• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۷۷۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۱ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۸
اجتماعی » جامعه و شهری
در همایش شورا‌های فرهنگ عمومی شهرستان‌های تهران مطرح شد؛

رهایی از معضلات اجتماعی با تقویت اقدامات پیشگیرانه

استاندار تهران: آنچه می‌تواند ما را از معضلات اجتماعی رهایی دهد؛ تقویت اقدامات پیشگیرانه است

رهایی از معضلات اجتماعی با تقویت اقدامات پیشگیرانهبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران؛ ششمین همایش شورا‌های فرهنگ عمومی شهرستان‌های استان تهران با حضور حجت الاسلام ابوترابی فرد امام جمعه موقت و رئیس شورای فرهنگ عمومی استان تهران، محسنی بندپی استاندار موالی زاده دبیر شورای فرهنگ عمومی کشور، جاودانی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان، مرسل پور و حقیقی فرمانداران شهرستان‌های اسلامشهر و پردیس ائمه جمعه شهرستان‌ها و اعضای این شورا در محل تالار ایوان شمس پایتخت برگزار شد.

انوشیروان محسنی بندپی استاندار تهران ضمن اشاره به اهمیت شورای فرهنگ عمومی در استان تهران گفت: مشکلاتی که امروز در حوزه فرهنگ عمومی با آن مواجه هستیم می‌تواند با اهتمام توجه و درایت ائمه جمعه، فرمانداران و مشارکت همه دستگاه ها، مورد واکاوی و کنترل قرار گرفته و به شرایطی تبدیل شود که بتوانیم آن را زیبنده نظام اسلامی بدانیم.

وی افزود: فرهنگ عمومی از مشترک از باور‌ها ارزش‌ها و فرهنگ مشترک ملی همه ما در ایران عزیز است و همانگونه که رهبر معظم انقلاب بار‌ها مورد تاکید قرار داده‌اند فرهنگی که بخش مهم در جامعه است که در حوزه سیاسی اقتصادی و اجتماعی تاثیر مستقیم خواهد داشت.

مقام عالی دولت در استان تهران گفت: ما همانگونه که عضو جامعه هستیم هزاران رشته ما را به سایر افراد اجتماع پیوند می‌دهد و باید در قبال مشکلات، موانع، مطالبات و دغدغه‌های سایر افراد در اجتماع مسئولیت داشته باشیم.

محسنی بندپی در ادامه ضمن بیان اینکه مشکلات مربوط به حوزه آسیب‌های اجتماعی یکی از دغدغه‌های ویژه بوده و باید به آن توجه داشته باشیم افزود: به عنوان مثال بر اساس آمار رسمی بالغ بر ۴۷ درصد طلاق‌های ثبت شده در ۵ سال نخست زندگی ایجاد می‌شود که این مسئله نشانگر کاهش تحمل افراد و ظرفیت نقدپذیری در جامعه است در واقع باید به این سوال پاسخ بدهیم که چه میزان در مشارکت اجتماعی نقش آفرینی کرده و توانستیم به سمت مسئولیت پذیری در قبال همنوعان خود نزدیک شویم.

وی گفت: افزایش مهارت در زندگی و مواردی از این دست بخش عمده‌ای از فرهنگ عمومی جامعه را شکل میدهد و باید در قبال آن توجه جدی داشته باشیم.

استاندار تهران در ادامه ضمن تاکید بر لزوم توجه به حوزه اقتصاد مقاومتی در عرصه فرهنگ عمومی افزود: اولین نکته‌ای که باید در حوزه فرهنگ عمومی به آن توجه کنیم بحث و گفتمان سازی در حوزه اقتصاد مقاومتی است که در شرایط کنونی احتیاج و نیاز جدی به آن احساس می‌شود امروز علاوه بر جنگ اقتصادی مسئله جنگ روانی نیز به صورت جدی از سوی ترامپ و ایادی آن علیه ملت ایران دنبال می‌شود آنچه می‌تواند به عنوان برگ برنده در مقابل این توطئه‌ها و خصومت‌ها عمل کند نگاه به توانمندی‌های درونی و حوزه علم و فناوری است.

وی گفت:  در بیانیه گام دوم رهبر معظم انقلاب نیز به اهمیت علم و دانش تاکید فراوان شده و باید نسبت به ارتقاء سطح توانمندی‌ها در این حوزه تلاش کنیم اگر امروز به انرژی صلح آمیز هسته‌ای دست یافته ایم شاهد هستیم که همین مهم لرزه بر اندام استکبار و دشمنان انقلاب شکوهمند اسلامی انداخته است.

محسنی بندپی افزود: یکی دیگر از مسائل مهم در حوزه فرهنگ عمومی توجه به بحث سرمایه‌های اجتماعی در کشور است که متاسفانه در بحث کاهش این سرمایه اقداماتی در سال‌های اخیر صورت گرفته که باید نسبت به ترمیم این سرمایه و افزایش آن توجه جدی داشته باشیم.

