• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۴۴۷۳۲۷
تاریخ انتشار: ۲۰ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۸
مرکزی » اجتماعی

افزایش واقعه ازدواج اولویت مدیریت اجتماعی

تلاش برای افزایش واقعه ازدواج و کاهش طلاق برای تحکیم بنیان خانواده اولویت اصلی مدیریت اجتماعی است.

افزایش واقعه ازدواج اولویت مدیریت اجتماعیبه گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری در کارگروه اجتماعی و فرهنگی استان مرکزی گفت: کاهش اسیب های اجتماعی و تلاش برای افزایش واقعه ازدواج و کاهش طلاق و در نهایت تحکیم بنیان خانواده اولویت اصلی مدیریت اجتماعی است.

اکرمی افزود: افزایش طلاق و کاهش ازدواج معضلاتی هستند که باید در سایه برنامه های کارشناسی شده و با همراهی صاحب نظران و نهادهای مسئول و انجام پژوهش های دانشگاهی برای آنها چاره اندیشی کرد.

وی تصریح کرد: دلایل افزایش یا کاهش ازدواج باید به صورت کارشناسی و علمی از سوی دستگاه های مربوطه با همکاری دانشگاه ها مشخص شود و با راهکارهای منطقی و علمی به کارگروه استان ارائه شده تا در این کارگروه تصمیم گیری های لازم انجام شود.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: خانواده یکی از ارکان اصلی و اساسی در جامعه محسوب می شود که باید از ظرفیت های آن در راستای برنامه های توسعه محور، اصلاح رفتارهای نادرست و کاهش اسیب های اجتماعی بهره برد.

اکرمی با اشاره به اینکه استان مرکزی سومین استان پیر کشور است، افزود: پیری جامعه، مسئولیت دستگاه های اجرایی را سنگین‌تر از گذشته می‌کند چرا که تمامی دستگاه های مختلف باید برای رفاه، بهداشت و درمان سالمندان و بازنشستگان برنامه های مدون داشته باشند.

وی تصریح کرد: حفظ شان، کرامت و استقلال سالمندان از ضروریاتی است که باید توسط خانواده و جامعه رعایت شود و مسئولیت دستگاه های اجرایی در این بخش سنگین‌تر از دیگر اقشار جامعه است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری مرکزی گفت: در حوزه کاهش اسیب های اجتماعی هیچ آمار و گزارش کامل و دقیقی در هیچ کشوری وجود ندارد و آمار و اطلاعات ارائه شده یک نوع زنگ هشدار برای مسئولان است تا برای کنترل انواع آسیب‌های اجتماعی برنامه های کاربردی طراحی کنند.

اکرمی افزود: دلایل افزایش جرایم مختلف و آسیب‌های اجتماعی باید از سوی دستگاه های مسئول مشخص و در کارگروه‌های استانی تصمیم گیری شود.

 مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری هم در این جلسه با اشاره به روند کاهشی آسیب های اجتماعی در استان در سال گذشته گفت: سال گذشته آسیب های اجتماعی جامعه در استان کاهش پیدا کرده است اما آسیب های نهاد خانواده متاسفانه روند افزایشی داشته است که مشاوره و برنامه ریزی و برگزاری کلاس های اموزشی می تواند نقش موثری در کاهش این اسیب ها داشته باشد.

فتح ابادی افزود: در راستای کاهش اسیب های اجتماعی برنامه های دفتر امور اجتماعی استانداری مرکزی برنامه های خود را از فروردین ماه امسال با تاکید بر نمایه عمل و نشاط اجتماعی سیاستگذاری و اغاز کرده است.

وی گفت: در زمینه شاخص های سرمایه های اجتماعی در کشور رتبه بسیار پایینی داشته ایم اما با کارهای کارشناسی انجام شده توانسته ایم در بین 6 استان اول قرار گیریم.

حقدادی مدیر کل ورزش و جوانان استان هم از برگزاری همایش هفته ازدواج در تاریخ دهم مردادماه به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) خبر داد و هدف از برگزاری این مراسم را الگوسازی ازدواج و فرهنگ سازی در زمینه الگوی ازدواج اسلامی برای جوانان عنوان کرد.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
سردار مارانی: حاج قاسم شجاعانه به دل دشمن می‌زد
دشمن برای جبران شکست‌ها روی ناامنی ایران تمرکز کرده است
تکذیب شایعه لغو پروازهای امارات به ایران
برگزاری نشست هیئت اتاق بازرگانی ایران با اعضای اتاق اصفهان
بررسی مشکلات ۲۲ پروژه عمرانی در شبستر
کتاب بر شانه‌های کارون، روایت کننده تشییع تاریخی سردار دل‌ها در اهواز
اجرای پویش نه به پلاستیک در بیارجمند
حضور نیم میلیون زائر در آیین سالگرد سپهبد شهید سلیمانی در کرمان
مطالبه گری حق هر ایرانیست، اما درچارچوب قانون
احزاب، موتور محرکه انتخابات
اجتماع مردم بروجرد در محکومیت آشوبگران
۵ مرزنشین مفقودی اشنویه نجات پیدا کردند
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی استان یزد
سوادآموزی ۲۱۹مددجو در زندان‌های استان کرمان
مادر شهید حسینعلی اصغری آسمانی شد
اتاق بازرگانی روح اقتصاد استان است
یخبندان شبانه در کرمان تا پایان هفته
جدایی فرشاد احمدزاده از پرسپولیس
بیانیه اصناف، کسبه و بازاریان استان چهارمحال و بختیاری
گزینش، نقطه آغاز سلامت نظام تعلیم و تربیت است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
کالابرگ ۴ میلیونی به چه کسانی اختصاص می‌یابد؟
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
قطع جریان گاز فردا در بخشی از خیابان‌های شهر اصفهان
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر
کاهش دما در استان کرمان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۱۴ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۷ نظر)
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۲ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
مردم ایران دشمنانی به مراتب کارکشته‌تر را ناامید کرده‌اند  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
ایران در نبرد ۱۲ روزه از موشک‌های استراتژیک استفاده نکرد  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
لاریجانی: مردم آمریکا مراقب سربازانشان باشند  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)