استاندار البرز:
پرونده دفاع مقدس، آینه تمام نمای ایران اسلامي
استاندار البرز گفت: تجربه ۴۰ساله انقلاب نشان داده که هر زمان دشمن با تمام قوا به میدان آمده، وحدت مردم برای حفظ انقلاب بیشتر و قویتر شده است.

به گزارش
خبرگزاری صداوسیما مرکز البرز، نجفی در جلسه حفظ آثار و ارزش های دفاع مقدس با اشاره به این که پرونده دفاع مقدس آینه تمام نمای جمهوری اسلامی ایران است، افزود: حوادث اخیر بصره ناشی از زمینه فکری نادرست القایی دشمنان در خصوص حضور مدافعان حرم در عراق است.
وی گفت: استکبار و حامیان منطقه ای آن نمی خواهند آرامش در منطقه حاکم شود، از این رو در مرزهای ایران به دنبال ایجاد ناآرامی و نفاق هستند.
نجفی گفت: در خصوص عراق نیز همین برنامه را پیگیری می کنند چراکه اکنون عراق در حال تدوین قوانین و ساماندهی داخلی است که دشمنان با فتنه انگیزی درصدد اختلاف افکنی هستند.
وی با اشاره به برنامه ریزی صورت گرفته در خصوص جشن چهل سالگی انقلاب اسلامی افزود:نشر آثار دفاع مقدس و ایثار و جانفشانی فرزندان این سرزمین برای دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی، تاثیر به سزایی در تنویر افکار عمومی دارد.
استاندار البرزگفت: تجربه 40ساله انقلاب نشان داده است که هر زمان دشمن با تمام قوا به میدان آمده، اتحاد، انسجام و وحدت مردم برای مقابله و حفظ آرمان های نظام جمهوری اسلامی، بیشتر و قوی تر شده است.
وی گفت: تبلیغات دشمنان برای رسیدن به اهداف شومشان، برای نسل جوان سوالات متعددی ایجاد کرده از این رو باید برنامه های هفته دفاع مقدس و جشن چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب به نحوی تدوین و اجرایی شود که پاسخگوی این سوالات باشد.