• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۳۷۳۵۳
تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۶
ورزشی » فوتبال و فوتسال
افتخارم عضویت در استقلال؛

نگرانی از بابت شهرآورد ندارم

سرمربی استقلال: از لیگ قهرمانان آسیا کنار رفتیم اما می توانیم در شهرآورد برنده باشیم و باید شجاعانه بازی کنیم.

بیشتر نگران فراموشی تاریخ تولد همسرم هستم تا بازی با پرسپولیسبه گزارش خبرگزاری صداوسیما، وینفرد شفر در نشست خبری پیش از دیدار تیمش مقابل پرسپولیس به سوالات خبرنگاران پاسخ داد.

سرمربی استقلال در ابتدای صحبتای خود گفت: همیشه در حالت عادی با شما خبرنگاران حاضر در نشست خبری دست می دادم اما امروز تعداد زیاد است اما به همه سلام می گویم و از دیدار با شما خوشحالم. شب گذشته یک مهمانی بسیار خوب از سوی باشگاه برگزار شد و تمامی اعضای باشگاه از جمله کادر مدیریتی، کادرفنی، بازیکنان، مسئولان و افراد بزرگ و بازیکنان سابق باشگاه مانند علی جباری، نصرالله عبداللهی، قراب و دیگر بازیکنان بزرگ قدیمی باشگاه حضور داشتند. از این بابت بسیار خوشحالم. خوشحالم که باشگاه بازیکنان قدیمی خود را فراموش نکرده و این موضوع برای هویت باشگاه بسیار خوب است. به این موضوع افتخار می کنم و خوشحالم که عضو خانواده استقلال هستم.

وی ادامه داد: مدیرعامل باشگاه شب گذشته درباره مسائل مختلفی صحبت کرد. درباره بازیکنان، گذشته، آینده و تیم جدیدی که داریم، صحبت های خوبی انجام دادند. همه ما مانند یک خانواده هستیم و ایشان همه را حمایت کردند و ما نیز از ایشان حمایت می کنیم و می دانم که با ترکیبی از بازیکنان جوان و با تجربه تیم خوبی برای آینده می سازیم. ما بازیکنان جوان، با استعداد و خوبی در اختیار داریم و در تیم ما همه با هم هستند و مثل یک خانواده هستند و کار خود را انجام می دهند.

شفر درباره بازی مقابل پرسپولیس گفت: دربی بسیار فوق العاده است. من دربی را واقعا دوست دارم زیرا یک بازی خیلی بزرگ است. من دو دربی قبلا در ایران داشتم و چندین دربی را نیز به عنوان بازیکن و مربی در کشورهایی مانند آلمان پشت سر گذاشتم. دیدار ما با تیم جاماییکا برابر آمریکا نیز یک دربی بود که ما برنده شدیم. اهمیت دربی باعث شده همه در اینجا باشیم و همه تب دربی دارند. ما در روزهای قبل تیم خود را از نظر ذهنی و تاکتیکی اماده کردیم. وقتی نیمی از ورزشگاه برای میزبان و مهمان باشد، بسیار خوب است. بازیکنان ما جوان هستند و برخی در تیمی بازی می کردند که 5 هزار تماشاگر داشت اما حالا باید در ورزشگاه پر از تماشگار باید بازی کنند و ما آنها را از نظر ذهنی و تاکتیکی آماده کردیم.

وی افزود: ما بازی های مختلف پرسپولیس را آنالیز کردیم. کارهای تاکتیکی آنها را مرور کردیم و هر دو دیدار این تیم را برابر الدحیل تماشا کردیم. اکنون خیلی از تیم ها پرس می کنند و پرسپولیس نیز این کار را در تهران برابر الدحیل خوب انجام داد. این خیلی خوب است که با همه وجود 93 دقیقه بجنگیم و همه توان خود را در زمین بگذاریم.

