پخش زنده
امروز: -
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا احتمال دست داشتن محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی در قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار سعودی در کنسولگری این کشور در استانبول را تایید کرد.
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره؛ دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا احتمال دست داشتن محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی در قتل جمال خاشقجی روزنامه نگار سعودی در کنسولگری این کشور در استانبول را تایید کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی الجزیره، دونالد ترامپ در مصاحبه با روزنامه آمریکایی وال استریت ژورنال در پاسخ به سوالی درباره احتمال دست داشتن محمد بن سلمان در قتل خاشقجی گفت: ولیعهد سعودی در این مرحله، مدیریت امور را در عربستان بیش از هر زمان دیگری در اختیار دارد و اگر کسی در قتل خاشقجی دست داشته باشد، خود او خواهد بود.
ترامپ افزود: چند بار با ولیعهد سعودی گفتگو کردم و از او سوالات زیادی را به شیوه های مختلف درباره قتل خاشقجی، پرسیدم.
وی همچنین بار دیگر به سخنان قبلی خود در زمان تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری اشاره کرد که عربستان در حملات یازدهم سپتامبر سال 2001 دست دارد.