• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۴۳۱۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۷
اجتماعی
تا پایان سال؛

تامین ارزان پوشک و سمعک برای معلولین

معاون امور توانبخشی بهزیستی کشور از تامین ارزان پوشک و سمعک برای معلولین تا پایان سال خبر داد.

تامین ارزان پوشک و سمعک برای معلولینبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، نحوی نژاد در مراسم افتتاح این نمایشگاه که امروز در بوستان گفت‌وگو آغاز به کار کرد، با اشاره به اینکه هم اکنون ۷۰ درصد از وسایل کمک توانبخشی معلولان و سالمندان در کشور تولید می‌شود، گفت: در تلاش هستیم تا ۸۰ درصد از مشکلات معلولان را تا پایان سال برطرف کنیم.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه این نمایشگاه با هدف ارائه خدمات به سالمندان، معلولان و جامعه هدف بهزیستی و همچنین امور ایثارگران فعالیت خود را آغاز کرده است، گفت: فعالیت‌های مشترکی بین سازمان بهزیستی و سایر بخش‌ها از جمله شهرداری تهران، بنیاد امور ایثارگران و جانبازان و همچنین بخش خصوصی در طی سال انجام می‌پذیرد به طوری که ما می‌توانیم از ظرفیت بخش خصوصی برای بازاریابی در این شرایط بهره مند شویم.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور با تاکید بر رفع 80 درصد از مشکلات جامعه هدف بهزیستی در حوزه معلولان و سالمندان گفت: با توجه به تمهیدات پیش‌بینی شده تلاش می‌کنیم مشکلات را برطرف کنیم که از جمله این راهکارها می‌توان به تسهیلات و تشویقات به تولیدکنندگان عرضه محصولات توانبخشی، تخصیص ارز دولتی و همچنین ترخیص اقلام و محصولات توانبخشی از گمرک اشاره کرد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ما در بحث تولیدات وسایل کمک توانبخشی مشکلی نداریم و تنها توان تولید وسایل کمک‌شنوایی و باطری آن و همچنین فرم پیشرفته برخی از محصولات از جمله ویلچرهای بالابر را نداریم که امیدواریم در آینده نزدیک نیز در این زمینه به توفیقات خوبی دست پیدا کنیم.
نحوی نژاد گفت: با توجه به نوسانات قیمت ارز و ماندن سمعک در انبار گمرک مدتی افراد ناشنوا با مشکل روبرو شدند که با تدبیر وزارت بهداشت و اختصاص ارز دولتی به واردکنندگان و تولید کنندگان سمعک مورد نیاز تا 6 ماه تامین و با قیمت مناسب به ناشنوایان داده خواهد شد و این قیمتهایی که در برخی از رسانه ها گفته شد که سمعک به 8 میلیون تومان رسیده فقط برای عده ای خاص ناشنوا بوده است و بیشتر ناشنوایان می توانند سمعک دو میلیون تومانی را با پوشش و حمایت بهزیستی تهیه کنند.
نحوی نژاد به کمبود پوشک معلولین هم اشاره کرد و گفت دو شرکت که 50 درصد شاغلین ان معلولین هستند قول دادند با قیمت 30 هزار تومان در اختیار این افراد قرار دهند.
معاون امور توانبخشی سازمان بهزیستی کشور در پایان یادآور شد: در حال حاضر 70 درصد از محصولات توانبخشی تولید داخل کشور بوده و امیدواریم بتوانیم در آینده نزدیک نیز وسایل کمک شنوایی و باطری آن را نیز با همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان تولید و عرضه کنیم.
با تمهیدات در نظر گرفته شده پیش‌بینی می‌شود در سال آینده ما سهم بیشتری را در تولیدات مسائل کمک توانبخشی در کشور داشته باشیم.
در این دوره از نمایشگاه 56 غرفه برای عرضه و فروش محصولات توانبخشی برای بازدیدکنندگان پیش بینی شده است و علاقمندان می توانند از امروز تا 14 مهر از ساعت 9 تا 18 در محل بوستان گفت وگو تهران مراجعه کنند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سردار مارانی: حاج قاسم شجاعانه به دل دشمن می‌زد
دشمن برای جبران شکست‌ها روی ناامنی ایران تمرکز کرده است
تکذیب شایعه لغو پروازهای امارات به ایران
برگزاری نشست هیئت اتاق بازرگانی ایران با اعضای اتاق اصفهان
بررسی مشکلات ۲۲ پروژه عمرانی در شبستر
کتاب بر شانه‌های کارون، روایت کننده تشییع تاریخی سردار دل‌ها در اهواز
اجرای پویش نه به پلاستیک در بیارجمند
حضور نیم میلیون زائر در آیین سالگرد سپهبد شهید سلیمانی در کرمان
مطالبه گری حق هر ایرانیست، اما درچارچوب قانون
احزاب، موتور محرکه انتخابات
اجتماع مردم بروجرد در محکومیت آشوبگران
۵ مرزنشین مفقودی اشنویه نجات پیدا کردند
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد
سوادآموزی ۲۱۹مددجو در زندان‌های استان کرمان
مادر شهید حسینعلی اصغری آسمانی شد
اتاق بازرگانی روح اقتصاد استان است
یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته
جدایی فرشاد احمدزاده از پرسپولیس
بیانیه اصناف، کسبه و بازاریان استان چهارمحال و بختیاری
گزینش، نقطه آغاز سلامت نظام تعلیم و تربیت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)