• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۰۲۱۰۰
تاریخ انتشار: ۲۶ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۵
بین الملل » غرب آسیا
تجهیزات مدرن آمریکایی نیز به کار آل سعود نیامد؛

بزرگ ترین عملیات پهپادی مقاومت یمن در خاک سعودی

پالایشگاه بزرگ الشیبه در نزدیکی مزر عربستان و امارات آماج حملات پهپادی مقاوت یمن قرار گرفت

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما به نقل از  شبکه تلویزیونی المسیره، سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن اعلام کرد: یگان پهپادی نیرو‌های یمنی بزرگ‌ترین عملیات تهاجمی را از زمان آغاز جنگ علیه یمن، در خاک سعودی انجام داد.وی افزود: ده فروند پهپاد میدان‌های نفتی و پالایشگاه الشیبه وابسته به شرکت آرامکو را در شرق سعودی هدف قرار دادند.
گزارش اختصاصي خبرنگار صدا و سيما؛
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن در کنفرانس خبری در جبهه‌های مرزی گفت: میدان نفتی و پالایشگاه الشیبه شامل بزرگ ترین ذخایر راهبردی سعودی است و دارای ذخیره بیش از یک میلیارد بشکه نفت است.
وی افزود: نخستین عملیات توازن بازدارندگی در چارچوب بازدارندگی قانونی در برابر جنایت‌های متجاوزان و محاصره یمن صورت گرفت.
سریع تاکید کرد: به نظام سعودی و کشور‌های متجاوز هشدار می‌دهیم در صورت ادامه تجاوزگری علیه یمن، عملیات گسترده تری انجام خواهیم داد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
شبکه تلویزیونی الجزیره نیز گزارش داد: یک منبع عربستان سعودی در گفتگو با خبرگزاری رویترز، به حمله هوایی به میدان نفتی الشیبه اعتراف کرد و مدعی شد: این حمله فقط باعث آسیب دیدن جزئی نیروگاه گازی شد و آتش سوزی در آن، مهار شد.
مقاومت یمن از چند ماه قبل در پاسخ به تجاوز سعودی ها و بمباران مناطق مسکونی یمن ، حملات موشکی و پهپادی مختلفی را در عمق خاک سعودی انجام داده است. یمنی ها در اردیبهشت امسال خطوط لوله نفتی شرکت آرامکو در عمق 850 کیلومتری خاک سعودی را هدف قرار دادند اما حمله به پالایشگاه الشیبه در نزدیکی مرز عربستان و امارات در نوع خود بی سابقه است. 

فرودگاه ابها و نجران و پایگاه هوایی ملک خالد در خاک سعودی نیز بارها مورد حمله موشکی و پهپادی مقاومت یمن قرار گرفته است .

تجهیزات مدرن آفندی و پدافندی سعودی ها نیز که با میلیاردها دلار از آمریکا خریداری شده تاکنون نتوانسته است مانع حملات مقاومت یمن به عمق خاک عربستان شود.

بیانیه سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن
سخنگوی نیرو‌های مسلح یمن با اشاره به بزرگ‌ترین عملیات تهاجمی نیرو‌های یمنی از زمان آغاز تجاوزگری علیه یمن، تاکید کرد بانک اهداف یمن روز به روز در حال گسترش است.
سرتیپ یحیی سریع گفت: «اکنون در جبهه‌های مرزی یمن، از بزرگ‌ترین عملیات از زمان آغاز تجاوزگری علیه یمن، سخن می‌گوییم. به لطف خداوند، یگان پهپادی ارتش و کمیته‌های مردمی با استفاده از ده فروند پهپاد، بزرگ‌ترین عملیات تهاجمی از زمان آغاز تجاوزگری علیه یمن را با نام «نخستین عملیات توازن بازدارندگی» (عملیات توازن بازدارندگی ۱) انجام داد و میدان و پالایشگاه الشیبه وابسته به شرکت آرامکو را در جنوب شرق عربستان در نزدیکی مرز‌های امارات هدف قرار داد. این میدان دربردارنده بزرگ‌ترین ذخایر راهبردی عربستان است؛ به طوری که ذخایر آن بیش از یک میلیارد بشکه تخمین زده می‌شود. این عملیات در چارچوب بازدارندگی مشروع و طبیعی به جنایت‌های متجاوزان و محاصره مستمر ملت بزرگ یمن از بیش از چهار سال پیش، انجام شد.
به نظام سعودی و کشور‌های متجاوز وعده می‌دهیم در صورتی که به تجاوزگری و محاصره کشور ما ادامه دهند، عملیات بزرگ‌تر و گسترده تری انجام خواهیم داد. نیرو‌های مسلح یمن به همه آزادگان و بزرگوارانی که برای موفقیت آمیز بودن این عملیات در این مناطق کمک کردند، درود می‌فرستند.
بار دیگر از همه شرکت‌ها و غیر نظامیان می‌خواهیم از همه مراکز نظامی و تاسیسات حیاتی دوری کنند، زیرا این گونه مراکز به اهداف قانونی ما تبدیل شده اند و هر لحظه ممکن است در معرض حمله قرار بگیرند.
اکنون تاکید می‌کنیم که بانک اهداف ما روز به روز در حال گسترش است و سلسله عملیات آینده برای نظام سعودی و کشور‌های متجاوز دردناک خواهد بود و آن‌ها هیچ گزینه‌ای جز توقف تجاوزگری و جنگ و لغو محاصره کشور عزیز ما یمن ندارند.
 
