• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۲۲۲۹۶
تاریخ انتشار: ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۲
بین الملل » غرب آسیا
با همکاری "اندیشکده مطالعات اسلام آباد" برگزار شد؛

همایش "روابط ایران و پاکستان؛ چشم انداز آینده"

شرکت کنندگان در این همایش تاکید کردند تهران و اسلام آباد روابط خوبی دارند و هیچ گزینه ای بهتر از همکاری های نزدیک تر و گسترش روابط مشترک وجود ندارد.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از اسلام آباد؛ شخصیت های سیاسی، نظامی، دیپلمات ها، کارشناسان اندیشکده ها، خبرنگاران و اندیشمندان پاکستان در همایشی با عنوان "روابط ایران و پاکستان: چالش ها و چشم انداز آینده" چشم انداز روابط دوجانبه ایران و پاکستان را بررسی کردند.
شرکت کنندگان در این همایش که با همکاری "اندیشکده مطالعات اسلام آباد" برگزار شد، تاکید کردند: تهران و اسلام آباد روابط خوبی دارند و هیچ گزینه ای بهتر از همکاری های نزدیک تر و گسترش روابط مشترک وجود ندارد.
شخصیت های برجسته پاکستانی با تاکید بر تحکیم بیش از پیش روابط ایران و پاکستان اعلام کردند: فعالیت های برخی از گروه های تروریستی در منطقه بویژه در مناطق مرزی مشترک دو کشور تنها با سناریوی از پیش تعیین شده انجام می پذیرد که هدفشان ایجاد شکاف در روابط دو کشور دوست و همسایه است.
در این همایش، شرکت کنندگان تکمیل هر چه سریعتر خط انتقال گاز صلح بین دو کشور، تعاملات در واحد پول محلی، افزایش تجارت مرزی و ایجاد سیستم بانکی مشترک را از راهکارهای تقویت روابط دوستانه و برادرانه بین دو ملت اعلام کردند. آنان همچنین بر همکاری نزدیک بین بنادر چابهار و گوادر تاکید داشتند.
"علی زیدی" وزیر کشتیرانی پاکستان که چندی پیش به همراه نخست وزیر این کشور به ایران سفر کرده بود، گفت: ما سفر خوب و پرباری به ایران داشتیم. سفر "عمران خان" موجب گسترش روابط بین مسئولان دو کشور از طریق گفتگوهای شد.
وی افزود: در ماه های اخیر بروز برخی حوادث ناگوار در مرزهای مشترک باعث ایجاد سوء تفاهم میان دو کشور شده بود که با سفر نخست وزیر پاکستان به ایران فضای سوء تفاهم از بین رفت و تقویت هر چه بیشتر روابط میان دو کشور بار دیگر پایه گذاری شد.
وی اظهار داشت: بسیاری از کشورها با وجود تحریم ها با ایران تجارت می کنند اما هر زمان که پاکستان بخواهد روابط اقتصادی خود را با ایران تقویت کند با نگرش منفی آمریکا مواجه می شود.
وزیر کشتیرانی دولت پاکستان افزود: ما باید به فکر منافع ملی خودمان باشیم و علاوه بر تقویت تجارت با ایران باید به دنبال راهکار موثر برای اجرای طرح خط لوله انتقال گاز ایران باشیم.
سناتور "مشاهد حسین سید" نماینده مجلس سنای پاکستان و رئیس کمیسیون امور دفاعی این کشور اشتراکات مذهبی، تاریخی و فرهنگی را ریشه بادوام روابط برادرانه ایران و پاکستان دانست و افزود: علامه "اقبال لاهوری" میراث مشترک دو کشور است شخصیتی که همواره مورد تمجید حضرت آیت الله العظمی خامنه ای رهبر معظم انقلاب ایران قرار دارد.
این سیاستمدار پاکستانی تاکید کرد: تهران و اسلام آباد هیچ موضوع حل نشده و ناسازگاری در مسئله ای خاصی ندارند. در برخی موارد نگرانی هایی در حوزه امنیت وجود دارد که البته دو کشور با گفت وگوهای پایدار به این مسائل رسیدگی می کنند.
وی با اشاره به سیاست های اخیر دولت آمریکا در قبال ایران و اعزام ناو و بمب افکن به منطقه، تاکید کرد: پاکستان هرگز حامی ماجراجویی نظامی در منطقه به ویژه ضد ایران نیست و اجازه نمی دهد از خاک خود ضد ایران استفاده شود.
سناتور "مشاهد حسین سید" اظهار داشت: از بین رفتن توافق هسته ای که میان ایران و قدرت های جهانی امضا شده، تبعات خطرناکی برای صلح منطقه ای و جهانی خواهد داشت.
وی همچنین از حمایت همه جانبه ایران از پاکستان در مجامع منطقه ای و بین المللی از جمله مواضع رهبر معظم انقلاب اسلامی برای حمایت از مسئله کشمیر قدردانی کرد.
"فرحت الله بابر" سناتور سابق حزب مردم پاکستان در این سمینار گفت: متاسفانه ما در گذشته به نحو احسن برای تقویت روابط با ایران عمل نکردیم. مسائل موجود در مرزها باید با صراحت بررسی شود.
سناتور "عبدالقیوم خان" رئیس گروه دوستی پارلمانی ایران و پاکستان نیز بر ضرورت ایجاد خط مستقیم پرواز میان تهران و اسلام آباد و تقویت تجارت تهاتری مشترک برای دور زدن تحریم ها تاکید کرد.
