• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۱۹۲۷
تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۳۹۷ - ۰۰:۴۸
اجتماعی » حقوقی و قضایی
در برنامه نگاه یک مطرح شد؛

آمادگی کامل برای اربعین

فرمانده نیروی انتظامی: پارسال بیش از ۳۰ هزار نیروی انتظامی در مرزهاي شلمچه، چذابه و مهران حضور داشتند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما ، سردار سرتیپ حسین اشتری با حضور در برنامه " نگاه یک" با اشاره به دهه اول ماه محرم و برگزاری باشکوه آئین های این ماه افزود: این آئین ها در بیش از 100 هزار حسینه ، مساجد و تکایا برگزار شد و این به جز ایستگاه های صلواتی و چادرهای برگزاری مراسم بوده است.

وی ادامه داد: با تلاش نیروی انتظامی و همکاری خوب مردم و هیئت های مذهبی ، این آئین ها در امنیت و با نظم کامل برگزار شد.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

سردار اشتری با اشاره به اینکه مراسم اربعین آقا اباعبدالله الحسین (ع) یکی از با شکوه ترین مراسم است ، گفت: در این ایام حدود 2 میلیون زائر عتبات حضور دارند و برقراری نظم و امنیت این ایام ، عملیات بسیار بزرگی است که بر عهده نیروی انتظامی است .
فرمانده نیروی انتظامی از مردم خواست با نیروی انتظامی همکاری کنند از جمله اینکه گذرنامه معتبر داشته باشند.
سردار اشتری با بیان اینکه در کمتر از 48 ساعت، گذرنامه تحویل زائران می شود، گفت: ساعات کار دفاتر پلیس به علاوه 10 و دفاتر گذرنامه افزایش یافته است .
وی با اشاره به اینکه مرز خسروی همیشه باز بوده است و زائران در آن تردد می کنند ، افزود: اما برای زائران به صورت کاروانی و جمعی هنوز دولت های ایران و عراق به این نتیجه نرسیدند که از این مرز تردد داشته باشند اما اگر به توافق برسند ، نیروی انتظامی آمادگی ارائه خدمات را در این مرز هم دارد.
سردارد اشتری با اشاره به شعار امسال نیروی انتظامی مبنی بر " پلیس مقتدر ؛ امین مردم " گفت: اقتدار باید توام با عدالت ، رافت و مهربانی باشد اما پلیس باید در مقابل قانون شکنان و قانون گریزان ، مقتدرانه برخورد کند و پلیس جمهوری اسلامی ایران مقتدر است.
سردار اشتری با اشاره به انتشار برخی فیلم ها در فضای مجازی علیه نیروی انتظامی گفت: به نظرمی رسد برخی به عمد، این تصاویر را پخش می کنند و معاند هستند و اصولا از خارج کشور هدایت می شوند.
وی افزود: البته ممکن است گاهی تاخیر و کوتاهی در اجرای ماموریت برخی افراد نیروی انتظامی انجام شود امّا برخی اوقات منتشرکنندگان، همه فیلم را منتشر نمی کنند و قستمی از آن را برای تخریب نیروی انتظامی نشان می دهند.
فرمانده نیروی انتظامی با بیان اینکه مردم شکایات خود را با سامانه 197 در میان بگذارند، گفت: در سال، حدود یک میلیون تماس با این مرکز گرفته می شود که در آن هم انتقاد و هم پیشنهاد مطرح می شود.
سردار اشتری افزود: مردم اگر تندی و تخلّفی از مأموران نیروی انتظامی دیدند حق برخورد و توهین ندارند بلکه باید آن تخلف را به مراجع صلاحیت دار اعلام کنند تا رسیدگی شود.
وی با بیان اینکه اهانت به پلیس کمتر شده است، اضافه کرد: اگر کسی به مامور نیروی انتظامی توهین یا حمله کند بر اساس قانون با او برخورد می شود. اقتدار پلیس یعنی اقتدار کشور و تک تک مردم. اگر اقتدار پلیس خدشه دار شود، به همان میزان امنیت و آرامش مردم کم می شود.
وی درباره بهبود وضعیت معیشت ماموران نیروی انتظامی هم گفت: از این بابت شرمنده همکاران هستم زیرا نمی توانیم بخشی از مشکلات معیشتی آن ها را حل کنیم امّا گام هایی را در سال های 95 و 96 در این زمینه برداشتیم و در سال آینده هم گام های خوبی را خواهیم برداشت .
سردار اشتری افزود: هر میزان که به معیشت ماموران نیروی انتظامی رسیدگی کنیم آن ها با آرامش بیشتری ماموریت خود را انجام می دهند.
وی از مسئولان خواست حمایت های مادی خود را از ناجا افزایش دهند و تجهیزات به روز را برای این نیرو فراهم کنند.
فرمانده نیروی انتظامی درباره مقابله با اخلالگران نظام اقتصادی نیز گفت: دشمنان با تحریم اقتصادی می خواهند مردم کشورمان را تحت فشار قرار دهند و در این میان برخی از داخل هم از این موقعیت سوء استفاده می کنند.
سردار اشتری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه نیروی انتظامی برخورد خوبی با قاچاقچیان انجام داده است ، افزود: امسال در مقایسه با پارسال در کشف قاچاق بیش از 60 درصد کاهش داشتیم و پرونده های بالای 500 میلیون تومان بیش از 50 درصد افزایش یافته است .
وی اضافه کرد: نیروی انتظامی در زمینه اخلالگران بازار سکه و ارز هم وارد شد و تعداد قابل توجهی از آن ها را شناسایی کرد و با هماهنگی دستگاه قضایی دستگیر و تحویل مقامات قضایی داد.
سردار اشتری گفت: اکثر پرونده هایی که امروز در این زمینه مطرح است از جمله آن هاست.