عربستان دچار آشفتگی شده است
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن در گفتگو با این شبکه گفت: بیانیه اخیر نیرو‌های مسلح یمن در مورد حمله بزرگ پهپادی به عربستان پیام‌های امنیتی و سیاسی به دنبال داشت.
علی القحوم تاکید کرد عربستان باید در محاسبات خود بازنگری کند و بداند که اجازه نخواهیم داد که بر ما سیطره داشته باشد و قدرت و صلابت یمن اکنون بیشتر شده است.
وی افزود اکنون در رویارویی با دشمنان خود که جز زبان زور را نمی‌فهمند، سلاح راهبردی در اختیار داریم.
علی القحوم همچنین گفت: آمریکا در راس نوک پیکان تجاوزگری علیه یمن قرار گرفته است؛ از این رو، پاسخ ما راهبردی و واضح و روشن بود.
سخنگوی یگان پهپادی یمن: عملیات الشیبه شکست سخت ریاض
سخنگوی یگان پهپادی یمن تاکید کرد عربستان به رغم در اختیار داشتن تسلیحات مدرن و پیشرفته، در مقابله با پهپاد‌های یمنی متحمل شکست سختی شده است.
سرتیپ عبدالله الجفری در گفتگو با شبکه تلویزیونی العالم گفت: وقتی که از هدف قرار دادن تاسیسات نفتی در مرز‌های سعودی و امارات و در فاصله هزار کیلومتری یمن، آن هم از طریق ده فروند پهپاد سخن می‌گوییم، این بدان معناست که سامانه پدافند هوایی و یگان موشکی کشور‌های ائتلاف متجاوز و به طور مشخص عربستان به سختی شکست خورده است و از سوی دیگر نشان دهنده قدرت روزافزون ارتش و کمیته‌های مردمی یمن است.
در پی این قضیه، معادله درگیری‌ها تغییر کرد. این حمله به منزله ارسال پیامی به جهان است؛ بر این مبنا که هر قدر که کشور‌های متجاوز امکانات پیشرفته و مدرن داشته باشند، نیرو‌های یمنی توانستند این تسلیحات جدید را توسعه دهند. اکنون شاهد این موضوع هستیم که کشور‌های متجاوز که با حمایت آمریکا فعالیت می‌کنند؛ به سختی شکست خوردند.
وی افزود ائتلاف متجاوز مرتکب جنایت‌هایی علیه ملت یمن می‌شود و همه گزینه‌ها روی میز است. اکنون گزینه اصلی ما توسعه تسلیحات خود برای دفاع از عزت و کرامت ملت یمن است.
 
