پخش زنده
امروز: -
کار مرمت قلعه حسین خان افشار از آثار ثبت ملی مربوط به دوره قاجار در شوشتر آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، رییس اداره میراث فرهنگی،صنایع دستی و گردشگری شوشتر گفت: برای مرمت این قلعه حدود یک میلیارد و 700میلیون ریال از محل اعتبارات استانی اختصاص یافته است.
علی محمد چهارمحالی با توجه به اینکه کار مرمت این قلعه آغاز و قرار است تا پیش از امسال به پایان برسد ادامه داد : این قلعه در 2 طبقه بنا شده که تاکنون در چند فصل مرمت شده است.
وی افزود : در ساخت این قلعه از مصالح مختلفی مانند خشت، آجر و سنگ استفاده شده و در برخی اتاق های آن از لوله های نفتی کمپانی انگلیس استفاده شده است.
شهرستان شوشتر دارای حدود 350 اثر ثبت ملی و 13 سند تاریخی در فهرست میراث فرهنگی است.
شوشتر با بیش از 100 بنای آبی تاریخی متعلق به دوران های مختلف از شهرهای کهن ایران است. شاهکارهای مهندسی آب در این شهرستان، شوشتر را به عنوان موزه مهندسی آب ایران تبدیل کرده است. این سازه های آبی ، با عنوان «نظام آبی تاریخی شوشتر» به صورت یکجا به عنوان دهمین اثر ایران در فهرست میراث جهانی یونسکو با شماره 1315 به ثبت رسیدند.
روحش شاد .اقای حسین خان افشار صاحب این قلعه بوده ومردی بزرگ ومهربان ومتدین وسخاوتمند بود.وفرزندان برومندش نیز بسیار محترم ومقید ونیک سرشت هستند.خدا حافظ آن ها باشد.آمین .