• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۱۵۸۷۲
تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۲
اصفهان » سیاسی
رییس مجمع نمایندگان استان

نطق پر محتوای رییس مجمع نمایندگان در مجلس

حجت الاسلام موسوی لارگانی در نطق میان دستور خود از مشکل کمبود آب، بسته حمایتی دولت، سران فتنه و اسناد نفوذ در دولت و مجلس سخن گفت.

نطق پر محتوای رییس مجمع نمایندگان در مجلسبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ به نقل از خانه ملت؛ عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در نشست علنی امروز 9 دی مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود با یادآوری مشکل کمبود آب در استان، از دولت خواست که توجه بیشتری به رفع دغدغه‌های معیشتی مردم داشته باشد و تمام اقشار کم درآمد از جمله کشاورزان را در زمره افراد بهره‌مند از بسته‌های حمایتی قرار دهد.
سیدناصر موسوی لارگانی تاکید کرد: دغدغه مهم این روزهای اقشار مختلف مردم بسته های حمایتی دولت و سبد کالا را که فقط افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی و حقوق بگیران قرار می گیرند، انگار دولت برای افراد فاقد درآمد نظیر کشاورزان، دامداران، بیکاران، روستاییان و عشایر هیچ برنامه ای ندارد، باید این روند اصلاح شود.
وی با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه اش عنوان کرد: استان اصفهان، استانی محروم و غیر برخوردار است، مردم نجیب و مظلوم استان اصفهان که در تاریخ انقلابی بودن خود را اثبات نموده اند چندین سال است که از آب آشامیدنی نیز بی بهره هستند.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس گفت: آقایان وزارت نیرو، تابستان گذشته آب چاه را به مردم اصفهان و شهرستان ها و شهرهای مجاور خورانیدید، اما بدانید اکنون چاه هایی که سال گذشته از آن آب برداشت کردید، خشکیده است و آب آشامیدنی 5میلیون نفر در ماه های آتی با بحران جدی روبرو است.
وی ادامه داد: تشکیل ستاد احیای زاینده رود خواسته به حق مردمان فلات مرکزی کشور است، میان مردم استان های اصفهان، یزد و خوزستان و چهارمحال بختیاری اتحاد برقرار است و نباید با بحث های حاشیه این نماینده مردم در مجلس دهم ضعف های مدیریتی مسئولان به میان اقوام مختلف آورده شود.
نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی، با گرامیداشت یوم الله 9 دی، گفت: ملت فهیم ایران به ذات منفی همه سران فتنه و حامیان آنها به خوبی پی بردند و با حماسه بزرگ 9 دی، فتنه دشمنان را سرکوب کردند.
وی ادامه داد:جمهوری اسلامی ایران در صورتی ماندگار خواهد بود که با مال اندوزی و زندگی اشرافی مسئولان، انتصابات فامیلی، اعتماد نابجا به غرب و استعمار، استثمار منابع بیت المال توسط بانک ها و خون مردم را در شیشه کردن و بروکراسی شدید در سیستم دولتی و قوه قضائیه از این جامعه رخت بربندند.
عضو کمیسیون اقتصادی گفت: باید یک پوست اندازی و تحول مدیریتی در ساختار نظام ایجاد کرد تا جان تازه ای به بدنه جمهوری اسلامی ایران تزریق شود، مردم انقلاب نکردند که برخی افراد غیرانقلابی وکالتشان در مجلس یا وزارت و مدیرکلی را در دولت برعهده گیرند.
موسوی لارگانی یادآورشد: دلیل اصلی بحران های فعلی در کشور انقلابی عمل نکردن قوای مختلف است، مجلس انقلابی، مجلس لیست محور نیست، مجلس در مواقع حساس بجای تاکید بر رفع دغدغه های معیشتی مردم به برخی امور حاشیه ای می پردازد.
وی بیان کرد: اتفاقات اخیر در جامعه، خانه ملت را بسیار بی ارزش کرد است، موضوع خصوصی کردن بنگاه های شستا و باشگاه های پرسپولیس و استقلال در سال‌های 97 و 98 بسیار شک‌برانگیز است و بوی خصوصی خوری برخی مسئولان به مشام می رسد، لازم است مجلس و قوه قضائیه با جدیت بر روند خصوصی سازی نظارت کنند تا شاهد اتفاقاتی نظیر نیشکر هفت تپه نباشیم.
