• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۰۳۰۷
تاریخ انتشار: ۲۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
سردار یزدی:

زنگ سیلی جبهه مقاومت همچنان در گوش آمریکا طنین‌انداز است

 فرمانده سپاه تهران بزرگ : جبهه مقاومت آنچنان سیلی محکمی به گوش آمریکا نواخته که زنگ آن سیلی هنوز آمریکایی‌ها را می‌لرزاند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، سردار محمدرضا یزدی فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ در یادواره شهید مدافع امنیت محمدحسین حدادیان در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبایی برگزار شد، اظهار داشت: در دوران هشت سال دفاع مقدس، دشمنان ما متوجه شدند که توان و پتانسیل اسلام و به خصوص شیعه و ولایت فقیه، تا چه اندازه زیاد است.
وی افزود: دشمنان امید داشتند که با شبیخون و ناتوی فرهنگی، جوانان ما را از داشته‌های مذهبی و فرهنگی خود جدا کنند و برای این کار تلاش‌ها و هزینه‌های زیادی انجام دادند که البته در بعضی جاها هم کارهایی را به پیش بردند.
سردار یزدی با اشاره به تلاش‌های مختلف دشمن برای آسیب به جوانان گفت: آن روز که موبایل‌ها و فضای مجازی نبود، دشمنان سی‌دی‌های مبتذل را به صورت مجانی و مخفیانه از مرزهای شرقی وارد کشور ما می‌کردند تا جوانان ما را منفعل کنند؛ همچنین از مرزهای شمال‌ غرب نیز موادمخدر وارد کشور می‌کردند تا جوانان ما را منفعل کنند.
وی ادامه داد: در طول این سال‌ها تمام تلاش دشمن این بوده که به جوانان ما نشانی غلط بدهد، تمام سعی دشمن این است که بگوید در کشور ما چراغ علم و فرهنگ خاموش شده است.
فرمانده سپاه تهران گفت: امروز تلاش دشمن بر این است که نهضت دانشجویی را به انحراف بکشاند و دانشجوی انقلابی و ضد اشرافی‌ ما را به دانشجویی منفعل تبدیل کند.
وی در ادامه به توطئه های آمریکا در عراق و سوریه و تشکیل داعش، اشاره کرد و گفت: دشمن به دست خود مسیری را ایجاد کرده که بسیج جهان اسلام شکل بگیرد. آنها با ورود خود به سوریه و به بهانه کمک به مردم این کشور، سوریه را ویران کردند و از آنجا خواستند به سمت ایران و عراق و سایر کشورها بیایند اما این حرکت آنها توسط نسلی که دشمن فکر می‌کرد از راه شهدا دور شده‌اند، متوقف شد.
سردار یزدی تصریح کرد: جبهه مقاومت در سال‌های اخیر آنچنان سیلی محکمی به گوش آمریکا نواخته که زنگ آن سیلی هنوز آمریکایی‌ها را می‌لرزاند.
وی به نقش آمریکا در ناآرامی های سال گذشته در برخی شهرها اشاره کرد و گفت: اوایل زمستان سال گذشته، منافقین، پول‌های نفتی مرتجعین عرب، نقشه‌های صهیونیستی و آمریکایی و تلاش‌های خودفروختگان داخلی، سبب شد که دشمن تحرکاتی را در کشور انجام دهد؛ آنها می‌خواستند تهران را مثل دمشق و صنعا و کابل و بغداد، ناامن و دستخوش حوادث خونین کنند اما فرزندان ما این نقشه‌های دشمنان را خوب شناختند و با آنها مقابله کردند.
وی به دستگیری تفنگداران دریایی ارتش آمریکا در خلیج فارس اشاره کرد و گفت: در سال ۹۵ چند پاسدار ما با دو قایق کوچک، ۱۰ تفنگدار نظامی آمریکایی را که در دو ناوچه بودند، در نزدیکی جزیره فارسی توقیف کردند. ناوچه‌های آنها میلیون‌ها دلار ارزش داشت و هزاران دلار ارزش سلاح‌های آن نظامیان بود ولی بچه‌های ما با یک کلاشینکف ساده آنها را دستگیر کردند.
وی افزود: دشمن می‌خواست تهران را به آشوب بکشد ولی تفکر حججی‌ها در سایر جوانان این مرز و بوم و امثال محمدحسین حدادیان متبلور شد و جلوی این نقشه شوم گرفته شد.
فرمانده سپاه تهران اظهارداشت: سال گذشته عده‌ای از اراذل و اوباش در یک شب و در خیابان پاسداران تهران، سعی کردند شهر را به آشوب بکشانند ولی فرزندان دلیر و معتقد ایران اسلامی با از خودگذشتگی و ایثار خود، جلوی این تحرکات آشوبگرانه را گرفتند.
وی ادامه داد: این اراذل و اوباش به هیچکس رحم نمی‌کردند و برای آنها تفاوت نمی‌کرد کدام سلیقه را کتک می‌زنند. فرزندان ایران اسلامی آن شب با از خودگذشتگی و ایثار کاری کردند که دشمنان متوجه شوند اگر امروز ما همت‌ها، باکری‌ها، متوسلیان‌ها و شهدای دفاع مقدس را نداریم، حججی‌ها و حدادیان‌ها را داریم.
سردار یزدی در پایان تاکید کرد: شهدای امنیت شرایطی را فراهم می‌کنند که مردم کشور ما بدون کوچکترین دغدغه امنیتی در جامعه حضور داشته باشند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
یادواره سرداران، فرماندهان و ۱۴۳ شهید لردگان
دو ورزشکار سبزواری در فهرست هندبالیست‌های اعزامی به تونس
تجدید بیعت دانش آموزان قمی با آرمان های شهدا
پایان سومین دوره مسابقات مینی فوتبال جام اتحاد اشکور
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا
برگزاری مراسم تحلیف کارآموزان وکالت در قزوین
استقلال راهی اردن شد
شهید علم الهدی، نماد استکبار ستیزی و حماسه آفرینی در راه میهن
کیفیت هوای کرج خطرناک اعلام شد
اکران مستند «بیدخُد» در یزد
برگزاری راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان در بیش از ۵۰ نقطه استان
تشییع پدر شهید صالحی مقدم در جونقان
شهر خبر ۱۲ آبان ۱۴۰۴
تحقیر استکبار با همان قلمی که تسخیر را سرمشق زد
نیرو‌های مسلح نماد عزت، استقلال و محبوبیت مردمی
تامین زیرساخت‌ها برای طرح‌های بلوار پیامبر اعظم قم 
فرسایش و تخریب بنای تاریخی هتل آبعلی
برگزاری طرح لبیک ۳۱ رزم آوران در تیپ ۳۶۴ شهید نصیرزاده ارتش مهاباد
شهرکسازی غیرقانونی صهیونیست‌ها در مناطق پیرامونی نقب و الجلیل
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه
اطلاعیه دعوت به راهپیمایی ۱۳ آبان در سراسر کشور
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
راه اندازی مرکز همسان گزینی هلما در مازندران  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۱ نظر)