• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۲۶۲۰۱
تاریخ انتشار: ۲۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۰:۵۱
بین الملل » تحلیلی
در نمایشگاه بين المللی هلند

رسانه ملی در ردیف برترین‌های جهان

سه دستاورد فنی و نوآورانه رسانه ملی در جمع برترین‌های نمایشگاه بین المللی فناوری رسانه آی. بی. سی ۲۰۱۹ جای گرفت

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ سه دستاورد فنی و نوآورانه رسانه ملی در جمع برترین‌های نمایشگاه بین المللی فناوری رسانه آی. بی. سی ۲۰۱۹ جای گرفت. .نمایشگاه فناوری رسانه IBC که نافذ‌ترین نمایشگاه فناوری‌های مربوط به حوزه رسانه و تجهیزات فنی رسانه‌ای و تولید برنامه‌های تلویزیونی است در حالی امروز به کار خود در هلند پایان داد که همکاری مهندسان جوان دانشگاه‌های کشورمان و جهاد خودکفایی سازمان صدا و سیما موجب شد ایران دومین سال پی در پی، طرح‌های منحصر به فرد و نوآورانه‌ای ارائه کند که در زمره برترین‌های این نمایشگاه مهم جای گرفت. 
 
مصاحبه با احمد شهریاری ، معاون برنامه ریزی و منابع مالی رسانه ملی
 
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
 
معاون توسعه و فناوری رسانه ملی، حضور موفق ایران در یکی از بزرگترین نمایشگاه‌های رسانه‌ای جهان را در شرایط تحریم، بیانگرظرفیت بالای فنی و توان مهندسان کشورمان دانست و گفت: امسال و در دومین سال پی در پی رسانه ملی در نمایشگاه فناوری‌های رسانه‌های جهان و شرکت‌های مرتبط توانست با سه دستاورد فنی و نواورانه پر کاربرد در رسانه که از لحاظ فنی نیز بسیار پیشرفته است در این عرصه بین المللی حضوری موفق داشته باشد.
رضا علیدادی با بیان اینکه سه دستاورد عرضه شده رسانه ملی در این نمایشگاه که مورد توجه با بهره گیری از توان دانشگاه‌های کشور و هوش مصنوعی بدست امده و توجه کارشناسان و متخصصان حاضر در این نمایشگاه را به خود جلب کرده است افزود: طرح نخست کیفیت سنجی ویدئو مبتنی بر هوش مصنوعی است.
وی طرح دوم را، استخراج فراداده از ویدئو و صدای آرشیوی معرفی کرد که براساس هوش مصنوعی و یادگیری صورت می‌گیرد و طرح سوم نیز استخراج حرکات بدن با استفاده از هوش مصنوعی و بدون نیاز به نصب حس گر‌ها هاست که به ویژه در تولید محصولات پویا نمایی کاربرد فراوان دارد مورد توجه ویژه در این نمایشگاه قرار گرفته است.
معاون توسعه و فناوری رسانه ملی با بیان اینکه سازمان صدا و سیما در بهره گیری از فناوری‌های نوین برنامه ریزی مشخصی دارد گفت: رصد فناوری‌های نوین جهان در معاونت توسعه فناوری رسانه ملی نهادینه شده است و مستمر پیگیری می‌شود تا با استفاده از توان و ظرفیت‌های داخلی ضمن دست یابی به آن، افق‌های دور تری را با استفاده از راه‌های میان بر بدست آوریم.
علیدادی با اشاره به فناوری‌های عرضه شده در نمایشگاه فناوری رسانه‌ای آی. بی. سی افزود: بررسی‌ها نشان می‌دهد شرکت‌ها و سازمان‌های رسانه‌ای حاضر در این نمایشگاه تخصصی مهم، در مسیر فناوری و عرضه ایده‌های نو حرکت می‌کنند و ما نیز در این مسیر در حرکتیم.
وی مداومت حرکت در این مسیر را حائز اهمیت دانست و گفت: برای دست یابی به اهداف تعریف شده تعامل با مجموعه‌های مطرح جهانی ضروری است.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

معاون توسعه و فناوری رسانه ملی با بیان اینکه از سه سال پیش برنامه هوشمند سازی در صدا و سیما مطرح شده است افزود: موفقیت در این نمایشگاه در دومین سال پی در پی مبین حرکت شتابان رسانه ملی در این عرصه است.
وی قابلیت‌ها و ظرفیت‌های فنی در کشور را چشمگیر توصیف و اضافه کرد: با اجرای طرح‌های مشترک با دانشگاه‌ها و شرکت‌های دارای توان علمی و دانش بالا می‌توان قله‌های بلند تری را در حوزه فناوری رسانه به ویژه با بهره گیری از هوش مصنوعی فتح کرد.
 