این نماینده مردم در مجلس دهم، گفت: بحث بیمه تکمیلی فرهنگیان و خانواده های شهدا، جانبازان و ایثارگران مورد اعتراض مردم است، جانبازان از بنیاد شهید به دستگاه مربوطه و از آنجا به بنیاد شهید پاس داده می شوند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دانشگاه موتور محرکه و محور توسعه جامعه
مصرف گاز بخش خانگی به مرز ۳ میلیارد مترمکعب رسید
رقابت ورزشکاران بسیجی نقده در مسابقات کراسفیت(تمرینات ویژه تناسب اندام)
تساوی و صعود مسکینی به مرحله حذفی
ضرورت ارتقای آمادگی استان کرمان در برابر بحران‌های احتمالی
برگزاری یادواره شهدای آبروی محله در کدکن
دَین شبکه استانی ایلام به آبدانان، ادا شد
تداوم وضعیت ناسالم هوا در سمنان
تکریم خانواده شهیدان محمد علیزاده و سلیمان برنا در نقده
توضیحات طحان نظیف درخصوص حق پخش مسابقات ورزشی
افتتاح ۱۲۵۱ طرح محرومیت‌زدایی و اقتصاد مقاومتی در آذربایجان شرقی
حضور ۲۵ کشور در مرحله نهایی مسابقات هوش مصنوعی و برنامه‌نویسی رایان
برترین‌های کایاک کراس مشخص شدند
خوزستان میزبان اردوی تیم‌ملی بوکس نونهالان
کشف لاستیک‌های قاچاق در میامی
مسجد جامع کرمانشاه پس از یک قرن سنددار شد
انتخاب ۲۴۶ نفر به عنوان اعضای مرکزی انجمن اولیا و مربیان استان
اولین رویداد استانی کرمان برای حل مشکل کاهش جمعیت
افتتاح نیروگاه خورشیدی ۲۵۰ کیلوواتی در خوزستان
برطرف شدن خاموشی معابر بوکان تا فردا پنجشنبه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
اعلام نحوه فعالیت بانک‌ها در روز‌های پنجشنبه در مشهد و خراسان رضوی
توضیح نهاجا درباره عبور جنگنده میگ ۲۹ از آسمان تهران
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج
نماینده مجلس: سهمیه بندی بنزین خودرو‌های صفر مبهم است
مهلت افتتاح حساب وکالتی برای ثبت‌نام خودرو‌های وارداتی تا ۱۰ آذر
جزئیات قانون جدید سهمیه‌بندی بنزین/ هر فرد تنها یک کارت سوخت
ایجاد ۱۰ هزار فرصت شغلی در استان اردبیل
آغاز ثبت نام قطعی در کاروان‌های حج تمتع ۱۴۰۵ از روز ۱۵ آذر ماه ۱۴۰۴
قیمت گذاری مجدد مرغ، افزایش هزینه یا تخلف در توزیع نهاده‌ها
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۹/۰۵
حاشیه‌هایی از جنس متن در بهارستان
تساوی خانگی استقلال مقابل الوصل؛ صعود آبی ها به هفته پایانی کشید
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان
شیوع آنفولانزا و غیر حضوری شدن مدارس و دانشگاه‌های هرمزگان
قاچاق با کارت سوخت شخصی
تعطیلی مدارس آذربایجان غربی فردا سه‌شنبه  (۱ نظر)
تشدید اجرای طرح زوج و فرد در اصفهان از فردا  (۱ نظر)
اجرای طرح زوج و فرد از درب منزل در کرج  (۱ نظر)
خسارت سالانه آلودگی هوا در کشور؛ نزدیک به ۴۰ میلیارد دلار  (۱ نظر)
دستگیری فرد هتاک به مقدسات در اراک  (۱ نظر)
توضیح سفیر ایران درباره سفر لاریجانی به پاکستان  (۱ نظر)
مهد کودک‌ و پیش دبستانی‌ها تعطیل؛ کلاس‌های مجازی هم میزبان مدارس  (۱ نظر)
مسدود شدن مسیر‌های منتهی به جنگل‌های تنکابن   (۱ نظر)
اقامه نماز باران در کوهسار  (۱ نظر)
پیش‌فروش محصولات سایپا ویژه ۳ گروه از متقاضیان  (۱ نظر)
مهر و موم نانوایی کم فروش  (۱ نظر)
اختلال پیام رسان بله در حال بررسی است  (۱ نظر)
آغاز طرح جایگزینی ۳ میلیون موتورسیکلت فرسوده در تهران  (۱ نظر)
تشدید پایش مصارف غیرمجاز و توسعه کنترل‌های هوشمند برق در تهران  (۱ نظر)
موج هشدار دهنده آنفلوانزا در روزهای آلوده  (۱ نظر)