• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۳۸۵۱۴۸
تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۳۹۸ - ۲۳:۵۵
گلستان » اجتماعی
ششمین روز سیل؛

بازسازی مناطق سیل زده بلافاصله با مهیا شدن شرایط

معاون اول رییس جمهور: بازسازی واحدهای مسکونی بلافاصله بعد از مهیا شدن شرایط با محوریت بنیاد مسکن آغاز خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ معاون اول رییس جمهور درباره سیل دو استان شمالی کشور گفت: ­تاکنون چنین سیل ماندگاری نداشته ایم. آقای جهانگیری در جلسه ستاد بحران استان گلستان افزود: ­حادثه تلخ و نگران کننده ای اتفاق افتاد و مردم استان گلستان را در آستانه سال نو آزار داد. وی گفت: در زمینه سیل و حوادث غیر مترقبه کشور ما حادثه خیز است و درباره حوادث اینگونه مهمترین موضوع پیشگیری هایی است که باید انجام شود.

وی اضافه کرد:در بازدید از مناطق سیل زده مردم مسائلی مطرح می کنند و ابهاماتی مطرح می شود که هر یک باید از سوی یک گروه کارشناسی بررسی شود که آیا امکان داشت حادثه اینگونه وسعت پیدا نکند و آیا اینکه گفته­ می شود مسائل فنی­ در تشدید حادثه­ اثر گذار بوده صحیح است؟

معاون اول رییس جمهور گفت:­ در قانون پیش بینی شده است که پنج درصد از بودجه سالانه باید صرف تامین خسارات سوانح طبیعی و پیشگیری شود که باید پیگیری و طرح هایی در استان گلستان تعریف که مانع از تکرار حوادث مشابه شود.

جهانگیری افزود:­ این پروژه می تواند در قالب یک طرح ملی در دولت به تصویب برسد و باید در کنار پیشگیری به اخطارهای هواشناسی توجه جدی شود.

او گفت: الان سازمان هواشناسی پیش بینی های دقیق تا سه روز را انجام می دهد همین الان برای سه روز آینده هشدار جدی داده می شود که باید جدی گرفته شود. وی گفت: ساماندهی رودخانه ها باید به صورت جدی در استان گلستان دنبال شود. معاون اول رییس جمهور افزود:­در­بحران، مدیریت باید در جهت مصالح مردم و کشور از خود بگذرد تا منافع مردم حفظ شود و در زمان مناسب بهترین تصمیم را در این چارچوب اتخاذ کند.

جهانگیری گفت: این الفبای مدیریت است و اگر کسی نتواند اینگونه باشد اصلا نباید مسئولیت قبول کند و به هیچ وجه قبول ندارم مدیری در حساس ترین شرایط در صحنه حضور نداشته باشد و حتما باید سهل انگاری ها در این حادثه پیگیری جدی شود. وی افزود: در اینجا اتفاقات نگران کننده ای حادث شده است که نیازمند پیگیری بیشتری است وضمن تشکر از همه مدیرانی که در جهت کاستن از آلام مردم تلاش کردند ­اما این تلاش ها باید ادامه یابد زیرا مردم خسارت مالی سنگینی متحمل شده اند، مردمی که مشخص است وضعیت مالی چندان خوبی هم ندارند، باید کمک کنیم زندگی مردم دچار مشکل نشود.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی گفت: افزایش سقف کمک های­ بلا عوض حوادث غیرمترقبه در ستاد بحران استان بررسی خواهد شد، در هر حادثه ای یک کمک بلا عوضی پرداخت می شد که در اینموردهم باید رقم جدید­تعیین خواهد شد. معاون اول رییس جمهور افزود:­نقش محوری مردم در این حادثه نیز همچون حوادث مشابه دیگر پررنگ بوده است و من اطمینان دارم چهره های تاثیر گذار در این حادثه نیز برای کمک به مردم به یاری دولت خواهند آمد. وی اضافه کرد: در ارتباط با بازسازی خانه های مردم ، بنیاد مسکن خسارات را در هر دو استان برآورد خواهد کردتا تسهیلات مورد نیاز برای بازسازی واحدهای مسکونی و بخش کشاورزی و واحد های صنعتی در اولین جلسه هیئت دولت بررسی و تصویب خواهد شود.