شش تن از همدستان مدیر سکه ثامن بازداشت شده اند

­فرمانده نیروی انتظامی گفت: همسر و شش تن از همدستان مدیر سکه ثامن بازداشت شده اند.

سردار اشتری در ادامه برنامه «نگاه یک» شبکه یک سیما با اشاره به شناسایی اموال مدیر سکه ثامن ابراز امیدواری کرد: بخش عمده ای از طلب شاکیان به آنها بازگردانده شود.

وی دستگیری مدیر سکه ثامن در خارج از کشور را که با کار اطلاعاتی پیچیده صورت گرفت، نشانه قدرت پلیس دانست و گفت: در صورتی که مجموعه قضایی و سیاسی کشور محل اقامت خاوری همکاری کند در یک هفته او را بازداشت می کنیم و به کشور باز می گردانیم.

سردار اشتری افزود: پلیس در هر ماه چند متهم را در خارج از کشور بازداشت می کند و به کشور باز می گرداند.
وی با اشاره به شناسایی اخلالگران در بازار ارز و سکه و بازداشت شماری از آنها گفت: برخی از بازداشت شدگان با خارج از کشور و عوامل بیگانه در ارتباط بودند.
­فرمانده نیروی انتظامی افزود: در چند ماه اخیر در حوزه جرایم اقتصادی و فضای مجازی پلیس هزار نفر را احضار کرد که برای بیش از 200 نفر از آنان پرونده تشکیل و به دستگاه قضایی تحویل شد.
سردار اشتری افزود: پلیس فتا با وجود نوپا بودن موفق شده است تا اقدامات خوبی در حوزه فضای مجازی انجام دهد.
وی با اشاره به خرید تجهیزات جدید برای پلیس فتا در دو سال اخیر گفت: اگرچه جرایم در فضای مجازی رو به رشد است اما همزمان قدرت کشف جرایم توسط پلیس فتا در این فضا افزایش یافته است.
سردار اشتری افزود: روزانه صدها هزار حمله سایبری به کشور رخ می دهد که گاهی حملات به یک میلیون هم می رسد که بیشتر آنها شناسایی و دفع می شود.
وی با اشاره به تردد 33 میلیون خودرو و موتورسیکلت در کشور گفت: پلیس راه سهم بسزایی در کاهش سوانح و تلفات جاده ای داشته است.
­فرمانده نیروی انتظامی افزود: به همه خودروسازان اعلام کرده ایم که در صورتی که خودروهای تولیدی آنها استانداردهای اولیه را نداشته باشد ناجا با قدرت جلوی شماره گذاری و تردد آنها را خواهد گرفت.
سردار اشتری تصریح کرد: خط قرمز پلیس امنیت است و در بحث امنیت با هیچ کس شوخی و تعارف ندارد.
وی گفت: پلیس حافظ جان، مال، ناموس و آبروی مردم است و شهدا و جانبازان ناجا سندی برای اثبات این ادعاست.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرسودگی و کمبود فضای فیزیکی؛ تراکم دانش‌آموزان خرمدره
انتشار فراخوان چهارمین کنگره بین‌المللی شعر پیامبر مهربانی
ثبت تردد بیش از سه میلیون و ۱۲۳ هزار خودرو در محور‌های ورودی و خروجی استان
گلزار شهدای کرمان؛ جلوه گاه وحدت، مقاومت وآزادگی
سی‌اُمین حمله ارتش آمریکا به قایق‌های غیر نظامی
کرمان آماده میزبانی سالگرد سردار سلیمانی؛ جزئیات تمهیدات شهرداری
خبر‌هایی از مصوبات شورای اداری مهدیشهر
قهرمانی کرمانشاه در بوکس بزرگسالان ایران
تبیین اهداف انقلاب اسلامی برای نسل جوان با خلاقیت‌های هنری
انهدام باند سارقان حرفه‌ای احشام در خدابنده
یک تساوی ویک باخت نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتسال
فراخوان جشنواره ایران دوستی و هویت ملی
یخبندان و کاهش محسوس دما در راه است
تیم آفاق، قهرمان مسابقات فوتسال خردسالان فیروزکوه
فروغ جاویدان یا عملیات تروریستی تاریک
تجلیل از قضات و اعضای شورا‌های حل اختلاف بم
رعایت اصل بی‌طرفی کامل در اجرای انتخابات
افتتاح ستاد جهادی درمان و مدیریت بحران شرکت ملی مس در گلزار شهدا
تاکید استاندار خوزستان بر آمادگی صددرصدی دستگاه‌ها برای مدیریت بارندگی‌ها
فعالیت۴۸۰ مزرعه پرورش ماهی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
ماهانه حدود ۷۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر برای تامین معیشت
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی در میادین تره‌بار آغاز شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)