• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۰۷۸۲
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۵:۲۷
کرمانشاه » سیاسی
امام جمعه کرمانشاه:

همه دنیا بر فناوری هسته‌ای صلح آمیز و قانونی ما اقرار دارند

امام جمعه کرمانشاه با تاکید بر اینکه ملت ایران با شکست دادن تحریم سیلی محکمی را به آمریکا خواهد زد، گفت: ۱۲۰ کشور غیر متعهد بار‌ها گفتند که فناوری هسته‌ای ایران قانونی است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، آیت‌الله مصطفی علما نماینده، ولی فقیه و خطیب نماز جمعه کرمانشاه در خطبه‌های همه دنیا بر فناوری هسته‌ای صلح آمیز و قانونی ما اقرار دارندعبادی سیاسی نماز جمعه این هفته با دعوت همگان به تقوا و عدالت با اشاره به اینکه بهترین ادب آن است که خدا از حرام فاصله بگیرد و از آنچه خداوند و عقل آدمی نهی کرده مبرا باشد، گفت: انسان باید بر تهذیب و تربیت دینی ثابت قدم باشد.
خطیب این هفته کرمانشاه با نهی بر احتکار اقلام مورد نیاز جامعه که مغایر اخلاق‌مداری و تذهیب است، تصریح کرد: جامعه اسلامی باید از اینگونه رفتار‌های ناشایست پرهیز کنند و مراقب باشند که بر برادران مسلمان خود سخت نگیرند
نماینده، ولی فقیه در استان ضمن تاکید بر اینکه امیرالمومنین حضرت علی (ع) همه بندگان را دعوت به تقوا و پرهیزگاری می‌کنند، بیان داشت: تقوا سرمایه کشور اسلامی است و آنان را از هر نوع آسیبی حفظ خواهد کرد، چرا که باید رضای خداوند متعال را در نظر بگیریم و آشکار و پنهان در این مسیر حرکت کنیم، همچنین ملاک و معیار ما حق باشد.
این مسؤول با یادآوری ۲۳ مهر، مصادف با سالروز گرامیداشت شهادت پنجمین شهید محراب ایت الله اشرفی اصفهانی، گفت؛ این روحانیت معزز صفای باطنی داشته و مورد تجلیل و تکریم امام راحل و مقام معظم رهبری بودند.
وی همچنین به روز جهانی نابینایان اشاره کرد و ادامه داد: روشن دلان با توانمندی که دارند کار‌های خوبی را انجام می‌دهند و حتی می‌توانند قدرتمندتر باشند، لذا فراهم کردن اشتغالزایی برای آنان در استان حائز اهمیت است.
نماینده، ولی فقیه در استان کرمانشاه ضمن گرامیداشت هفته نیروی انتظامی و تقدیر از این نیرو‌های خدوم در حفظ امنیت و اقتدار کشور و استان، افزود: نیرو‌های انتظامی همواره در تامین امنیت کشور تلاش دارند، که امیدوارم در مبارزه با مفاسد اجتماعی و قاچاق بیش از گذشته اهتمام کنند.
علما با بیان اینکه ۲۴ مهر سالروز عقیدتی سیاسی است، افزود: این روز به درخواست مقام معظم رهبری و با حکم امام راحل روز عقیدتی سیاسی ارتش نام گذاری شده است.
علما به فرموده امام راحل خطاب به همه مسؤولان و کارگذاران اشاره و بیان کرد: باید وصیت نامه امام راحل مرور و اجرایی شود.
این مسوول با اشاره به اینکه برخی مسایل مجلس را در هفته اخیر و لوایح شنیدم که با مواضع امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری تطبیق ندارد، متذکر شد: امام راحل در سال ۴۲ و روز عید فطر فرمودند: هر حرفی میزنم ۵۰ سال آینده را نگاه می‌کنم و لذا با اطمینان می‌گویم اسلام ابر قدرت‌ها را به خاک مذلت می‌کشاند.
وی گفت: این سخنان امام با آنچه در مجلس می‌زدنند که اگر رای ندهیم آمریکا چه کار می‌کند، آیا ۷۰ سال آمریکا هر غلطی کرده از ما اجازه گرفته یا مذاکره کرده است؟
علما با اشاره به اینکه در مجلس جای اجتهاد و همفکری است، گفت: آمریکا دارد دارای ما را به تاراج می‌برد و دادگاه ملی فردا بگویند مقرارت من مغایر چیزی است که لایحه می‌گوید، دیگر فایده ندارد.
