• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۱۱۷۳
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۱۰
۲۵ دسامبر، کریسمس؛

سالروز ولادت عیسی مسیح (ع)

حضرت عیسی (ع) به فرمان خداوند، به گونه ‏ای اعجازآمیز از مادری باکره و مقدس متولد شد و سپس در گهواره شروع به سخن گفتن کرد و پیامبری خود را بشارت داد.

به گزارش سرویس فضای مجازی خبرگزاری صداوسیما؛ حضرت عيسي بن مريم(ع) پيامبر بزرگ الهي و اولوالعزم، در روز ۲۵ دسامبر سال اول ميلادي، ۶۲۲ سال قبل از هجرت پيامبر بزرگ اسلام(ص)، در بيت لحم واقع در سرزمين فلسطين به دنيا آمد.

مسيح(ع) كه از ۳۰ سالگي به نبوت برگزيده شد، سرانجام مورد تهديد بزرگان يهود واقع شد و آنان تصميم به قتل وي گرفتند. زيرا سران يهودي از اين‏كه مردم به عيسي(ع) علاقه‏ مند مي‏ شدند، احساس نگراني نموده و مي‏ دانستند اگر او را آزاد بگذارند، همه مردم به او ايمان مي‏ آورند.

نام حضرت عيسي(ع) در سيزده سوره قرآن، ۴۵ بار تكرار شده است.

سالروز ولادت عیسی مسیح (ع) سالروز ولادت عیسی مسیح (ع) سالروز ولادت عیسی مسیح (ع) سالروز ولادت عیسی مسیح (ع) سالروز ولادت عیسی مسیح (ع) سالروز ولادت عیسی مسیح (ع) سالروز ولادت عیسی مسیح (ع) سالروز ولادت عیسی مسیح (ع) سالروز ولادت عیسی مسیح (ع)

زبان
عیسی مسیح در مکالمات روزمره از زبان آرامی استفاده می‌کرد. احتمالاً او تا حدودی نیز با زبان یونانی آشنایی داشت؛ ولی آشنایی او با لاتین کمتر محتمل است. در دوران او زبان عبری مخصوص فرهیختگان و متون مقدس بوده‌است.

برگزاری کریسمس در کشورهای مختلف مسیحی بنا به سنت و رسم و رسوم آنان، تفاوت‌هایی نیز با یکدیگر دارد. اما مشترکات این مراسم این است که: مسیحیان برای جشن گرفتن میلاد حضرت عیسی مسیح (ع) به کلیساها می‌روند، در منزل یک درخت کاج را تزیین و چراغانی می‌کنند و در خیابان‌ها و کوچه‌ها دسته‌دسته سرودهای پرستشی و شکرگزاری اجرا می‌نمایند. همچنین در ایام کریسمس حراجیهایی برپا می‌شود و در روز باکسینگ در ۲۶ دسامبر، کارمندها از کارفرمای خویش هدیه دریافت می‌کنند.

عیسی در اسلام
به عقیده مسلمانان عیسی از پیامبران اولوالعزم و صاحب شریعت است. نام و داستان وی به کرّات در قرآن و احادیث اسلامی آمده‌است. مسلمانان برای عیسی معجزاتی قائل‌اند، از جمله سخن گفتن در گهواره در دفاع از مادر و نیز زنده‌کردن مردگان و شفای بیماران و کوران مادرزاد، و دمیدن حیات در گِلِ بیجان. با این حال قرآن عیسی را فقط بنده و فرستادهٔ خدا می‌شناسد و هرگونه اعتقاد به تثلیث یا تجسد خدا در عیسی در نزد مسلمانان شرک است. نظر مسلمانان پیرامون مرگ عیسی نیز با آنِ مسیحیان متفاوت است. طبق گفتهٔ قرآن این عیسی نبود که مصلوب شد، بلکه امر بر آنان مشتبه شد. به روایتی خدا صورت عیسی را بر یکی از دشمنان وی (یک یهودای اسخریوطی که به طمع جایزه حاکمان مخفی گاه عیسی را لو داد) افکند و وی به جای عیسی مصلوب شد و در نهایت عیسی به آسمان عروج کرد و از نظرها غایب شد.
 
 به اعتقاد مسلمانان شیعه عیسی در آخرالزمان همراه مهدی ظهور خواهد کرد و دجال یا ضد مسیح بر دست عیسی کشته خواهد شد.

بابانوئل

شخصیتی که امروزه به شکل پیرمردی مهربان و چاق است و با لباس سرخ رنگ و ریشی سفید و بلند، هنگام کریسمس در میان برگزارکنندگان این جشن ظاهر می‌گردد به چندین اسم شناخته می‌شود که بابانوئل (Papa noel)، سانتا کلوز (Santa claus) و سنت نیکولا (Saint Nicola) از معروفترین این اسامی‌اند.

