• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۲۹۳۰۲۸
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۱۶:۴۵
بین الملل » غرب آسیا
مواضعي متناقض در قبال يمن؛

آمریکا با دعوت به صلح و کمک به متجاوزان سیاستی دوگانه اتخاذ کرده است

در حالی مقامات آمریکایی توقف جنگ در یمن را خواستار می شوند که هیچگاه دست از حمایت از رژیم عربستان سعودی برنداشته اند و این حمایتها را همچنان ادامه می دهند.

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما به نقل از شبکه تلویزیونی المسیره؛ در حالی مقامات آمریکایی توقف جنگ در یمن را خواستار می شوند که هیچگاه دست از حمایت از رژیم عربستان سعودی برنداشته اند و این حمایتها را همچنان ادامه می دهند. واشنگتن به پایان جنگ در یمن و برقراری صلح در این کشور دعوت می کند. مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا بارها در محافل بین المللی خواستار توقف جنگ یمن شده است. این در حالی است که آمریکا همواره در حال حمایت نظامی از جنگی است که رژیم سعودی آن را در یمن فرماندهی می کند. واشنگتن از نخستین روزهای آغاز جنگ و تجاوز علیه یمن این سیاست های دوگانه را به وضوح اتخاذ کرده است.
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
خبرنگار شبکه تلویزیونی المسیره در گزارشی گفت: مقامات آمریکایی بابت اظهارات متناقض خود در تنگنا قرار نمی گیرند؛ زیرا واشنگتن از این رفتارها در سیاست خارجی خود بسیار استفاده می کند. در حالی مایک پمپئو وزیر خارجه آمریکا خواستار برقراری صلح در یمن است که آمریکا همچنان به حمایتهای نظامی خود از رژیم عربستان سعودی در عملیات نظامی این رژیم ضد یمن ادامه می دهد.
مایک پمپئو در گفتگوی اخیر خود با شبکه تلویزیونی سی ان ان گفت: «ما در یمن برای پایان دادن به جنگ تلاش می کنیم و تصمیم داریم این بحران را حل کنیم به شرط این که حزب الله دیگری در جنوب عربستان سعودی ایجاد نشود».
مجری شبکه سی ان ان در ادامه از وی پرسید: «بنابراین حمایتهای نظامی آمریکا به عربستان سعودی در یمن ادامه خواهد یافت؟» پمپئو پاسخ داد: «ما تصمیم داریم این حمایتهای نظامی را ادامه دهیم».
خبرنگار شبکه تلویزیونی المسیره ادامه داد: سخن از ایجاد حزب الله دیگری در مرزهای عربستان را نه تنها آمریکایی ها مطرح می کنند بلکه شاهزاده محمد بن سلمان ولیعهد سعودی نیز در محافل زیادی آن را مطرح می کند.
جیمز ماتیس وزیر دفاع آمریکا که یک ماه را برای پایان عملیات نظامی و آغاز مذاکرات تعیین کرده بود ظاهرا پس از پایان مدتی که اعلام کرده بود در باتلاق شکست عوامل آمریکا در ساحل غربی یمن گرفتار شده است؛ به طوری که گویا وی در معرض این سئوال قرار گرفته است که «ای جمیز ماتیس تو چه کار کردی؟ کشورهای عربی در تسلیم کردن یمن شکست خوردند!».
شکست سعودی و امارات در ساحل غربی یمن، آمریکا را در تنگنا قرارداده است از این رو با افزایش اظهارات توهین آمیز مقامات خود، سعی در تحت فشار قراردادن عوامل خود دارد. اظهارات توهین آمیزی که همه جهان آن را شنید اما عربستان سعودی این اظهارات توهین آمیز را اینطور پاسخ داد که «ما باید به انتقادات مطرح شده از سوی دوستان خود عادت کنیم!».
دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا درباره عربستان سعودی گفت: «واقعیت این است که عربستان سعودی برای ما در خاورمیانه بسیار مفید است. اگر عربستان سعودی را نداشتیم پایگاهی قوی در خاورمیانه نداشتیم و اگر به اسرائیل بنگرید بدون عربستان سعودی اسرائیل در بحرانی شدید قرار می گیرد. این به چه معنی است؟ آیا اسرائیل باید برود؟ آیا دوست دارید اسرائیل از بین برود؟ ما همپیمان بسیار قوی یعنی عربستان سعودی را در کنار خود داریم».
خبرنگار المسیره ادامه داد: دونالد ترامپ نقش عربستان سعودی را در منطقه اینچنین ترسیم می کند: «اگر عربستان سعودی نبود اسرائیل دچار مشکل می شد»؛ از این رو عجیب نیست که آمریکا از پیروزی ملتی که با صدای بلند فریاد می زند «مرگ بر اسرائیل و لعنت بر یهود» بترسد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
افزایش ۱۸ سورتی به پرواز‌های فرودگاه ایلام
نجات صنعت ساختمان در گرو ورود جدی و عملی بخش خصوصی
پایان خلوتی سه روزه
درخشش تیم فوتسال سازمان فنی و حرفه‌ای چهارمحال و بختیاری درمسابقات کشوری
اعلام ویژه برنامه‌های سالروز بزرگداشت شهادت حضرت شاهچراغ علیه السلام
همه مقاطع تحصیلی البرز غیر حضوری شدند
افزایش تسهیلات مشاغل خانگی در مراغه
۱۶ دی‌ماه، یادآور حماسه‌ای عاشورایی در دشت هویزه
تکمیل ۱۰۱ حلقه چاه نفت و گاز در سال ۱۴۰۴
طبیعت‌درمانی زمستانی درختان در منطقه یک؛ یخ‌آب جایگزین سموم شیمیایی
نصف جهان ایستاده برای ایران اسلامی
رشد ۲۵ درصدی معتکفین در مراسم اعتکاف امسال در استان فارس
اعتراض به گرانی حق مردم است، اما آشوب راه‌ حل مشکلات نیست
بورل: آمریکا دیگر متحد اصلی اروپا نیست
وظیفه روابط عمومی ها اطلاع رسانی صحیح و سریع است
پی گیری مشکلات بازار ماهی فروشان بندرترکمن در میز خدمت مسئولان
پرداخت ۴ میلیارد تومان غرامت حیات‌وحش در کهگیلویه و بویراحمد
تخصیص حدود هزار میلیارد ریال برای تامین اقلام مورد نیاز مدارس کیش
گذری در کابل
درخشش بانوان استان در مسابقات دوومیدانی قهرمانی کشور
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
میدری: کالابرگ از ۱۷ دی قابل برداشت است
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۵ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج  (۲ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۲ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد  (۱ نظر)
اژه‌ای: هیچ ارفاقی در برخورد با اغتشاشگران در کار نیست  (۱ نظر)
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)