• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۶۸۶۸۴
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۷
قزوین » اجتماعی
قزوین

همایش دفاع غیرعامل در جنگ اقتصادی

تهدیدات دشمن امروز از حوزه نظامی فاصله گرفته و وارد حوزه‌های دیگر شده است.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قزوین، جانشین قرارگاه پدافند اقتصادی کشور امروز در همایش دفاع غیرعامل در جنگ اقتصادی در قزوین گفت: جبهه رویارویی با دشمن، امروز جبهه اقتصادی است.
محسن ساسانی با اشاره به نقش پدافند اقتصادی در سالروز تشکیل پدافند غیرعامل افزود: در همین راستا پدافند اقتصادی موجب افزایش توانایی، کاهش آسیب پذیری و مدیریت بحران در مقابل تهدید‌های اقتصادی دشمن است.
به گفته معاون امور زیربنایی سازمان پدافند غیرعامل کشور با تشکیل سازمان پدافند از سال ٨٢، ساختار جدیدی مرکب از سازمان‌های نظامی و مسئولان غیرنظامی کشور شکل گرفته که نقش موثری در رویارویی با تهدیدات حوزه‌های مختلف دارد.
استاندار قزوین هم در این جلسه به نقش مهم و تاثیر گذار پدافند غیر عامل در حفظ سرمایه های کشور اشاره کرد و گفت: هم اکنون در یک جنگ اقتصادی قرار داریم و مهمترین وظیفه پدافند غیرعامل در این شرایط حفظ سرمایه های مادی و انسانی کشور است.
زاهدی اضافه کرد: تهیه طرح جامع پدافند غیرعامل استان از اردیبهشت سال 93 در دستور کار قرار گرفته و هم اکنون به پیشرفت 50 درصدی رسیده است.
وی بر ضرورت تقویت مسایل امنیتی و حراست ساختمان های دولتی تاکید کرد و خواستار تامین اعتبار ویژه از سوی کمیته پدافند غیرعامل کشور به سازمان های مربوطه شد.
استاندار در ادامه گفت: هم اکنون در صادرات و واردات مواد اولیه، تجهیزات , ماشین آلات و پرداخت تسهیلات بانکی به واحدهای تولیدی مشکلاتی وجود دارد که اگر از سوی مسئولان حوزه پدافند غیرعامل مورد پیگیری قرار گیرد زمینه حل مشکلات این بخش هم فراهم می شود .
زاهدی با اشاره به ضرورت رعایت آیین نامه پدافند غیرعامل در بناهای در حال احداث استان گفت: رعایت این آیین نامه در عمده بناهای در حال احداث استان مورد توجه قرار گرفته است که می توان به طرح احداث فرمانداری های قزوین و آوج، اتصال شهر قزوین به اتوبان تهران، طرح بیمارستان 700 تختخوابی و دانشکده کشاورزی امام خمینی (ره) اشاره کرد.
وی با بیان اینکه باید یک درصد از اعتبارات تملک دارایی استان برای اجرای پروژه های پدافند غیر عامل هزینه شود، گفت: مجموع اعتبارات تملک دارایی استان 2 هزار میلیارد ریال است که یک درصد آن معادل 20 میلیارد ریال حدود 4.5 برابر میزان مصوب هزینه شده است.
در ادامه این جلسه ارتباط تصویری شورای پدافند استان با کمیته پدافند وزارت کشور برقرار شد و حسین ذوالفقاری معاون امنیتی و انتظامی و رییس کمیته پدافند وزارت کشور و غلامرضا جلالی رییس سازمان پدافند غیرعامل کشور در خصوص اهمیت پدافند غیرعامل و ضرورت توسعه آن برای مقابله با تهدیدات دشمنان سخنرانی کردند.
در این همایش فرمانداران، بخشداران و مدیران و روسای دستگاه‌های اجرایی استان با مباحث دفاع غیرعامل در جنگ اقتصادی، ضرورت پایش و ارزیابی تهدیدات و کاهش آسیب پذیری، صیانت از مردم و پایداری ملی، نهادینه سازی اصول پدافند غیرعامل در طرح‌های کشوری و ارتقای پایداری ملی در برابر تهدیدات نوین آشنا شدند.
در هفته پدافند غیرعامل سال جاری ۱۵۵ عنوان برنامه شامل ۲۰ همایش و ۵۳ رزمایش با مشارکت دستگاه‌های اجرایی استان قزوین اجرا می‌شود.
شعار امسال هفته پدافند غیرعامل_ هشتم تا چهاردهم آبان_ افزایش بازدارندگی در سایه حماسه حسینی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
موفقیت علمی زمانی ماندگار است که با اخلاص همراه باشد
محبت به امیرالمومنین حقیقتی برخاسته از معرفت
برخورد قطار محلی خاش–زاهدان با واگن باری
دلیل اصلی دشمنی دشمنان ایران اسلامی چیست؟
محوریت بازرسی در بازار
کشف احتکار ۴۵ تن روغن در خاش
برگزاری همایش خادم یاران رضوی در تبریز
کشف چوب قاچاق در تالش
بیش از ۶۰۰ نفر در باشت معتکف شدند
کاهش صف انتظار تسهیلات ازدواج و فرزندآوری در هرمزگان
افزایش غلظت غبار و آلاینده های جوی در سمنان
رونق تولید و اشتغال در کرمان نیازمند حمایت همه جانبه
آغاز نام‌نویسی داوطلبان شورا‌های اسلامی شهر‌ها
سه شنبه بازار فومن
اعلام آمادگی خیر سلامت برای ساخت همراه‌سرا در مرکز آموزشی درمانی ۱۷ شهریور رشت
تأمین کالا‌های اساسی در آذربایجان‌غربی
ملی شدن طرح پمپاژ سه هزار هکتاری سیروان
همایش سراسری کارگزاران گزینش کشور با حضور رییس جمهور
ابلاغ بخشنامه حمایتی سازمان امور مالیاتی کشور
بسته خبر‌های کوتاه ۱۶ دی در یک نگاه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟
اطلاعیه وزارت رفاه درباره زمان بندی دریافت کالابرگ
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
هیئت ویژه وزارت کشور در راه ایلام
سردار وحیدی: از قدرت ظاهری دشمن نباید ترسید
قیمت جدید روغن نباتی اعلام شد
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
بیانیه مجمع نمایندگان استان ایلام در پی وقوع حادثه ناگوار شهرستان ملکشاهی
تداوم رفتار خصمانه پاسخ قاطع و متناسب خواهد داشت
حبس ملی پوشان گیتی‌پسند در اصفهان
شیوه برگزاری امتحانات پایان نیمسال دانشگاه آزاد اسلامی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۶ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود نیجریه و مصر به مرحله یک چهارم نهایی
مرتکبان کشتار جمعی امروز مدعی دفاع از حقوق بشر هستند
راه‌اندازی شبکه‌های «شورا» و «آرا» ویژه انتخابات شورا‌ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۶ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
حق اولاد ۱۰۰ درصد و حق عائله‌مندی ۵۰ درصد افزایش می‌یابد  (۱ نظر)
آموزش و پرورش خط مقدم پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است  (۱ نظر)
کشفیات از دستگیر شدگان اغتشاشات در همدان  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
فعالیت ۳۵۹۶ تاکسی در برف و سرمای اردبیل  (۱ نظر)
ضرورت تدبیراندیشی برای افزایش جمعیت سالمند ایران در آینده  (۱ نظر)