وی اظهار داشت: پاکستان هرگز از تجاوز به جمهوری اسلامی ایران، انزوای دیپلماتیک این کشور و فشارهای اقتصادی حمایت نخواهد کرد.
"کشور زهرا" نماینده مجلس ملی پاکستان از حزب "جنبش متحده قومی" نیز گفت: ما نیازمند اقدامات فوری برای گسترش روابط با ایران هستیم.
سید"سجاد بخاری" مدیر اجرایی اندیشکده مطالعات اسلام آباد نیز گفت: ایران و پاکستان همواره از روابط برادرانه برخوردار هستند؛ مرز دو کشور مرز صلح و دوستی است.
وی افزود: ایران و پاکستان نشان دادند که همواره آمادگی پیگیری و حل مسائل مرزی در بالاترین سطح را دارند زیرا بهبود امنیت مرزها، درک بهتر برای حل مسائل مشترک را افزایش می دهد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
اظهارات:
1- مهدی هنردوست - سفیر کشورمان در اسلام آباد
2- سجاد شبیر - رییس اندیشه اندیشکده مطالعات اسلام آباد
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
راه اندازی آکادمی کشورداری برای ایفای نقش‌های کلیدی در فرایند اداره کشور
توزیع جو در بخش گندمان بروجن
حضور رئیس فدراسیون ورزش‌های رزمی در کنگره فدراسیون جهانی MMA
توزیع شیر رایگان در مدارس ابتدایی دولتی گلستان از اول دی
رونمایی از کتاب « املش درگذر زمان »
بستری شدن ۹۴ بیمار آنفلوآنزا در کهگیلویه و بویراحمد
سیر تاریخی مجلس از قاجار تا پیروزی انقلاب اسلامی
آغاز بارش برف در ارتفاعات طالقان
معرفی مدیران سه بخش سی‌امین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان
همایش روز جهانی خاک در فارسان
نگاهی به برخی برنامه های شبکه های سیما
امام جمعه بخش مرکزی یزد میزبان نشست رسانه در محضر علما 
بررسی زیرساخت ارتباطی شهرستان‌ها برای اجرای فرآیند الکترونیکی انتخابات
رشد ۱۳ درصدی پرواز‌های فرودگاه بین المللی شیراز
دهم آذر، روز مجلس و بزرگداشت آیت الله مدرس
آغاز طرح دوره‌ای بازدید، پایش و به‌روزرسانی ایمنی بازار‌ها
۲۸ هزار میلیارد ریال از فروش مرزی به خزانه دولت واریز شد
کمینه و بیشینه دمای دهم آذرماه در سمنان
تعداد ۲۰ طرح منتخب در رویداد ایده شو، ارائه شد
احداث باغ‌های مدرن در جغدان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند
آغاز ثبت نام کاروان‌های عمره دی و بهمن از ساعت ۱۰ امروز، ۹ آذر در خراسان رضوی
بررسی راهکارهای تعیین تکلیف بخشی از زمین‌های واقع در شهر ارومیه
دستگیری زورگیران اطراف خوابگاه‌های دانشجویی
چالش‌های بازگشت ارز صادراتی
رژیم صهیونی و آمریکا با پیشرفت کشور‌های اسلامی مخالفند
تولید محصولات تقلبی آرایشی و بهداشتی
برگزاری همایش در روز‌های آلوده تهران!
عاقبت پشت کردن به وطن
نقش مخرب رژیم صهیونی محور مذاکرت لاریجانی و فیدان
امسال، حدود ۴۴ مدرسه غیردولتی متخلف لغو امتیاز شده‌اند
ورود سامانه بارشی جدید به کشور از فردا
دولت فرمایشات رهبری را پشتوانه‌ای محکم برای خود می‌داند
انهدام باند قاچاق مهمات جنگی در کردستان
بازیکن دهدشتی برترین گلزن نیم فصل لیگ برتر امید‌های کشور  (۳۴ نظر)
جزئیات تعطیلی شنبه ۸ آذرماه در آذربایجان‌غربی به دنبال تداوم آلودگی هوا  (۲ نظر)
امروز؛ آخرین فرصت ثبت نام آزمون استخدامی سرایداران  (۱ نظر)
آتش‌افروز هیرکانی بازداشت شد  (۱ نظر)
اجتماع بزرگ حجاب فاطمی در تهران  (۱ نظر)
فرزندان مصدوم معاون رئیس جمهور به تهران منتقل شدند  (۱ نظر)
تمامی مدارس خراسان رضوی فردا ۸ آذرماه دایر هستند  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن مدارس ابتدایی چهار شهر و ۲۰ روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
امیر حاتمی: آماده‌ایم پاسخ درهم شکننده‌ای به دشمن بدهیم  (۱ نظر)
درخشش وزنه بردار سمنانی در کشور  (۱ نظر)
با وجود تاخیر در تحویل خودروها؛ اقدام سایپا برای پیش‌فروش خودرو  (۱ نظر)
هیچ ضرب‌الاجل اسرائیلی برای جنگ قریب‌الوقوع وجود ندارد  (۱ نظر)
بیانیه‌ ونزوئلا در محکومیت‌ آمریکا برای بستن حریم‌ هوایی  (۱ نظر)
اقدام استرالیا علیه سپاه در جهت اهداف آمریکا و اسرائیل است  (۱ نظر)
خشک شدن ذخایر آبی اروپا  (۱ نظر)