این مسؤول با اشاره به منویات مقام معظم رهبری که فرمودند: ملت ایران با شکست دادن تحریم سیلی دیگری را به آمریکا خواهد زد، تصریح کرد: حدود چهل سال است تحریم هستیم بالاخره مردم کار خود را به نحو احسنت و با هوشیاری کامل انجام داده و انقلاب کردند، لذا باید مغلوب دشمنان نشویم.
علما یادآور شد: ۱۲۰ کشور غیر متعهد بار‌ها گفتند که فناوری هسته‌ای ایران قانونی است و این کشور نمی‌خواهد بمب اتمی بسازد، اما مگر آمریکا گوش کرد؟
این مسؤول با تاکید بر اینکه جوانان ما راه حل مشکلات کشور هستند، افزود: روز‌های اخیر حدود ۹۰۰ نفر از دانشجویان به رهبر نامه نوشتند که ما برای حمایت از اقتصاد مقاومتی آماده‌ایم و طرح داریم، بنابراین باید به سخنان و طرح آنان گوش دهیم.
علما با یادآوری رشادت‌های یاران باوفای امام حسین (ع) و نهضت کربلا که این برگ زرین تاریخ هرساله مشتاقان بسیاری را به سمت خود هدایت می‌کند، ادامه داد: امام سجاد (ع) و حضرت زینب کبری (س) عاشورای را جاودانه کردند و هرساله عمل به تفکر عاشورایی و استقبال شایسته از حماسه اربعین حسینی جهانی و گسترده می‌شود.
این مسئول اظهار داشت: دشمن راهپیمایی ۲۰ میلیونی را تحمل نمی‌کند و قصد اختلاف افکنی بین مذاهب را دارند که باید اتحادخود را از دست ندهیم و با روحیه انقلابی و جهادی این حماسه جهانی را زنده نگه داریم و بر توسعه آن تلاش کنیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش فوتی‌های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر
رسیدگی به تخلفات ۹ شرکت حمل‌ونقل در بخش کالای استان زنجان
جایگاه کمدی در پرده نقره ای کجاست؟
بارش باران در مناطق مختلف هرمزگان
توانمندی در تولید سامانه‌های جراحی هوشمند
چطور بفهمیم کدام لینک آلوده است و کدام لینک را می‌شود باز کرد؟
معرفی نامزد‌های نوزدهمین جشنواره بین‌المللی «سینماحقیقت»
فعالیت ۵۹ هزار بافنده در ۲۴۰ کارگاه های فرش بافی زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آذر ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۲۵ آذر ۱۴۰۴ به افق قم
یک گیلانی ، دانش‌آموز برگزیده کشوری
تجهیز پنج هزار چاه آب کشاورزی به پنل‌های خورشیدی
برگزاری انتخابات شورای سازمان های مردم نهاد لرستان
پویش یلدای مهربانی در گیلان
برگزاری جلسه بررسی و رفع مسائل و مشکلات حوزه آموزشی آذربایجان‌غربی
سفر معاون وزیر صمت به آذربایجان‌غربی
کشف محموله کالای قاچاق ۲۰ میلیارد ریالی در تبریز
برپایی نمایشگاه گروهی هنر‌های تجسمی در موزه شهر ارومیه 
انتقاد مطهری از اخراج ناباورانه گل‌محمدی
بارش پراکنده باران و برف در سمنان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد
معلم کهگیلویه و بویراحمدی نمونه کشوری جشنواره اصلاح روش‌ تدریس
رحمتی: خیبر برنده واقعی بازی بود
برف و باران به فارس رسید
تعداد فوتی های واژگونی اتوبوس مسافربری به ۱۳ نفر رسید
ریل گذاری بیش از ۵۰ درصد راه آهن چابهار به زاهدان
مخالفت مردم لبنان با خلع سلاح حزب الله
هشدار بارش باران شدید در ۴ استان
بازگشت به آغوش گرم خانواده پس از ۸۳ سال
ارسال بیش از ۱۱۳۳ اثر به دومین همایش ملی امامت‌پژوهی در واحد پردیس
بخشنامه تغییر ساعت کاری ادارات ابلاغ شد
مهار آتش در شهرک صنعتی دولت آباد/جان باختن ۹کارگر براثر گازگرفتگی
خالی ماندن ظرفیت‌های رشته‌های تخصصی پزشکی
آغاز ثبت سفارش جدید محصولات ایران خودرو
کشف انبار بزرگ احتکار برنج
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
باران و برف مدارس فارس را غیرحضوری کرد  (۱ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون  (۱ نظر)
هشدار سطح قرمز هواشناسی در هرمزگان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)