جهانگیری گفت: بازسازی واحدهای مسکونی بلافاصله بعد از مهیا شدن شرایط با محوریت بنیاد مسکن آغاز خواهدشد. برای حمایت از کشاورزان خسارت دیده هم با توجه به محدودیت های اعتباری کشور کمک خواهد شد. وی افزود: همه باید تلاش کنیم تا برای بازگشت سریع مردم به زندگی عادی تلاش کنیم و باید حاصل این تلاش هم افزایی و وحدت باشد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
دستگیری شکارچیان غیرمجاز در دهگلان
دستگیری قاتل فراری در کمتر از ۴۸ ساعت در دزفول
پرداخت ۵۸۰ میلیارد ریال وام ودیعه مسکن به دانشجویان متأهل
راهپیمایی محکومیت اغتشاشات اخیر در آبادان و خرمشهر
عرضه ۲۱۴ هزار تن نهاده در بازارگاه با نرخ جدید
سیمای حقیقی قهرمان در کتاب قاسم
آنچه در مورد کالابرگ باید بدانید
تکمیل طرح‌های عشایری جنوب کرمان در دستور کار
کسب رتبه نخست مهاباد در مبادله مرسولات پستی در آذربایجانغربی
برگزاری جشنواره نخستین واژه با هدف ترویج فرهنگ مصرف آب
علوم پایه زنجان، «نخستین دانشگاه دوستدار آب» کشور شد
آماده سازی خزانه چمن ورزشگاه پارس شیراز تا دو ماه آینده
فعالیت صیادی و گردشگری دریایی در مازندران ممنوع
۱۲۰ محله مشهد، آماده واگذاری سرویس‌های پیشرفته فیبر نوری
درخشش سمنان در لیگ دسته یک بدمینتون
رشد چشمگیر تولید گوشت مرغ در استان بوشهر
جام جهانی اسکی پرش در اتریش؛ قهرمانی پرویس در جام فورهیلز
درگذشت استاد امیرهوشنگ جزی‌زاده هنرمند پیشکسوت نگارگری
بدمینتون باز قمی در اردوی جدید تیم ملی
آغاز عملیات اجرایی احداث ابنیه و تاسیسات آبرسانی روستای بارنجگان شهرستان زیرکوه
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
باد و برف در راه همدان
نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه آزاد در واحد‌های استانی اعلام شد
جزئیات برگزاری امتحانات پایان ترم دانشگاه‌های کشور
شهادت ۳ نفر از نیرو‌های فراجا در ناآرامی‌های امروز لردگان
رئیس جمهور به بانک‌ مرکزی رفت
تشییع پیکر شهید محمود حقیقت جمعی فردا در زاهدان
نیروی عملیاتی موساد در ایران اعدام شد
تمرکز نیرو‌های فراجا باید معطوف بر پیشگیری از اغتشاشات باشد
انتشار عمومی بزرگترین کلان داده قضایی کشور
یکسان سازی نرخ ارز در مرکز مبادله طلا و ارز
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران
اعتبار کالابرگ هر سه ماه یکبار متناسب با تورم تغییر می‌کند
فرمانده کل ارتش:دشمن در اعتراضات مردم ایران دخالت نکند
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۷ دی
پیگیری حادثه بیمارستان ایلام براساس گزارش هیئت اعزامی
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱۸ نظر)
اعلام زمان‌بندی دقیق واریز کالابرگ الکترونیکی؛ دهک‌های ۱ تا ۷ از چه تاریخی می‌توانند خرید کنند؟  (۱ نظر)
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا  (۱ نظر)
گذشت اولیای دم مرحوم خالقی از قصاص قاتل فرزند خود  (۱ نظر)
توضیح جهاد کشاورزی درباره یارانه یک میلیون تومانی  (۱ نظر)
کشف حجاب؛ چهره سیاسی و فرهنگی استعمار در ایران  (۱ نظر)
آیت‌الله جنتی: دشمن‌شناسی مردم توطئه‌ها را خنثی می‌کند  (۱ نظر)
انتشار کارت ورود به آزمون‌های استخدامی بانک کشاورزی و کمیته امداد  (۱ نظر)
کادر فنی صنعت نفت آبادان در حال بررسی چند بازیکن مورد نیاز در نیم فصل دوم  (۱ نظر)
توضیحات وزیر ارشاد درباره کاغذ و ارز ترجیحی  (۱ نظر)
خروج آمریکا از ۶۶ سازمان بین‌المللی  (۱ نظر)
درگذشت معاون سابق اجرایی نیروی زمینی ارتش در همدان  (۱ نظر)
اعلام حکم متخلفان فینال لیگ برتر کشتی آزاد  (۱ نظر)
گلایه ساکنان مجتمع بام پونک از مشکلات این مجتمع  (۱ نظر)
۱۴۰۰ روستای سیستان و بلوچستان از نعمت گاز برخوردار می‌شوند  (۱ نظر)