• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۵۴۵۳۱
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۳
اقتصادی
گزارش صندوق بین المللی پول در سال ۲۰۱۷؛

جایگاه برتر ایران میان کشورهای صادرکننده نفت

رئيس سازمان برنامه و بودجه :بنا‌‌بر گزارش صندوق بين المللي پول ، درسال ۲۰۱۷ بين همه­­ كشورهاي صادركننده نفت بهترين جايگاه را داشته‌ايم.

ایران در سال ۲۰۱۷ بهترین جایگاه را بین کشورهای صادرکننده نفت داشته استبه گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از سازمان برنامه و بودجه كشور، ­محمدباقر نوبخت­ با اعلام اين مطلب در نهمين جلسه ستاد تهيه و تدوين لايحه بودجه سال ۱۳۹۸ كل كشور كه در محل اين سازمان برگزار شد،‌ اظهار داشت: بنا بر گزارش اين صندوق، وضعيت اقتصادي ايران در زمينه نفت،‌ كاهش بيكاري و كاهش تورم نسبت به بسياري از كشورها مانند عربستان­ بهتر بوده است.

وي با بيان اينكه در­­۴ سال گذشته آمار شاخص‌ها نشان از رشد قابل توجه بخش‌هاي مختلف اقتصادي بوده است،‌ افزود:­ تقليل نرخ تورم بالا به زير ۱۰ درصد و ايجاد اشتغال مناسب در اين دوره از كارنامه موفق همكاران ما حكايت دارد و اميدوارم از اين شوك ايجاد شده و تنگه‌اي كه در حال عبور از آن هستيم،‌ نيز به سرعت بگذريم و آن رشد گذشته را ادامه دهيم.

نوبخت تصريح كرد: ايران به پشتوانه خون شهدايي كه براي اين كشور ريخته شده است بسيار متفاوت از كشورهاي همسايه است و با همه سختي‌هاي بسيار،​ اميدوارم با موفقيت از اين دوره عبور مي‌كنيم.

وي افزود: بنا بر گزارش‌ها، بهترين شاخص‌هاي اقتصادي را بين كشورهاي صادركننده نفت داشته‌ايم كه گوياي موفق بودن ما است،‌ بنابراين در شرايط فعلي هم اقتصاد را با همين آهنگ و رشد بطئي پيش مي‌بريم.

رئيس سازمان برنامه و بودجه كشور در ادامه با اشاره به گزارش وزارت نفت در هفته گذشته اظهار داشت: اين گزارش حاكي از آن است كه ما توانسته‌ايم، دو ميليون و ۳۱۳ هزار بشكه نفت با قيمت متوسط هر بشكه ۷۰ دلار و ۷۶ سنت صادر كنيم در حالي كه در قانون بودجه سال ۱۳۹۷ اين رقم را حدود ۵۵ دلار پيش‌بيني كرده بوديم.

وي ادامه داد: اين اتفاق كه هم آمار صادرات و هم قيمت فروش ما براي هر بشكه نفت افزايش داشته است،‌ موجب شد كه ميزان درآمدهاي نفتي كشور همچنان نسبت به سال گذشته افزايش داشته باشد.

نوبخت تصريح كرد: گرچه اعتبارات جاري نسبت به سال گذشته ۲ درصد تقليل پيدا كرده است، با اين وجود توانستيم­ در ­۶ ماهه نخست امسال به همه تعهدات­ بودجه‌اي خود نسبت به پرداخت پاداش بازنشستگان و گندمكاران عمل كنيم.

معاون رئيس‌جمهوري گفت:­ همه­ اهتمام ما براين است كه براي سال ۹۸ بتوانيم بودجه‌اي واقع‌بينانه و مناسب به مجلس شوراي اسلامي تقديم كنيم.

نگاه مثبت بانك جهاني و صندوق بين‌الملل پول به آينده اقتصاد ايران

سيد حميدپورمحمدي، معاون امور اقتصادي و هماهنگي برنامه و بودجه سازمان برنامه و بودجه كشور نيز در اين جلسه گزارشي از شركت خود در آخرين جلسه اجلاس صندوق بين‌المللي پول و بانك جهاني ارايه داد.

وي گفت: در اين سفر توانستيم در زمينه‌هاي مختلفي مانند؛ بحث بودجه‌ريزي شركت‌هاي دولتي،‌ چگونگي غلبه بر نوسانات بودجه‌اي براي كشورهايي كه درآمد متكي به نفت دارند و مصون ماندن از ريسك‌هاي، انتشار اوراق مالي مناسب در زمان مواجه با بلاياي طبيعي و ... از تجارب ساير كشورها بهره‌مند شويم.

معاون امور اقتصادي و هماهنگي برنامه و بودجه اظهار داشت: در مجموع،‌ نگاه كارشناسان صندوق بين‌المللي پول و بانك جهاني نسبت به آينده اقتصاد كشور اميدواركننده بود.

در نهمين جلسه ستاد بودجه همچنين گزارشي در خصوص رديف‌هاي متفرقه بودجه و سناريوهاي پيشنهادي براي تكميل عمليات ساماندهي در لايحه بودجه سال ۹۸ ارايه شد.