درخت کریسمس
از زمان های بسیار کهن، درخت و گیاه مورد پرستش مردمان بوده اند. کلیسای ارمنی نیز پس از پذیرش مسیحیت نه تنها عیدی را برای تقدس گیاه به عنوان جزئی از طبیعت در تقویم کلیسائی قرار داد، بلکه به تقدیس آن پرداخت. بدین ترتیب هیچ عید و جشنی نمی توانست بدون تبرک گیاه انجام نشود.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
عااااالی
ما برای تمام پیامبران فرستاده ی خدا ارزش قائلیم
حضرت مسیح ع،و مادر محترمشان،برای ما مسلمانان عزیز و محترم هستند
من ی مسلمان هستم ولی همه امامان و حضرت هارو دوست دارم و براشون ارزش قائلم
السلام علی المسيح عيسى ابن مريم
جای تاسف داره که سایت صداسیما اینقدر مطالب تحریف شده و ناقص از یک پیامبر اولوالعزم گذاشته.
میشه بگین ولادت عیسی مسیح
چه روزی است
به نظر من حضرت مسیح براساس آیات قرآن در تابستان متولد شده و نه زمستان!! در قرآن گفته شده وقتی حضرت مریم درحال زایمانه از شدت غم و درد و تهمت و افترای مردم آرزوی مرگ میکنه ولی جبرئيل خطاب به اون میگه ازین چشمه اب که زیرپات جاری شده بنوش و درخت خرما رو تکان بده تا خرمای تازه( رطب) برایت بریزد و به این نوزاد چشمت رو روشن بدار.من خودم اهل جنوبم خوب میدونم که نخل فقط در فصل تابستان خرما میده اونم خرمای تازه که خیلی نرمه و ما به اون رطب میگیم فقط در اوایل تابستان وجود داره.در سوره آل عمران اگه اشتباه نکنم این آیات اومده.
نظر شما
آخرین اخبار
انسداد مقطعی چند محور مواصلاتی زنجان به علت بارش‌ برف در بامداد سه شنبه
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
افتتاح سومین کارخانه آسفالت زنجان در سال آینده
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
پایان فعالیت شبکه سازمان‌یافته حفاری غیرمجاز در تبریز
تدارک رادیو زنجان در گرامیداشت حماسه نهم دی
اجرای طرح آزمایشی سرشماری نفوس و مسکن در استان زنجان از ۱۴ دی ماه
تعیین ۴۷۰ پروژه آموزشی در آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۹ دی ۱۴۰۴
مراقب لینک های جعلی کلاهبرداری باشید
تقویم و اوقات شرعی سه شنبه ۹ دی ۱۴۰۴ به افق قم
اوقات شرعی اهواز، ۹ دی ماه ۱۴۰۴
بررسی چالش‌های توزیع دارو و مکمل‌های انسانی در گیلان
مجازی و تعطیل شدن مدارس برخی شهر‌های خوزستان در نهم دی
۳ هزار خوزستانی از خسارت سیلاب در امان نماندند
توقیف محموله ماهی قاچاق در آستارا
ایران عاشورایی، از ۹ دی تا دفاع مقدس ۱۲ روزه
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی استان همدان، نهم دی ماه
لغو امتحانات داخلی مدارس مهاباد در روز چهارشنبه
دستگیری عامل تیراندازی در بم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام میزان بارش‌های اخیر در کهگیلویه وبویراحمد
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند
جهرم در صدر بارش‌های اخیر
کاهش دمای هوا در جنوب غرب خوزستان
پیش بینی سه روز سرد و پربارش برای ایران
تعطیلی ادارات و مدارس برخی از شهرستان‌های آذربایجان‌غربی در روز سه‌شنبه ۹ دی ماه
آخرین وضعیت ترافیکی و جوی جاده‌های کشور؛ ۸ دی
صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۸ دی
اعلام میزان بارش سامانه اخیر در چهارمحال و بختیاری
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت آیت‌الله میرشفیعی
بیانیه سپاه پاسداران: مقتدرانه از امنیت ایران دفاع می‌کنیم
برخورد با اخلالگران نظام اقتصادی در دستور کار دستگاه قضا
قالیباف: امروز وقت دعواهای سیاسی نیست
پیدا شدن جسد دو نفر از سه جوان غرق‌شده در سد و رودخانه سرپری
وعده وزیر اقتصاد برای ایجاد آرامش اقتصادی و معیشتی مردم  (۶ نظر)
تشکیل پرونده قضایی برای ۳ مدیر خراسان جنوبی  (۴ نظر)
چتر باران ، فردا در فارس گسترده تر می شود  (۱ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
پویش «مامان بابام، نور چشام»، در شبکه نهال  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۱ نظر)
سایت ۷۰ هکتاری نهضت ملی مسکن ماهدشت آماده بهره‌برداری می‌شود  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)