• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۲۸۶۴
تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۷:۵۴
سیاسی » امنیتی و دفاعی
۱۴ خرداد یادآور روز‌های اندوه فقدان بزرگ مرد الهی

بیانیه وزارت دفاع در آستانه سالگرد رحلت رهبر کبير انقلاب

وزارت دفاع اعلام کرد: متخصصان صنعت دفاعی با تأسی از مکتب خمینی تحریم‌ها را به فرصتی طلایی برای توسعه توان دفاعی تبدیل کردند

بیانیه وزارت دفاع در آستانه سالگرد رحلت رهبر کبير انقلاببه گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از روابط عمومی وزارت دفاع، در این بیانیه آمده است: ۱۴ خرداد هر سال یادآور روز‌های حزن و اندوه فقدان بزرگ مرد الهی و مبارزی خستگی ناپذیر است که انقلاب شکوهمند اسلامی ایران را به عنوان رستاخیز و رویداد قرن با تکیه بر فرهنگ عظیم عاشورا و پشتیبانی ملت مجاهد و نستوه ایران و به مدد الهی بر پایه استقلال و آزادی بنا نهاد و تومار ننگین دو هزار و پانصد ساله شاهنشاهی را برای همیشه در هم پیچید.
بنیانگذار کبیر جمهوری اسلامی ایران با ایجاد تحوّلی بزرگ در جهان، پرچم آزادی‌خواهی و حق‌طلبی جمهوری اسلامی را به اهتزاز درآورد و با درهم پیچیدن بساط ظلم و ستم و عدالت‌ستیزی، نام و یاد خود را در دل‌های عاشقان اسلام و نظام جمهوری اسلامی برای همیشه به یادگار گذاشت.
حضرت امام (ره) با نهضت حماسه‌ساز بزرگ خود در تاریخ معاصر، اراده و جسارت حق‌جویی و ظلم‌ستیزی را برای ملت‌های ستمدیده و تحت سلطه به ارمغان آورد و با افکار، اندیشه‌های بلند و آرمان‌های سترگ، شگفت‌انگیزترین تحولات و رخداد‌ها را فراتر از مرز‌های ایران اسلامی رقم زد و با مهندسی هوشمندانه و خلاقانه در تلفیق مبانی و آموزه‌های دینی و مقتضیات زمانی و الزامات تاریخی، مسیر رهایی از نظام سلطه و استکبار و فروپاشی دو قطبی سلطه گر و سلطه پذیر را پیش روی بشریت قرار داد.
دشمنان گرگ‌صفت این مرز و بوم هرچه کوشیدند که صدای حق‌طلبی ابرمرد تاریخ ایران را خاموش سازند، راه به جایی نبردند و امروز پس از گذشت نیم قرن از خرداد ۴۲، اکنون این تفکر راهبردی و احیاء بخش همچون خاری در چشم شیطان بزرگ به ویژه استکبار جهانی به دفاع از حقوق مظلومان و مستضعفان ادامه می‌دهد و اینک در طلیعه پنجمین دهه انقلاب و ورود جمهوری اسلامی به فصل جدیدی از حیات، هیچ مسئله‌ای در غرب آسیا بدون مشارکت ایران حل‌شدنی نیست و شکل‌گیری جبهه مقاومت اسلامی، رژیم غاصب و اشغالگر صهیونیستی را برغم حمایت‌های همه‌جانبه غربی و بعضأ عربی بیش از هر زمان دیگر در کابوس و هراس امنیتی گرفتار ساخته است.
و، اما امروز مکتب دین‌داری، عدالت‌خواهی و عقلانیت امام راحل که به بلوغ چهل سالگی رسیده، در سایه توجهات خاص حضرت، ولی عصر (عج) و زعامت حضرت آیت‌الله امام خامنه‌ای «مدظله‌العالی» پرچم هویت و قدرت جمهوری اسلامی ایران را در جهان ظلم و تاریکی به‌اهتزاز درآورده و استمرار حرکت در مسیر اندیشه‌های امام خمینی (ره) و سلوک در راه ولایت، ایران اسلامی را در برداشتن گام دوم انقلاب موفق‌تر و سعادتمندتر خواهد کرد.
در شرایطی که نظام سلطه جهانی و در رأس آن رژیم حیله‌گر، جنایتکار و پیمان‌شکن آمریکا در صدد تغییر رویکرد و ذائقه نسل جوان آینده‌ساز کشور که در مکتب انقلاب اسلامی و ولایت فقیه درس مقاومت و ایستادگی برابر دشمن را به خوبی آموخته‌اند، برآمده است، تبیین منظومه فکری امام راحل (ره) و دیدگاه‌هـا و رهنمـودهـای جانشین صالحش امام خامنه‌ای عزیز، به ویژه برای نسل جوان می‌تواند ضمن حفظ هویت ایمانی و انقلابی ایران اسلامی، تلاش‌های دشمنان در تحریف انقلاب اسلامی و معمار کبیرش و نیز به فراموش سپردن آرمان‌ها و اهداف بلند و تمدن‌ساز آن را ابتر و ناکام گذارد.
