• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۰۹۱۴۹
تاریخ انتشار: ۰۱ دی ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۰
اقتصادی » اقتصاد کلان
جلسه بررسی مسائل گمرکی؛

لزوم فعالیت ۲۴ ساعته گمرکات اصلی

جلسه بررسی مسائل گمرکی کشور به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

گمرکات در مبادی اصلی کشور باید به طور ۲۴ ساعته فعال باشندبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ اسحاق جهانگيري با اشاره به اهميت جلوگيري از رسوب و انباشت كالا در بنادر، گمركات و انبارهاي متعلق به سازمان جمع آوري و فروش اموال تمليكي، بر سازماندهي لازم به منظور تسهيل در روند ترخيص كالا و تامين نيازهاي اساسي كشور در مقطع حساس كنوني تاكيد كرد.
معاون اول رييس جمهور هدف دشمنان ملت ايران از اعمال تحريم را ايجاد اخلال در جريان واردات كالا به كشور ارزيابي كرد و اظهار داشت: دشمنان مي خواهند با ايجاد اختلال در مسير تجارت خارجي، كشور را در تامين كالاهاي مورد نياز مردم با مشكل روبرو كرده و در نتيجه كشور را با ناآرامي و بي ثباتي مواجه كنند.
جهانگيري افزود: دولت نيز در مقابل، برنامه ريزي هاي لازم را انجام داده و در جلسات متعدد نظير جلسات ستاد مقابله با تحريم و جلسات شوراي عالي هماهنگي اقتصادي سران قوا، تصميمات مناسبي اتخاذ شده است تا جريان واردات كالا تحت هر شرايطي انجام شود و كالاهاي مورد نياز در اختيار مردم كشور قرار گيرد.
معاون اول رييس جمهور به سفر اخير خود به استان هرمزگان و بازديد از بندر شهيد رجايي و گمرك بندر عباس اشاره و تصريح كرد: بايد با هماهنگي همه دستگاهها و رفع برخي مقررات زائد و دست و پا گير از رسوب كالاها و مايحتاج كشور در گمركات كشور جلوگيري و به سرعت درباره اين كالاها تعيين تكليف و مراحل ترخيص آن انجام شود.
وي با اشاره به گزارشهای ارائه شده از روند كاهشي ميزان كالاهاي متروكه و بلاتكليف در بنادر و گمركات كشور، از استانداران، سازمان بنادر و كشتيراني و نيز سازمان جمع آوري و فروش اموال تمليكي كشور خواست تا به طور منظم در خصوص ميزان رسوب كالاها در بنادر و گمركات كشور به هيات دولت گزارش هاي لازم را ارائه كنند.
جهانگيري با بيان اينكه گمركات در مبادي اصلي كشور بايد به طور 24ساعته فعال باشند، بر همكاري وزارت جهاد كشاورزي و بانك مركزي براي تامين مساله ارز مورد نياز برخي اقلام و محصولات كشاورزي به منظور معطل نشدن كشتي ها در بنادر تاكيد كرد.
معاون اول رييس جمهور با قدرداني از زحمات همه مديران و كاركنان سازمان بنادر و كشتيراني و گمركات كشور، خواستار تلاش بيشتر براي تسريع در زمان بارگيري و تخليه كالا شد.
در اين جلسه وزير امور اقتصادي و دارايي نيز گمرك را پيشاني تجارت خارجي كشور توصيف كرد و گفت: گمرك براي اينكه بتواند وظايف و تكاليف خود را به نحو مطلوب انجام دهد، نيازمند تكميل زيرساخت هاي سخت افزاري و نرم افزاري است كه بايد با حمايت هاي دولت، اين نيازها تامين شود.