استقبال از طرحهای نوآورانه متخصصان کشورمان در نمایشگاه بین المللی آی.بی.سی
 
قائم مقام اداره کل تحقیقات جهاد خودکفایی سازمان صدا و سیما و مسئول غرفه ایران در نمایشگاه بین المللی فناوری رسانه (IBC) با اشاره به استقبال از دستاوردهای متخصصان کشورمان در این نمایشگاه گفت : با عرضه طرحهای بومی توانستیم توانمندیهای علمی و فنی کشور را به نمایش بگذاریم .
 سید حمید رضا حسینی با اشاره به عرضه سه طرح در زمینه هوش مصنوعی در نمایشگاه بین المللی فناوری رسانه در هلند گفت : طرح نخست کیفیت سنجی ویدئو با بهره گیری از هوش مصنوعی است.
وی طرح دیگر را استخراج فراداده از ویدئو و صدای آرشیوی بر اساس هوش مصنوعی و یادگیری معرفی کرد و  افزود: طرح سوم نیز استخراج حرکات بدن با استفاده از هوش مصنوعی و بدون نیاز به نصب حسگرها ست که در تولید محصولات پویا نمایی کار برد فراوان دارد .
به گفته مسئول غرفه سازمان صدا و سیما در نمایشگاه فناوری رسانه در آمستردام ، درخواست بازدید از این دستاوردها که با همکاری سازمان و شرکت های دانش بنیان و دانشگاهها تولید شد، فراوان بود و امید است این بازدیدها بتواند زمینه ساز فعالیت مشترک شرکت های خارجی و داخلی شود.
علی اخایی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران نیز در تشریح سومین دستاورد که با همکاری دانشگاه تهران بدست امده و در این نمایشگاه عرضه شده است گفت: این دستاورد فنی با بهره گیری از هوش مصنوعی قادر شده است مفاصل را شناسایی و حرکات را ضبط کند که این پدیده، برای پویانمایی، توانبخشی و حرکات ورزشی بسیار مفید و کاربردی است .
وی افزود پیش از این، سخت افزارها فقط با استفاده از حسگر (سنسور) می توانستند حرکات را تشخیص دهند اما ما نخستین بار توانستیم این قابلیت را بدون حسگرها، ابداع کنیم. اخایی ابراز امیدواری کرد این تفکر جدید به یک سامانه سخت افزاری مبدل و قابل استفاده شود.
سید علوی، از اداره کل تحقیقات جهاد خودکفایی صدا و سیما نیز درباره دستاورهای عرضه شده در نمایشگاه آی.بی.سی گفت: با دستاوردی که سازمان در این نمایشگاه ارائه کرد، جستجو در آرشیو ، راحت تر و سریع تر می شود و بهتر می توان از آرشیو و ویدئوهای موجود، بهره برداری کرد.
وی از مراکز و موسسات آموزش عالی در ایران دعوت کرد با پیوستن به طرحهای پژوهشی و نواوری در سازمان صدا و سیما، به بهبود فناوری های موجود و نیز ارتقای کیفیت خدمات صدا و سیما کمک کنند.
در نمایشگاه امسال که مطابق روال همه ساله در ماه سپتامبر برگزار شد، چهارصد نفر از دست اندرکاران رسانه درباره فناوری رسانه ای، نواوری های و سرگرمی ها در این حوزه ، سخنرانی کردند. در سال های اخیر بیش از هزار و هفتصد شرکت در این نمایشگاه حضور یافتند و پارسال بیش از 55 هزار نفر از آن بازدید کردند. امسال پنجاه و دومین دوره برگزاری سالانه این نمایشگاه بود که در سالیان اخیر، بازدید کنندگانی از بیش از 150 کشور را میزبانی کرده است.
نمایشگاه رسانه ای آی بی سی (International Broadcasting Convention)، از روز جمعه 22 شهریور ماه به مدت 5 روز در شهر آمستردام هلند، برگزار شد.
 
 
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
غیر حضوری شدن مدارس تهران
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)