پخش زنده
امروز: -
شرکت بهبود زیست پارس در شیراز موفق به تولید ظروف گیاهی با نشاسته و روغن خوراکی شده است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز فارس، مدیرعامل شرکت بهبود زیست پارس گفت: در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی از پلی استایرن استفاده می شود و در صورتی که غذا با دمای بیشتر از ۶۰ درجه در آن ریخته شود مواد شیمیایی آزاد شده از آن وارد غذا میشود درحالی که در ظروف گیاهی در کنار ۷۰ درصد نشاسته ۳۰ درصد پرو پیلن اضافه میشود که تا دمای ۱۲۰ درجه را تحمل میکند.
نعمتی با بیان اینکه این ظروف دوستدار سلامت انسان و محیط زیست هستند، تصریح کرد: این ظروف برخلاف ظروف پلاستیکی یک بار مصرف که ۳۰۰ سال زمان برای تجزیه نیاز دارد در مدت دوسال تجزیه میشود و خاک را آلوده نمیکند.