وزير كشور نيز در اين جلسه بر مديريت واحد و هماهنگي دستگاهها به منظور جلوگيري از رسوب كالا و مقابله با قاچاق تاكيد كرد و خواستار برنامه ريزي در استانهاي مرزي براي تسهيل در جريان صادرات و واردات شد.
رييس سازمان بنادر و كشتيراني هم در اين جلسه گزارشي از آخرين وضعيت رسوب كالا در بنادر تجاري كشور ارائه كرد و گفت: مدت ماندگاري كالا در بنادر كشور از نرمال جهاني بالاتر است كه بايد براي كوتاه تر شدن ان تلاش و برنامه ريزي كنيم.
وي همچنين گزارشي از آخرين آمار رسوب كالا در بنادر كشور و مهمترين علل تاخير ترخيص كالا ارائه كرد و به بيان راهكارها و پيشنهادات براي تسريع در روند ترخيص كالا پرداخت.
رييس كل گمرك جمهوري اسلامي ايران نيز در اين نشست با ارائه گزارشي از آخرين چالش هاي موجود در گمركات كشور، به تشريح علل و عوامل عدم ترخيص به موقع كالاها پرداخت و گفت: بايد اطلاعات مربوط به كالاهاي وارداتي پيش از ورود به كشور و در حين حمل در اختيار گمرك قرار گيرد تا روند ترخيص كالا با سرعت بيشتري انجام شود.
در اين جلسه كه وزير دادگستري، استاندار هرمزگان، رييس سازمان ملي استاندارد، رييس كل ديوان محاسبات كشور، ريس سازمان بازرسي كل كشور و رييس ستاد مبارزه با قاچاق كالا و ارز نيز حضور داشتند، پس از بحث و تبادل نظر مقرر شد كارگروهي با نظارت وزارت امور اقتصادي و دارايي براي جلوگيري از انباشت كالاهاي متروكه در انبارها تشكيل شود.
همچنين به منظور تسريع در موضوع تعيين مابه التفاوت قيمت ارز مقرر شد وزارت امور اقتصادي و دارايي پيشنهاد خود را در كميسيون اقتصاد ارائه كند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فرسودگی و کمبود فضای فیزیکی؛ تراکم دانش‌آموزان خرمدره
انتشار فراخوان چهارمین کنگره بین‌المللی شعر پیامبر مهربانی
ثبت تردد بیش از سه میلیون و ۱۲۳ هزار خودرو در محور‌های ورودی و خروجی استان
گلزار شهدای کرمان؛ جلوه گاه وحدت، مقاومت وآزادگی
سی‌اُمین حمله ارتش آمریکا به قایق‌های غیر نظامی
کرمان آماده میزبانی سالگرد سردار سلیمانی؛ جزئیات تمهیدات شهرداری
خبر‌هایی از مصوبات شورای اداری مهدیشهر
قهرمانی کرمانشاه در بوکس بزرگسالان ایران
تبیین اهداف انقلاب اسلامی برای نسل جوان با خلاقیت‌های هنری
انهدام باند سارقان حرفه‌ای احشام در خدابنده
یک تساوی ویک باخت نمایندگان کرمان درلیگ برتر فوتسال
فراخوان جشنواره ایران دوستی و هویت ملی
یخبندان و کاهش محسوس دما در راه است
تیم آفاق، قهرمان مسابقات فوتسال خردسالان فیروزکوه
فروغ جاویدان یا عملیات تروریستی تاریک
تجلیل از قضات و اعضای شورا‌های حل اختلاف بم
رعایت اصل بی‌طرفی کامل در اجرای انتخابات
افتتاح ستاد جهادی درمان و مدیریت بحران شرکت ملی مس در گلزار شهدا
تاکید استاندار خوزستان بر آمادگی صددرصدی دستگاه‌ها برای مدیریت بارندگی‌ها
فعالیت۴۸۰ مزرعه پرورش ماهی در چهارمحال و بختیاری
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
ماهانه حدود ۷۰۰ هزار تومان به ازای هر نفر برای تامین معیشت
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
توزیع گوشت گرم گوساله وارداتی در میادین تره‌بار آغاز شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)