استاندار تهران گفت: شورای فرهنگ عمومی راهبردی‌ترین و بنیادی‌ترین نهاد در فرهنگ هر استان است. در عین حال در استانی زندگی می‌کنیم که ویژگی‌های خاصی داشته و در حوزه‌های مختلف مانند حوزه زیست محیطی حوزه آسیب‌های اجتماعی نیازمند تدوین و تبیین نقشه راه و اتخاذ تصمیمات راهبردی جهت رسیدگی شایسته به امور مذکور است.

محسنی بندپی در ادامه ضمن اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه و دقت مسئولان به عرصه اجتماعی افزود: ایشان همواره در حوزه اجتماعی دقت نظر داشته و از سال ۹۴ گزارش مستمری از اقدامات صورت گرفته در حوزه مقابله با آسیب‌های اجتماعی از سوی مسئولین دریافت کرده و نسبت به آن توصیه‌ها و تاکیدات مکرر داشته و دارند.

وی گفت: آنچه می‌تواند ما را از معضلات اجتماعی رهایی دهد؛ تقویت اقدامات پیشگیرانه است چرا که اگر در حوزه درمان ورود کنیم موارد مشخصی را مورد پردازش قرار می‌دهیم، اما اگر در حوزه عمومی اقدام کنیم تدابیر پیشگیرانه می‌تواند نقش موثری در حل و فصل مشکلات اجتماعی داشته باشد همانگونه که در ماده ۸۰ قانون ششم توسعه به درستی به امر پیشگیری اولیه از آسیب‌های اجتماعی تاکید شده هر میزان در این حوزه سرمایه گذاری کرده و در عرصه‌های مختلف به آن ورود کنیم در راستای فرهنگ عمومی قدم برداشته‌ایم.

مقام عالی دولت در استان تهران افزود: در حوزه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی باید اقدامات فوق العاده در دستور کار قرار گرفته و مسائل و موارد مبتلا به این حوزه مورد بررسی و آسیب‌شناسی قرار بگیرد تا بتوانیم و اطلس آسیب‌های اجتماعی در هر منطقه به صورت تبیین شده برسیم.

وی گفت: ما ‌می‌توانیم با نقشه راه علمی تخصصی و کارشناسی و همچنین با بهره گیری از اندوخته‌های علمی دانشمندان در عرصه‌های مختلف دینی و آکادمیک شرایطی را فراهم کنیم که در استان تهران نتیجه‌های عملی به دست بیاید.

محسنی بندپی افزود: در استان تهران باید با استفاده از ظرفیت‌ها و هم‌افزایی همه دستگاه‌ها نسبت به کاهش آسیب‌های اجتماعی اهتمام ورزیده و در این امر تسریع عمل کنیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نشست مدیران امور دانشجویی کشور در سمنان
بزرگداشت زنده یاد نوشیروانی نیکوکار بزرگ در بابل
احیای یک طرح فولادی در تربت‌حیدریه پس از ۱۴ سال 
پایان مسابقات مینی‌فوتبال کارگری بوکان
برگزاری یادواره شهدای معلم و دانش‌آموز در عجب‌شیر
تفرقه در امت اسلام، خواست صهیونیسم جهانی است
پیش بینی دو هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال برای بهره‌برداری از قطعه ۲ _ج محور ارومیه - مهاباد- میاندوآب
عرضه رایگان زمین حذف می شود؟!
تاکید رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی بر برخورد با قبح زدایی و هنجارشکنی هدفمند
بازدید استاندار آذربایجان‌غربی از طرح ساماندهی و زیباسازی ساحل زرینه‌رود
همه اصناف مشمول قانون مالیات بر ارزش افزوده می‌شوند
جشنواره برگ‌های رنگارنگ سرکان در قاب دوربین عکاسان
آغاز حملات گسترده هوایی به جنوب لبنان
افتتاح مرحله سوم کارخانه نوآوری زاهدان با حضور وزیر علوم
برگزاری مانور استانی مقابله با پشه آئدس در بندرگز
ستاد اربعین ۱۴۰۵ استان کرمانشاه کار خود را آغاز کرد
علت کمبود نهاده‌های دامی، خشکسالی و هشداری که باور نشد
افزایش تولید و قاچاق مواد مخدر صنعتی در افغانستان
آغاز ساخت زیر گذر شهدا در بوکان
رایزنی غریب آبادی با مقامات عربستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
واکنش چین به تهدید نظامی آمریکا علیه نیجریه
فاصله قیمت زعفران از تولید تا مصرف
استعفا در شرایط حساس
پاسخ اعضای دولت به پرسش خبرنگاران
زهران ممدانی، اولین شهردار مسلمان نیویورک شد
عملکرد دستگاه‌ها در صدور مجوز‌های کسب و کار
کشف ۱۵۶ دستگاه خودروی لوکس قاچاق به ارزش ۸۸۵ میلیارد تومان
روزنامه‌های فردای ۱۳ آبان
آغاز دهمین سوگواره نمایش آیینی «نگین شکسته» در مشهد
وزیر خارجه ارمنستان: روابط ما با ایران راهبردی است
هدف از جنگ ۱۲ روزه براندازی نظام جمهوری اسلامی بود
ایروانی: اظهارات ترامپ تهدید علیه صلح‌وامنیت بین‌المللی است
پخش زنده والیبال ایران و بحرین در شبکه ورزش
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۲ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۱ نظر)