در ادمه با توجه به­ جهت‌گري دولت براي توجه بيشتر به روستاييان و عشاير­ و بحث توسعه و عمران روستايي كه در بودجه سال آينده به طور ويژه ديده شده است، علي حيدر نوري، رئيس امور هماهنگي و تلفيق بودجه سازمان برنامه و بودجه كشور در گزارشي به خلاصه اعتبارات تملك‌دارائي هاي سرمايه‌اي مربوط به توسعه و عمران روستايي عشاير بوده است،‌ اشاره كرد و اين موضوع به بحث و تبادل نظر بين اعضاي حاضر در اين جلسه گذاشته شد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست شورای معادن چهارمحال و بختیاری
تجلیل از پژوهشگران در سمنان
در حوزه قانونگذاری هیچ خلائی برای خیزش اقتصادی دولت نداریم
آغاز ساخت نخستین هنرستان گردشگری در مرودشت
هفته هجدهم لیگ ملی چوگان
فراخوان یازدهمین جشنواره روستا‌ها و عشایر دوست‌دار کتاب
واگذاری اراضی شهرک صنعتی تایباد به منطقه آزاد دوغارون
ممنوعیت خرید مرغ زنده از فروشندگان دوره گرد
عناب، محصولی منحصر‌به‌فرد، اما بی نصیب از فرآوری
از نمایش مستند تا اهدای خون در جشنواره حقیقت
رفع تصرف اراضی ملی در رحیم آباد
برنامه‌های هفدهمین جشنواره ملی پژوهش کانون اعلام شد
کاهش واردات کود آلی به کشور
امضای بیش از ۳۰۰ قرارداد در نمایشگاه فرصت‌های سرمایه گذاری کیش
تجلیل از استعداد‌های برتر ملی دانشگاه فرهنگیان فارس
هشدار پلیس‌راه استان کرمان به رانندگان
سردار زهرایی: ایجاد ۱۱۰ هزار فرصت شغلی از ابتدای سال تاکنون
پایش میدانی وضعیت بهداشتی پرندگان در تالاب نوروزلو و سواحل جنوبی پارک ملی دریاچه ارومیه
افتتاح زمین چمن مصنوعی در روستای گنبد همدان 
با احتیاط در روز‌های بارانی و برفی آذر حرکت کنید
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
گزارش میزان بارندگی در استان کرمان طی ۲۴ ساعت گذشته
ادامه بارش‌ها و هشدار نارنجی هواشناسی برای ۵ استان
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی
از فردا؛ ثبت نام یازدهمین مرحله خرید محصولات ایران‌خودرو
امنیت ملی آمریکا بر محور «منافع صرفاً آمریکایی» استوار شده است
اتوبوس‌های قم ۲۶ آذر رایگان شد
دستور آماده‌باش به استانداران کرمان، فارس، بوشهر و هرمزگان
تصمیمات عملیاتی بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز اعلام شد
لغو تمامی فعالیت‌های ورزشی استان فارس به دلیل هشدار قرمز هواشناسی
مصاف سرخ‌پوشان در تهران؛ تقابل تراکتور با پیکان در تبریز
امروز؛ آخرین مهلت ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد ۱۴۰۵
­غلامرضا فرخی برترین فرنگی کار جهان شد
ثبت همه املاک فاقد سند الزامی شد
کارآمدی حکمرانی دینی شرط تحقق ایران قوی است
­بازگشت جمعی از افتخار آفرینان کشورمان از بازی‌های پاراآسیایی جوانان
در نور آباد ممسنی ۱۰۱ میلیمتر باران بارید  (۲ نظر)
آمار جنجالی زندانیان مهریه صحت ندارد  (۲ نظر)
عراقچی: آمریکا در هیچ موضوعی صادق نبوده است  (۲ نظر)
نخستین پرواز آزمایشی هواپیمای بویینگ ۷۷۷ شرکت هواپیمایی ماهان  (۱ نظر)
اعلام پایان مأموریت سازمان ملل متحد در عراق  (۱ نظر)
اصلاح قیمت شیر خام و ۴ محصول لبنی  (۱ نظر)
پاراآسیایی جوانان ۲۰۲۵؛ چمسورکی راهی فینال پاراتکواندو دختران شد  (۱ نظر)
کشف انبار احتکار روغن و شکر به ارزش ۱۲۰ میلیارد ریال در زنجان  (۱ نظر)
مدارس ابتدایی هرمزگان غیر حضوری شد  (۱ نظر)
آغاز پیش ثبت نام اعتکاف دانش آموزی در استان کرمان  (۱ نظر)
کنکور تمام طرح‌های تربیتی را نقش بر آب می‌کند  (۱ نظر)
بارش برف وباران در برخی نقاط استان کرمان  (۱ نظر)
ممنوعیت استفاده از گرما تابش و میز آتشدان در مراکز گردشگری و تجاری خراسان رضوی  (۱ نظر)
امروز؛ آخرین مهلت ثبت‌نام در مرحله اول المپیاد‌های علمی کشور  (۱ نظر)
طرح جامع جمع‌آوری آب‌های سطحی اهواز نیازمند ۱۵ همت اعتبار  (۱ نظر)