• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۱۴۷۱۰
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۳
اقتصادی » بانک، بیمه و بورس
همایش تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان صادراتی

۴۰۰ شرکت دانش بنیان ظرفیت صادراتی دارند

معاون علمی رئیس جمهوری: ۴۰۰ شرکت دانش بنیان کشور از ظرفیت صادرات برخوردار هستند

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای سورنا ستاری در همایش تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان صادراتی افزود: امروزه با پدیده جدیدی در اقتصاد روبرو شده ایم که بر اساس آن شرکت‌های دانش‌بنیانی که ماهیت فیزیکی چندانی ندارند به سرعت توسعه یافته اند.
وی با بیان اینکه کشور را نمی‌توان با خام فروشی اداره و اشتغالزایی کرد، اضافه کرد: شرکت‌های دانش بنیان می‌توانند خام فروشی را کاهش دهند.
آقای ستاری گفت: شرکت‌هایی داریم که از استخوان گاو پودر استخوان تولید می‌کنند که در دندانپزشکی کاربرد دارد و هر ۶ دهم گرم آن ۳۵۰ هزار تومان ارزش دارد.
وی افزود: بخش سنتی چنانچه خود را در استارت آپ‌ها و شرکت‌های دانش بنیان سرمایه گذاری نکنند از آن‌ها، شکست خواهند خورد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
معاون علمی رئیس جمهوری ادامه داد: بانک‌ها تا چندی پیش دنبال افتتاح شعبه جدید در مناطق مختلف بودند، اما اکنون در پی خرید فناوری‌ها و نرم افزار‌های مالی (فین تک) هستند.
آقای ستاری گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان به زودی به بزرگ‌ترین شرکت‌های کشور تبدیل خواهند شد که باید فکری برای ارزش‌گذاری آن‌ها شود.
وی به روند رو به گسترش نقش شرکت‌های دانش بنیان در اقتصاد اشاره کرد و افزود: فروش این شرکت‌ها پارسال به ۹۰ هزار میلیارد تومان رسید که امسال رشد بیشتری خواهد داشت.
معاون علمی رئیس جمهوری با بیان اینکه شرکت‌های دانش بنیان، حوزه اقتدار کشور به شمار می‌روند، ادامه داد: امروز در بسیاری از بخش‌های مربوط به دانش بنیان در منطقه، ایران شاخص است و در رتبه نخست قرار دارد.
آقای ستاری گفت: همچنین در حوزه بیوتک، ایران در شمار بزرگترین‌ها در منطقه و حتی آسیا محسوب می‌شود و بزرگترین شرکت آی سی تی منطقه خاورمیانه را نیز در اختیار داریم.
وی افزود: جوانان و استارتاپ‌ها به سرعت در حال گسترش فعالیت‌های خود در بخش‌های مختلف اقتصادی هستند و در انتخابات اتاق بازرگانی که به تازگی برگزار شد، بسیاری از آن‌ها توانستند وارد هیئت رئیسه شوند.
معاوی علمی رئیس جمهوری تصریح کرد: این شرکت‌های دانش بنیان به سرعت در حال گسترش هستند، زیرا مردم از آن‌ها پشتیبانی می‌کنند.

علی صالح آبادی، مدیرعامل بانک توسعه صادرات
 تسهیلات ویژه بانکی برای شرکت‌های دانش بنیان صادراتی 
مدیرعامل بانک توسعه صادرات از ارائه خدمات متنوع بانکی به شرکت‌های دانش بنیان صادراتی خبر داد.
آقای علی صالح آبادی در همایش تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان صادراتی با اشاره به افزایش صادرات محصولات دانش‌بنیان گفت: خریداران این محصولات، کشور‌های پیشرفته دنیا هستند.
وی با بیان اینکه این شرکت‌ها ارزش افزوده بسیار بالایی ایجاد می‌کنند، افزود: بانک توسعه و صادرات، ​خدمات متنوعی را برای حمایت از این شرکت‌ها طراحی کرده است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
آقای صالح آبادی گفت: تسهیلات با نرخ‌های سود ترجیحی به شرکت‌های دانش‌بنیان پرداخت می‌شود و در بحث اعتبارسنجی به جای تکیه بر صورت‌های مالی به توان تخصصی این شرکت‌ها توجه می‌شود.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات افزود: ما در بانک، کمیته تخصصی دانش بنیان داریم که تسهیلات آن به صورت ویژه بررسی می‌شود که نماینده علمی و فناوری ریاست جمهوری نیز در کمیته حضور دارد.
آقای صالح‌آبادی اضافه کرد: ما در کارمزد‌ها برای این شرکت‌ها تا ۳۰ درصد تخفیف در نظر گرفته ایم و علاوه بر این مشاوره‌های آموزشی و تخصصی لازم از طریق بانک به شرکت‌های دانش‌بنیان داده می‌شود.
وی گفت:​ همچنین به دنبال شبکه سازی هستیم تا شرکت‌های دانش بنیان غیر صادراتی با شرکت‌های باتجربه متصل می‌شوند تا هم افزایی صورت بگیرد.
آقای صالح آبادی افزود​: منابع صندوق توسعه ملی و صندوق نوآوری و شکوفایی با منابع بانک تلفیق خواهد شد و در اختیار این شرکت‌ها قرار خواهد گرفت و امسال توجه ویژه‌ای به شرکت‌های دانش بنیان صادراتی خواهیم داشت.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ادامه داد:​ تاکنون بیش از ۲۶۰ میلیارد تومان از طرف بانک توسعه صادرات به شرکت‌های دانش بنیان صادراتی تسهیلات داده شده که نرخ بازپرداخت آن‌ها بین ۱۲ تا ۱۶ درصد بوده است.