شفر تصریح کرد: از لیگ قهرمانان آسیا کنار رفتیم اما می توانیم در دربی برنده باشیم و باید شجاعانه بازی کنیم. می دانم 50 هزار تماشاگر در آزادی و میلیون ها هوادار ما را تماشا می کنند و با حمایت آنها می توانیم قوی تر باشیم. بعد از تمرین امروز، یازده بازیکن اصلی خود را انتخاب می کنم. هنوز شرایط نهایی نیست اما می دانم که بازیکنان صد درصد توان خود را در زمین می گذارند.

وی خاطرنشان کرد: نکته آخر اینکه دربی همیشه یک هیجان بسیار بزرگی دارد. نه فقط داخل بلکه خارج از زمین. امیدوارم مثل سال گذشته نیز دربی به خوبی برگزار شود و هیچ مشکلی داخل ورزشگاه نباشد. سال گذشته این اتفاق رخ داد و من از این بابت خوشحالم و همیشه باید به داور احترام گذاشت. همه اتفاقی که در آبادان رخ داد را دیدید که ناراحت کننده بود اما مهم این است که هواداران مانند سال گذشته بدون مشکل به خانه خود بروند.

سرمربی استقلال درباره سیستم بازی تیمش و بازی با یک هافبک دفاعی گفت: از سوال شما بسیار خوشحال شدم و می توانم خوب راجع به آن صحبت کنم. در بازی آخر ما یک بازیکن در پست شماره 6 و دو بازیکن در پست شماره 10 و 8 داشتیم. اما مشکل ما این بود که یک بازیکن نیز به پست شماره 6 اضافه می شد. یکی از این بازیکنان باید به حمله اضافه شود و نباید هافبک دفاعی باشد. ما سال قبل با امید ابراهیمی و باقری خوب این کار را انجام دادیم. روی کاغذ شاید دو نفر باشند اما در خط حمله باید یک نفر اضافه شود. برابر السد و تراکتور این کار را خوب انجام دادیم و برابر تراکتورسازی حتی با این روش گلزنی هم کردیم. بازیکنان باید کاری که ما می گوییم را انجام دهند تا مشکلی نباشد.

شفر درباره قانون میزبانی و تماشاگران 90 به 10 در دربی گفت: دربی 90 به 10 نیست و بازی 50-50 است و این بهترین تصمیمی است که اتخاذ شد. اوایل که اینجا آمدم، عکس آزادی پر از تماشاگر را دیدم که نصف آبی و نصف قرمز بود و این عالی است.

سرمربی استقلال در پاسخ به سوالی درباره روزبه چشمی گفت: طبیعی است بعد از بازی با روزبه چشمی درباره کارت زرد اول و دوم صحبت کردیم. موضوع کارت زرد دوم نبود و کارت زرد اول بود. همه می دانند که نباید با داوران سنگاپور و مالزی خیلی صحبت کرد و باید به آنها لبخند زد. روزبه بازیکن و مدافع بسیار خوبی است و برای تیم ملی ایران در بازی برابر مراکش خوب بازی کرد. او به حمایت ما نیاز دارد و حمایت کامل من را دارد و می دانم که برای دربی کاملا آماده است.

وی در ادامه گفت: شما چگونه می گویید تیم از نظر تاکتیکی خوب و هماهنگ نیست. در حالت عادی نمی خواهم راجع به گذشته صحبت کنم و باید راجع به آینده صحبت کنم و این آخرین بار است که می گویم. نیمی از تیم ما در پایان فصل رفتند و 6 بازیکن جدید آمدند. فصل گذشته در ماه تیم خوبی ساختیم و در پایان فصل در جمع 8 تیم برتر آسیا بودیم. تیم ساختن مانند فشار دادن دکمه نیست. وقتی زبان شما فارسی است، نیاز به زمان دارید تا انگلیسی صحبت کنید.