انصارالله: حمله به میدان نفتی الشیبه، پاسخی به جنایت های سعودیهاست
عضو دفتر سیاسی جنبش انصارالله یمن، تاکید کرد حمله هوایی به میدان نفتی الشیبه عربستان سعودی، با هدف ایجاد بازدارندگی صورت گرفت و پاسخی به جنایت های سعودیها بود. 
علی القحوم در مصاحبه با شبکه تلویزیونی المیادین، درباره بزرگترین عملیات ارتش یمن در عمق خاک عربستان و حمله هوایی به میدان نفتی الشیبه گفت: ابتدا موفقیت این عملیات را که ضربه سهمگینی به دشمن است, به ارتش و کمیته های مردمی یمن تبریک می گویم. این عملیات، حامل پیام های آشکار نظامی و امنیتی است که هر چه به تجاوزگری ادامه دهند، قدرت ما بیشتر و سلاح های ما پیشرفته تر می شود. دشمن از همان ابتدا برای نابود کردن توانایی های نظامی یمن تلاش می کرد تا زمینه به زانو درآوردن و تسلیم شدن این کشور و انداختن آن در آغوش آمریکا و اسرائیل را فراهم کند و ملت یمن سلطه آمریکا و اسرائیل را بپذیرند. نظام های سعودی، اماراتی و دیگر نظام های عربی زیر پوشش های مختلف، این هدف را دنبال می کردند که سرزمین ما را اشغال کنند اما ما به لطف خدا، درایت فرماندهان و شجاعت ارتش و کمیته های مردمی، به سلاح های راهبردی دست پیدا کرده ایم. دشمن فقط زبان زور می فهمد. آنها در هزاران حمله هوایی به یمن، هزاران نفر از مردم یمن را کشته اند. آنها زنان و کودکان یمنی را بمباران کرده اند.
القحوم افزود: هدف این عملیات، ایجاد بازدارندگی در برابر دشمن و پاسخ دادن به تجاوزگری علیه یمن و محاصره کشور است. نظام جنایتکار سعودی باید بفهمد که ملت یمن نخواهد پذیرفت که اهداف این نظام که در چارچوب خوش خدمتی به آمریکاییهاست، محقق شود. نظام سعودی، یمن را به ویرانه تبدیل کرده است. یمن زخم های عمیقی دارد. چه کسی این زخم ها را درمان خواهد کرد؟ ما به فداکاری برای آزادی، استقلال، کرامت و شرافت خود ادامه می دهیم. ما طرح های تجزیه طلبانه را نخواهیم پذیرفت. هیچ یک از طرح های آمریکا را که عوامل منطقه ای آن اجرا می کنند، نخواهیم پذیرفت. ما گزینه ای جز دفاع از استقلال و کرامت خود نداریم.
وی خاطر نشان کرد: دشمن هزاران مزدور را به یمن آورد و تلاش کرد صنعا را در چند روز به زانو درآورد، اما ناکام ماند. ملت یمن واقعیت این جنگ را درک کرده و فهمیده است که آمریکا در این تجاوزگری دست دارد. دشمن در حال فروپاشی و سقوط قرار دارد، در حالی که ارتش و ملت یمن به پایداری و استقامت ادامه می دهند و ابتکار عمل را در دست گرفته اند. آنها قواعد این جنگ را به دشمن تحمیل می کنند. ما هر جا که بخواهیم دشمن را هدف قرار می دهیم. فرماندهان نظامی به خوبی و با نگاه راهبردی عمل می کنند. سعودیها به لجبازی ادامه می دهند، در حالی که هیچ یک از اهداف آنها محقق نشده است. آنها به جامعه جهانی درباره تمایل خود برای توقف این تجاوزگری و جنگ، دروغ می گویند و به ویران کردن یمن و آوردن مزدوران ادامه می دهند. ما به سعودیها و دیگر شرکت کنندگان در این تجاوزگری علیه یمن می گوییم که باید به این تجاوزگری پایان دهند، زیرا ملت یمن هرگز سلطه آمریکایی سعودی را نخواهد پذیرفت و حتی اگر جز سنگ چیز دیگری نداشته باشیم، با سنگ خواهیم جنگید. در پنجمین سال جنگ یمن آشکار شده است که این جنگی آمریکایی- اسرائیلی است که عوامل منطقه ای آنها آن را اجرا می کنند. اسرائیل چشم طمع به باب المندب دارد. ملت یمن امروز در واقع از همه یمن، همه امت عربی و همه منطقه دفاع می کند. ملت یمن همچنین تجزیه طلبی را به هیچ وجه نمی پذیرد. ما از همان ابتدا گفته بودیم که هدف متجاوزان، ضربه زدن به انسجام اجتماعی یمن است. حتی در استان های جنوبی یمن هم مردم بصیرت پیدا کرده و از ماهیت واقعی تلاش های اشغالگران سعودی- اماراتی آگاه شده اند. هر توطئه ای در یمن به لطف خدا و با هوشیاری مردم شکست خواهد خورد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)