 همایش تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان صادراتی 
همایش تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان صادراتی با محوریت نقش نظام بانکی برگزار شد.
در این همایش که با حضور نمایندگان شرکت‌های دانش بنیان و آقای سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد رویکرد‌های جدید تامین مالی شرکت‌های دانش بنیان با همکاری صندوق سرمایه گذاری صنایع کوچک، صندوق ضمانت صادرات و بانک توسعه صادرات بررسی شد.
نحوه استفاده از تسهیلات ارزان بانکی تجاری سازی طرح‌های مبتنی بر فناوری نوین، شبکه سازی برای شرکت‌های دانش بنیان صادراتی و تبیین سیاست‌های دولت برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان از محور‌های این همایش است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
۴۲ درصد پرونده‌ها در شورا‌های حل اختلاف به صلح و سازش منجر می‌شود
رکورد ۱۹۰ روزه در ساخت ۱۵۰۰ واحد مسکونی
محمدی: به نشان المپیک فکر می‌کنم
هادی ساعی: با شهامت به این جوانان میدان دادیم
ایجاد ۲۹ اقامتگاه بوم‌گردی درلرستان
سانیا کریمی: خوشحالم توانستم دل مردم کشورم را شاد کنم
بازی‌های همبستگی اسلامی، فربد تالشی هم به نیمه نهایی ساندا رسید
اتصال ۸ روستای بزینه‌رود با جاده ۱۳ کیلومتری در استان زنجان
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۵ آبان ۱۴۰۴
قاچاقچیان تامین کننده گازوئیل صنعت
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۲۵ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهیلا منصوریان: آماده‌ایم و فردا برای فینال می‌جنگم
افلاکی: مردم ایران لایق خوش رنگ‌ترین مدال‌ها هستند
بیش از ۴۷۰ هزار اتباع غیر مجاز در تهران خودجوش مراجعه کردند
پیش بینی بارش باران در نواحی شمالی سمنان
فشارهای مردمی مسئولان را برای حل مشکلات زیرساختی پردیس به میدان آورد
گلباران مزار شهدای فیروزکوه با حضور دانش‌آموزان آینده‌ساز
رقابت سهیلا منصوریان در نیمه نهایی ششمین دوره بازی‌های هم‌بستگی اسلامی ۲۰۲۵
حضور تمامی کشور‌های حوزه خزر در اجلاس استانداران قطعی شد
عمارت کلاه فرنگی کاربری فرهنگی خواهد داشت
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
انتخاب کریدور ریلی چابهار- زاهدان- بیرجند به عنوان طرح پیشران وزارت راه و شهرسازی
انتصاب سرپرست جدید شهرداری اهواز
کتاب مهربان ترین وفراموش شده ترین دوست در قفسه ها
اردوهای دانش‌آموزی؛ اوج نشاط و ثبت زیباترین خاطرات
پیرغلام حسینی لرستان چهره برتر کشور شد
هوای اصفهان برمدار قرمز آلودگی
عاقبت مرغ های تریاکی
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۳ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
اجرای ۳۰ برنامه برای ترویج کتابخوانی در مازندران  (۲ نظر)
گروسی: ایران دسترسی به سایتهای غیرهدف را فراهم کرده است  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
موافقت وزیر کشور با استعفای شهردار اهواز  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
درخواست آیت‌الله جوادی آملی از عموم مردم برای خواندن نماز باران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
تمدید نمایش آیینی محرمانه در اصفهان  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
طرح‌های پیشگیرانه انتظامی جدی پیگیری و اجرایی می‌شود  (۱ نظر)