کارکنان و متخصصان وزارت دفاع در پایان با دعوت از آحاد و اقشار مختلف ملت ایران برای حضور حماسی و باشکوه در آیین‌های گرامیداشت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و یوم‌الله ۱۵ خرداد ماه و تجدید میثاق با امام عظیم‌الشأن و شهدای‌تاریخ ساز انقلاب اسلامی و بیعت مجدد با مقام معظم رهبری امام خامنه‌ای عزیز (مدظله العالی) اعلام می‌دارد: بحمدالله متخصصان متعهد و خوشفکر صنعت دفاعی با تأسی از آموزه‌های مکتب خمینی کبیر و امام خامنه‌ای عزیز، در سال‌های اخیر توان دفاعی و بازدارنده جمهوری اسلامی ایران چندبرابر شده و جرات هر‌گونه تهدید و تجاوز را از دشمن گرفته و تحریم‌ها را فرصتی طلایی برای توسعه توان دفاعی تبدیل کرده‌اند و این مسیر را قاطعانه ادامه خواهند داد.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سرمربی قزوینی در راه بازی‌های همبستگی کشور‌های اسلامی
محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان رشت
ورود ۴۰۰ دستگاه اتوبوس دوکابین دیزلی تا پایان سال به ناوگان اتوبوسرانی
برگزاری جشنواره نان و جان در روستای قلعه نو خرقان شاهرود
بزرگداشت ۱۳ آبان، «روز ملی مبارزه با استکبار»
انتشار حذفیات منابع امتحانی آزمون سراسری ۱۴۰۵
اعلام محدودیت‌های ترافیکی روز ۱۳ آبان در یزد
قلم های کوچک؛ یادآور یک روز بزرگ تاریخی
همکاری چهره‌ها با مرکز امور نمایشی سیما
بارش باران در مشهد پس از ۱۵۰ روز
اجرای طرح طاها در خوزستان
کشف بیش از ۶ تن آرد فاقد مجوز در بوکان
ناپایداری شبکه، تهدیدی برای پایداری منابع انرژی تجدیدپذیر
سیاستمداران آمریکایی از دخالت در امور دیگران عبرت نگرفته‌اند
رژه دختران فاطمی در مینودشت
نواخته شدن زنگ جشنواره آب در مدارس چهارمحال و بختیاری
تعطیلی سینما‌ها در روز سه شنبه به مناسبت شهادت حضرت زهرا (س)
خبر‌های کتابی سلام خبرنگار
داستان بلاتکلیفی یک پل پس از ۱۸ سال 
پیام دعوت مشترک برای حضور حماسی در راهپیمایی یوم الله ۱۳ آبان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
ایران به دنبال صلح در سودان؛ غرب و صهیونیسم در پی تجزیه
تصادف مرگبار در محور فرعی دهگلان - قروچای
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۱۱ آبان
هفته نهم سوپرلیگ یونان؛‌ پیروزی المپیاکوس با گلزنی طارمی
بازار روز شهید عراقی آمل؛ نگین ۳۴ ساله گردشگری مازندران
پیگیری مشکلات نوبت دهی در درمانگاه‌های بیمارستان‌ها
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله
عکس‌های منتخب خبری جهان / ۱۱ آبان
اختلال در واردات و تامین نهاده‌های دامی
ضوابط فعالیت سکو‌های خارجی
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد
آخرین وضع مصدومان سپاهان
لاریجانی: «خواسته‌های دشمن ته ندارد»
قانون کاهش مصرف کیسه‌های پلاستیکی در انتظار اجرا
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود
کرملین: مسکو از نزدیک تحولات ونزوئلا را زیر نظر دارد  (۲ نظر)
تصادف در اتوبان تهران کرج با ۱۱ مصدوم و ۳ فوتی  (۱ نظر)
قطع درختان صنوبر در چمستان قانونی بود  (۱ نظر)
بازی‌های آسیایی جوانان؛ ایران در رده چهارم آسیا قرار گرفت  (۱ نظر)
پیام تسلیت رئیس مجلس در پی درگذشت مادر شهیدان عاکفی  (۱ نظر)
یادواره شهدای سلامت در خرم‌آباد  (۱ نظر)
کشور فلسطین ظرف ۵ سال تشکیل می‌شود  (۱ نظر)
قصه آموزش در تنها مدرسه روستای نرگس‌زمین ساری  (۱ نظر)
افشای هویت جانیان صهیونی به دست گروه سایبری حنظله  (۱ نظر)
تظاهرات مخالفان رئیس جمهور صربستان  (۱ نظر)
قهرمانی تیم رباتیک دانش آموزی ایران در آسیا  (۱ نظر)
دیدار عراقچی با پدر زندانی ایرانی در ترکیه  (۱ نظر)
بلیت فروشی دیدار تراکتور_الشرطه  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)