شفر تصریح کرد: وقتی بازیکنی از تیمی می آید که با سبک ما تفاوت دارد، در شرایط تاکتیکی جدید نیاز به زمان دارند. برخی مسائل و انتقادات شاید به آنها فشار وارد کند ولی به صورت ذهنی و عملی برای یادگیری به زمان نیاز دارند. مطمئن باشید که مانند سال گذشته تیم خوبی خواهیم داشت و مانند بازی های کامپیوتری یک اتفاق با زدن دکمه نمی افتد.

سرمربی استقلال ادامه داد: گواردیولا در منچسترسیتی گفت که نیاز به زمان دارد. سرمربی دورتموند نیز بعد از حضور در این تیم گفت برای نتیجه گرفتن نیاز به زمان دارد و مطمئن باشید هواداران نیز می دانند که ما می جنگیم تا به نتیجه برسیم.

وی در پایان درباره نظرسنجی‌های قبل از دربی که به سود پرسپولیس است، گفت: هواداران استقلال اگر بگویند ما دربی را نمی بریم، هواداران خوبی نیستند. هوادار هر تیمی باید راجع به برد تیم خود صحبت کند. این دربی یکی از بزرگترین دربی ها نه فقط در آسیا است و از آلمان با من تماس می گیرند و شاید یک شبکه تلویزیونی آلمانی به ایران بیاید. در دربی اول به من می گفتند که باید برنده باشیم و تنها این را می خواستند اما هواداران دیدند ما جنگیدیم و ما را تشویق کردند با وجود اینکه شکست خوردیم. من نگرانی از بابت دربی ندارم و نگرانی من تنها زمانی است که تاریخ تولد همسرم و یا تاریخ سالگرد ازدواجم را فراموش کنم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ارتقاء جایگاه دو آزمایشگاه دانشگاه صنعتی اصفهان در کشور
برگزاری جشنواره «اتفاق ۵» در همدان
اخلال در فرودگاه‌های یونان بدلیل نقص فنی
وضعیت جوی بوشهر آرام می‌شود
واکنش چین به اقدام آمریکا علیه ونزوئلا
آغاز طرح محله محور ((جهادخدمت با مردم)) در آذربایجان غربی
نامزد نهایی حزب اتحادیه میهنی کردستان عراق مشخص شد
تشکیل کمیته ویژه اصلاحات اقتصادی در پاکستان
واکنش مردم ایران به ترامپ
رسیدگی به مشکلات مردم پلدشت در حوزه آب آشامیدنی
توقیف بیش از ۶۰۰ دستگاه وسیله نقلیه متخلف در فارس
کشف ۶۹۰ دستگاه ماینر قاچاق توسط پلیس نطنز
کتاب‌های جدید با موضوع فلسطین در انتشارات سوره مهر
ساخت نیروگاه‌های هسته‌ای کوچک در ایران در دست بررسی است
نمای ایرانی ـ اسلامی هویت طرح‌های جدید شهری گلستان را شکل می‌دهد
کشف ۷۷ دستگاه ماینر غیرمجاز در حومه مشهد 
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
رکوردشکنی شاخص بورس در پاکستان
رشد ۳۰ درصدی حضور معتکفان در خواف
«حاج‌قاسم» الگوی وحدت و دفاع از کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
سه محور کوهستانی به علت بارش برف مسدود است
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
تکذیب خبر مجازی شدن امتحانات دانشگاه آزاد
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد
بازدید سرلشکر پاکپور از مراسم سالگرد شهید سلیمانی در کرمان
آغاز اجرای وعده رئیس‌جمهور برای عدالت در توزیع یارانه
آغاز رسمی اجرای طرح جامع حمایت معیشتی و امنیت غذایی
همراهی دولت و مجلس در توجه به معیشت مردم ضروری است
قهرمانی المپیاکوس با گلزنی طارمی
سرشماری حضوری در ۷۰ نقطه از کشور در آبان ۱۴۰۵
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۴ دی
جوّی آرام در بیشتر مناطق کشور
۶ محور مواصلاتی کشور مسدود است
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۷ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۵ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)