• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۴۴۰۳
تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۷
اقتصادی » مسکن
در گفتگوی اختصاصی مطرح شد؛

مسکن؛ مهم‌ترین اولویت وزارت راه

وزیر راه و شهرسازی: یکی از مهم ترین اولویت های وزارت راه، تامین مسکن با رویکرد قشرهای متوسط و کم درآمد است.

محمد اسلامی در اولین نشست شورای معاونان این وزارتخانه در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما افزود: مهم ترین اولویت وزارت راه وشهرسازی، توجه به بخش مسکن با رویکرد مسکن اقشار متوسط و کم درآمد است تا زمینه هایی فراهم شود که تولید مسکن این اقشار شتاب بیشتری گرفته و به جریانی دائمی در کشور تبدیل شود.
وی افزود: در اولین اقدام، امروز کارگروه ویژه ای برای این امر تشکیل شد تا با استفاده از ظرفیت استانها و با محوریت استانداران موضوع در دستور کار اجرایی و عملیاتی شدن قرار گیرد.
وزیر راه و شهرسازی اولویت دیگر این وزارتخانه را تکمیل طرح های راههای روستایی که مطالبه مردم در اقصی نقاط کشور است دانست و افزود: در این زمینه هم امروز کارگروه ویژه ای تشکیل شد تا بتواند در بازمهندسی ساختارها و ایجاد تحرک بیشتر در این بخش فعالیت کند و به نیازهای مناطق دوردست و راههای روستایی پاسخگویی بهتر و قویتری شکل گیرد.
اسلامی اولویت دیگر وزارت راه و شهرسازی را ارتقای سطح سرویس و خدمات در حوزه حمل و نقل اعم از جاده ای، ریلی، هوایی و دریایی دانست و گفت: مردم باید سرویس و خدمات بهتری در این بخش دریافت کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی متناسب نبودن برخی قوانین و مقررات با نیازهای مردم را یکی از مشکلات این بخش دانست و تصریح کرد: متناسب سازی زیرساختها باید در دستور کار ما باشد تا بتوانیم کیفیت کار را ارتقا دهیم.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رشد حوادث جاده ای در دو سال اخیر گفت: این رشد باید مهار شود و با توجه به اینکه علل و عوامل این امر شناسایی و روی آنها کار فنی و مهندسی انجام شده، باید با مشارکت فعال همه دستگاهها به روندی کاهشی و جریان معکوس تبدیل شود.
اسلامی در خصوص وضعیت پروژه های مسکن مهر سراسر کشور نیز گفت: واحدهای مسکن مهر که تحویل مردم شده دارای کاستی هایی است و از جمله از نظر سرانه آموزشی، فرهنگی و خدماتی، مردم مطالباتی دارند که باید پاسخ مناسبی به آنها داده شود و از سوی دیگر، از 500 هزار واحد مسکن مهر مورد تعهد، 270 هزار واحد ساخته شده که دارای تاسیسات زیربنایی نیست و تامین آن برعهده سایر دستگاهها بوده است.
وی افزود: بودجه مورد نیاز تکمیل این طرح ها نیز در قانون بودجه پیش بینی نشده و فراتر از توان بودجه سالانه بوده و به همین دلیل، روندی طولانی داشته و 230 هزار واحد دیگر که نیمه تمام است نیز دارای مشکلات حقوقی و قراردادی است و طولانی شدن این طرح، موجب تکدر خاطر متقاضیان شده، ضمن اینکه شرایط تورمی هم شرایط خاصی را بوجود اورده و مشکلات را پیچیده تر کرده است.
وی تصریح کرد: چنانکه در مجلس شورای اسلامی هم گفتم، اراده دولت ساماندهی مسکن مهر است و این پروژه باید به صورت شهرستان محوری و پروژه محور با استفاده از ظرفیت مقامات محلی و استانی ساماندهی شود و خود مردم هم در این زمینه کمک و همیاری کنند تا بتوانیم با سرعت مطمئن آن را به انتها برسانیم.
وزیر راه و شهرسازی همچنین در پاسخ به سوالی درباره طرح های نیمه تمام و از جمله اتوبان تهران - شمال گفت: در طرح هایی که با مشارکت سرمایه گذار غیر دولتی در حال انجام است، نکته مهم، تامین سهم و آورده دولت است و البته در این پروژه مشکل مالی وجود ندارد و بحث های نظارت فنی و اجرایی تکمیل آن را طولانی کرده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی افزود: یکی از مهمترین اقداماتی که باید انجام دهیم، پیشبرد سریع پروژه های اساسی و اصلی کشور که شریان حمل و نقل و بویژه کریدورهای ترانزیتی را تکمیل می کند خواهد بود و خوشبختانه در قانون هم منابعی برای تامین مالی و فاینانس آنها پیش بینی شده و باید این طرح ها در اولویت قرار گیرد.
وی افزود: پروژه های شاهراهی شامل طرح های ریلی و جاده ای باید از طریق اعمال مدیریت صحیح بر منابع، در اولویت قرار گرفته و تکمیل شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بهره‌برداری از نیروگاه خورشیدی هیبریدی جهاد دانشگاهی آذربایجان شرقی 
مهر و موم یک انبار احتکار کالا در اهواز
شتاب دوباره در نهضت ملی مسکن بندرعباس
ششمین نشست چهره به چهره مسئولان با خانواده زندانیان در قم برگزار شد
بودجه و اعتبار کالابرگ الکترونیکی تا پایان سال تامین شده است
معارفه سرپرست جدید معاونت سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان
میزبانی کیش از بزرگ‌ترین گردهمایی فعالان صنعت پتروشیمی، پالایش و صنایع وابسته
مراسم جشن تکلیف بیش از ۴۵۰ دانش‌آموز دختر در کیش
انتصاب اعضای هیأت عالی نظارت بر انتخابات شورا‌های اسلامی شهر و روستا در خراسان جنوبی
آغاز فرآیند میزبانی کرمان از جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر
برگزاری مجازی امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی واحد کیش
استمرار کاهش کیفیت هوا در سمنان
انجام بیش از ۶ هزار خدمت سلامت در بیمارستان صحرایی چم پلک
شهید سلیمانی در عرصه سیاسی و دیپلماسی، سیاست را اخلاقی کرد
فرد اهدا کننده خون چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟
فراخوان مشارکت علمی و میدانی در سرشماری پرندگان آبزی و کنارآبزی چهارمحال‌وبختیاری
اجرای طرح نظارت و کنترل از ۶۲۱ جایگاه عرضه سوخت
۲۰۰ آزمون باسکول وسایل نقلیه چرخدار جاده‌ای چهارمحال و بختیاری
گشایش نمایشگاه فرش، تابلوفرش دستباف و لوازم خانگی در زنجان
بسته خبر‌های کوتاه ۱۷ دی ۱۴۰۴
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
اطلاعیه دانشگاه علوم پزشکی تهران، درباره فیلم منتشر شده از اتفاقات اطراف بیمارستان سینا
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
الحاق اراضی در تمام شهرستان‌های استان زنجان در دست انجام است
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
تولید مجموعه نمایشی طنز ورثه لر در خوی  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)