مدتها مجبور بود به داشتن تعداد محدودی کرسی در پارلمان پاکستان بسنده کند.
این وضعیت تا سال دو هزار و دوازده ادامه داشت تا این که در آن سال عمران خان به علت بازیهای درخشانی که انجام می داد توجه و محبوبیت میلیونها پاکستانی را به خود جلب کرد.
طبقه متوسط پاکستان که از فساد مزمن و ریشه دار در دستگاه حاکم به ستوه آمده و از مشاهده قیافه های تکراری رهبران انحصارطلب در راس قدرت، خسته شده بودند خواسته ها و مطالبات خود را در شعارهای عمران خان پیدا کردند.
انتخابات پارلمانی سال دو هزار و سیزده به عمران خان این فرصت را داد تا در استان خیبرپشتونخواه واقع در شمال غربی پاکستان نتایج درخشانی به دست آورد و حزب تحریک انصاف پاکستان را به عنوان اولین حزب مخالف دستگاه حاکم در عرصه ملی پاکستان معرفی کند.
با این حال در پایان دوره فعالیت پارلمان پاکستان ، عمران خان فوریه گذشته اذعان کرد که حزب تحریک انصاف پاکستان به واسطه نداشتن تجربه در مدیریت امور این استان فقیر و ناامن، مرتکب گناه شده است اما لازم است که از این مرحله عبور کنیم و از اشتباهات خود درس بگیریم.
عمران خان که در سال هزار و نهصد و پنجاه و دو در خانواده ای ثروتمند در لاهور به دنیا آمد در بهترین دانشگاههای پاکستان و انگلیس تحصیل کرد.
وی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه آکسفورد انگلیس، به سرعت به باشگاههای کریکت انگلیس ملحق شد. در نوزده سالگی به عضویت تیم ملی کریکت پاکستان درآمد و به عنوان بهترین بازیکن تاریخ کریکت پاکستان که محبوبترین ورزش این کشور است، انتخاب شد.

 

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
میرزا کوچک جنگلی بزرگمرد پرآوازه‌ گیلان
رویداد تولید محتوای دیجیتال پردیس و قرچک
ماجرای یک پیام!
پاییز رنگارنگ درکوچه باغ‌های شهریار
دستگیری و بازداشت ۲ قرق بان و ۲ نگهبان متخلف 
افتتاح ۸۴ پایگاه سواد آموزی در مدارس استان
نیما عالمیان و شیما صفایی حذف شدند
تسلیت رهبر انقلاب به آقای سقاب اصفهانی
در مسیر درست تاریخ
پایان هفته پنجم لیگ برتر هندبال با پیروزی بالانشین‌ها
نشست مجمع نمایندگان استان کرمان با استاندار در روز مجلس شورای اسلامی
اصلاح سهمیه سوخت و سوالات فراوان مردم
پژوهش چراغ مسیر توسعه پایدار است
بازگشت افتخار آفرینان تیم ملی بدنسازی به میهن
راه اندازی سامانه هوشمند نبض شهر در اصفهان
محکومیت اقدامات آمریکا و اعلام آمادگی برای همکاری‌های معنوی
بستری ۱۵۹ بیمار حاد تنفسی در گیلان
امر به معروف؛ اصل بی‌تفاوت نبودن در جامعه است
رونمایی از پوستر رویداد «کاسپین رباتیک» در رشت
صعود کوهنوردان بسیجی به قله برف انبار قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
دانشگاه‌ها و مدارس فارس، فردا مجازی شد
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
برترین آثار عکاسی خیابانی ۲۰۲۵
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۴۳ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)
سرعت غیرمجاز، رکن اصلی تصادفات جاده‌ای  (۱ نظر)
پدافندهوایی ارتش همیشه در حالت آماده‌باش کامل است  (۱ نظر)
جانباز سرافراز محمود باقری گزنی به همرزمان شهیدش پیوست  (۱ نظر)
فراهم شدن امکان ثبت نام سهام برای متولدین ۱۴۰۱ به بعد  (۱ نظر)
ساخت مسابقه «عائله اَل اَله» در رادیو چی چست  (۱ نظر)