• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۱۷۷۵
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۲:۵۱
بین الملل » تحلیلی
سفیر ایران در هلند؛

اجرای متوازن برجام خواست تهران است

عليرضا جهانگيري: اجراي متوازن برجام خواست ايران است و انتظار داريم بقيه نيز به تعهدات خود عمل کنند.

اجرای متوازن برجام خواست تهران استبه گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از لاهه، سفیر کشورمان در هلند گفت : اجرای متوازن برجام خواست ایران است وانتظار داریم بقیه طرف ها نیز مانند ایران به تعهدات خود عمل کنند.

علیرضا جهانگیری با حضور در انجمن «دویت» و در جمع نخبگان هلندی شامل سیاستمداران، تجار، دیپلمات های سابق و روزنامه نگاران افزود: ایران در چارچوب اجرای برجام به تعهدات خود عمل کرده است و اکنون منتظر بقیه طرف هاست که پیشنهادات اقتصادی عملی خود را ارائه کنند. وی افزود: اجرای همه بندهای برجام از سوی ایران، نشان می دهد کشورمان در عرصه بین المللی تعهد پذیر و قابل اعتماد و به توافقاتی که امضاء می کند پایبند است اما در مقابل ترامپ با خروج از برجام به همگان ثابت کرد که ناقض حقوق بین الملل است و متاسفانه این رفتار ترامپ فقط در مقابل برجام نیست، بلکه وی بطور کلی به دنبال تضعیف بسیاری از سازمان ها و معاهدات بین المللی است.
علیرضا جهانگیری سپس این سئوال را مطرح کرد که آیا اروپا می تواند اکنون به ترامپ اعتماد کند در حالیکه وی با کنار گذاشتن برجام 12 سال مذاکره و نقش اتحادیه اروپا را دراین توافق نادیده گرفته است. سفیر جمهوری اسلامی ایران در هلند با اشاره به اینکه آژانس بین المللی انرژی اتمی برای دوازدهمین بار پایبندی جمهوری اسلامی ایران به تعهدات خود در چارچوب برجام را تایید کرده است ابراز امیدواری کرد، اتحادیه اروپا در پیشنهادات خود به ایران برای همکاری ،تضمین خرید نفت ایران و تعاملات بانکی را نیز در نظر بگیرد.
علیرضا جهانگیری در پاسخ به سئوالی تصریح کرد: ایران کشوری با 82 میلیون جمعیت که در منطقه ای مهم واقع شده و دارای جمعیتی باسواد و تحصیل‌کرده است، می تواند شریک خوبی در همکاریهای اقتصادی باشد و برخلاف برخی ادعاها نمی توان ایران را نادیده گرفت و یا منزوی کرد، آمریکا اکنون در جهان منزوی شده است. وی افزود: در حوزه انرژی، ایران با ذخایر عظیم می تواند تامین کننده نیازهای اروپا در بخش‌های نفت و گاز باشد. سفیر جمهوری اسلامی ایران درخصوص تحولات منطقه تاکید کرد: ایران معتقد به لزوم وحدت شیعه و سنی است و متاسفانه دیگران تلاش کرده اند بین مسلمانان بدبینی و اختلاف ایجاد کنند اما مشترکات مسلمانان آنقدر زیاد است که با تمسک به آن می توانند سرنوشت خوبی برای جهان اسلام رقم بزنند.
علیرضا جهانگیری همچنین درپاسخ به سئوالی درباره موضع ایران در قبال روند صلح خاورمیانه گفت: رهبر معظم انقلاب اسلامی برای حل موضوع فلسطین راه حلی را ارائه کرده اند که کاملاً منطقی و منطبق بر موازین دموکراسی است. براساس طرح ایران برای تعیین نوع حکومت در کشور تاریخی فلسطین باید براساس شیوه ای که همه جهان قبول دارد به افکار عمومی مراجعه کرد و از همه فلسطینیان واقعی اعم از مسلمان و یهودی و مسیحی که حداقل 80 سال در این سرزمین بوده اند چه در داخل و چه در خارج از سرزمینهای اشغالی نظرخواهی و همه پرسی شود.
گسترش روابط ایران و هلند طی سالهای اخیر ،جایگاه زنان در جمهوری اسلامی ایران و موضع ایران در قبال تحولات منطقه از جمله سوریه از دیگر مطالبی بود که سفیر کشورمان در این جلسه به آن پرداخت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راهیابی دانش‌آموزان زنجان به مرحله انتخابی مسابقات بین‌المللی قرآن کریم
هیچ رسوبی در منابع تبصره‌های اشتغال‌زایی وجود ندارد
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و انس با قرآن
فرهنگ شهادت رمز تداوم انقلاب اسلامی است
کسب رتبه اول واحد تحقیقات استان یزد در سطح کشور
آسمان صاف استان قزوین؛ هشدار انباشت آلاینده‌ها در روز‌های سرد
تصویب ۱۰ هزار میلیارد ریال اعتبار برای رفع تنش آبی در مهاباد
رتبه اول فارس در نهضت ملی مسکن و تأمین مسکن قانون جوانی جمعیت
عبور ظرفیت نیروگاه‌های تجدیدپذیر کشور از سه هزار و ۵۰۰ مگاوات
ثبت نام جاماندگان دریافت سود سهام عدالت تا پایان امروز
برنامه‌ریزی دقیق و هدفمند متناسب با نیازهای کودکان
هوای اصفهان همچنان ناسالم است
کمک ۳۰ میلیارد تومانی مردم خراسان جنوبی به ساخت صحن حضرت زهرا (س)
ثبت روزانه حدود ۵۰ هزار زیارت در قالب پویش سراسری «شهد رجب»
قطع گاز ۲۱۰ ویلای خالی از سکنه با مصرف بالای گاز
شناسایی بیش از ۱۲ هزار مورد تجاوز به حریم راه‌های مازندران
آسمانی شدن پدر شهید علی رضا هاتف در بخش سنگر
شهرکرد سردترین مرکز استان کشور
خطرناک بودن مصرف خودسرانه آزیترومایسین
«همزیستی هوشمند با سیل» طرح محققان دانشگاه تهران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۷ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)