• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۷۲۷۲۸
تاریخ انتشار: ۲۴ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۵۱
سیاسی » عمومی
اسحاق مدنی

بدون وحدت نه کشوری آباد می‌شود و نه مردمی سرافراز می‌شوند

نائب رییس شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی گفت: نخستین کار اسلام اتحاد مردمی است و بدون وحدت نه کشوری آباد و نه مردمی سرافراز می‌شوند.

بدون وحدت نه کشوری آباد می‌شود و نه مردمی سرافراز می‌شوندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، مولوی اسحاق مدنی در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه تهران افزود: پیامبر وقتی مبعوث شد برای تبلیغ اسلام در ایام حج به منا می‌رفت.
اگرچه در همان زمان تحریفات بسیاری از طرف جاهلیت انجام شده بود و مردم را از جا‌های مختلف جمع می‌کردند و مراسم‌هایی داشتند.
وی افزود: پیامبر در همان زمان برای آن‌ها از اسلام می‌گفتند و مردم را به راه درست هدایت می‌کردند، اما در مدینه یهودی‌هایی زندگی می‌کردند که نمی‌خواستند اکثریت مردم به دین اسلام روی آورند.
مولوی اسحاق مدنی گفت: یهودی‌ها با اختلاف افکنی بین مردم و مسلمانان می‌خواستند همان اقلیتی که هستند در قدرت بمانند و مسلمانان را به تفرقه بیاندازند و در این زمینه موفق هم عمل کردند.
وی گفت: یهودی‌ها جنگ بسیار خونینی بین دو طایفه اوس و خزرج که دو طایفه بزرگ مسلمانان در مدینه بودند راه انداختند و هر چه سعی شد که جنگ خاتمه پیدا کند و خاموش شود کسی نتوانست.
مولوی اسحاق مدنی افزود: در این جنگ وقتی مسلمانان صحبت‌های پیامبر را شنیدند امیدوار شدند که اگر پیامبر به مدینه بیاید این فتنه خاموش خواهد شد و بعد از دو سال رفت و آمد از پیامبر اسلام دعوت کردند تا به مدینه بیایند.
وی گفت: پیامبر اسلام (ص) بعد از آمدن به مدینه نخستین کاری که انجام دادند اتحاد بین دو طایفه اوس و خزرج بود که در یکی از آیه‌های قرآن هم آمده است که فتنه‌ای رخ داده و قرآن جلوی آن‌ها را گرفته است.
مولوی اسحاق مدنی در خصوص وحدت هم افزود: نخستین کار اسلام اتحاد مردمی است و بدون وحدت نه کشوری آباد می‌شود و نه مردمی سرافراز می‌شوند و نه آسایش و آرامش خواهند داشت.
وی ادامه داد: امروز در دنیا هر مشکل و مصیبتی که پیش آمده بخاطر آن است که مسلمانان راه وحدت را کنار گذاشتند راهی که پیامبر اسلام (ص) از روز اول در پی گرفته بود کنار گذاشته ایم.
مولوی اسحاق مدنی گفت: شاهد آن بودیم که مسلمانی که مدعی بود و نماز هم می‌خواند چطور سر مسلمان دیگری را با اره از تن جدا می‌کرد.
وی افزود: خیلی‌ها فکر می‌کنند که بوجود آمدن وحدت شدنی و امکان پذیر نیست و اکثریت جمعیت مسلمانان را شیعه و سنی تشکیل می‌دهند و ما جز در چند مسأله در سایر مسائل اختلاف خاصی نداریم.
مولوی اسحاق مدنی گفت: باورش سخت است و من اینجا نیازی به این ندارم که دروغ بگویم و تقیه کنم، کتاب‌هایی وجود دارد که می‌توان با مراجعه به آن‌ها به بسیاری از حقایق دست یافت، متأسفانه دشمنان مسائلی را بین اهل تسنن و تشیع درست کرده اند که دروغ است و آن اینکه اهل تشیع قرآنی متفاوت از قرآن اهل تسنن دارند.
وی افزود: همه مساجد اهل تشیع مدارس آن‌ها و مکتب خانه‌های آن‌ها و قرآنی که عالمان آن‌ها تفسیر کرده اند مثل تفسیر المیزان علامه طباطبایی (ره) همان است که اهل تسنن دارند و کلمه‌ای اضافه و کم ندارد.
مولوی اسحاق مدنی گفت: این شایعات را دامن می‌زنند، تا سنی و شیعه باورشان شود که دیگر وحدت معنا ندارد با این دروغی که ساخته اند سعی می‌کنند تا اختلاف را جا بیاندازند.
وی افزود: در بسیاری از کتب علمای اهل تسنن روایت‌های مختلفی آمده که پیامبر فرموده اند حضرت فاطمه (س) پاره تن من است و در کتاب‌های ما این نیز وجود دارد که نسبت به حضرت علی (ع) پیامبر (ص) فرموده اند که پرچم اسلام به دست ایشان است و رسول الله (ص) پرچم را به دست علی (ع) دادند و قبله به دست ایشان فتح شد.
مولوی اسحاق مدنی گفت: امروز اگر به مساجد اهل سنت در استان‌های سیستان و بلوچستان، کردستان و دیگر استان‌ها سری بزنید و پای خطبه‌های نماز آن‌ها بنشینید آن‌ها می‌گویند حسن و حسین از سرداران جوانان بهشت هستند و ما در روایات داریم که وقتی یزید سر امام حسین (ع) را آورده بود و بر لبان آن حضرت چوب می‌زد و مسخره می‌کرد آنجا اهل تسنن به یزید گفتند که بر این لبان چوب نزن که این لبان را پیامبر بوسه زده است.
وی افزود: امروز مجمع تقریب مذاهب اسلامی مسؤولیت سنگینی را بعهده گرفته است و هر ساله از علما دعوت می‌کند برای وحدت دور هم جمع شوند و امسال سی و سومین کنفرانس وحدت اسلامی است تا با علمای مختلف از کشور‌های اسلامی بحث و گفتگو کنیم.
وی گفت: وحدت بین مسلمانان امکانپذیر است و با کتاب‌هایی که به رشته تحریر درآمده مشخص است که اختلافات ما بسیار کم است و اگر قرار بود علما در صدر اسلام به اندازه ما اختلاف داشته باشند همان موقع اسلام در نطفه خفه شده بود.
مولوی اسحاق مدنی افزود: امروز می‌شود با امکانات و اختیارات و توجهات مقام معظم رهبری و بیاناتی که امام خمینی (ره) در خصوص وحدت داشتند، به وحدت دست پیدا کنیم و برابر بشویم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
باج به دشمن، سایهٔ جنگ را دور نمی‌کند
وقوع چندین انفجار در هرمزگان، ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵
اوقات شرعی ۲۲ تیرماه ۱۴۰۵ به افق اهواز
اجرای عملیات «هرس سبز» در ۳۲۰۰ هکتار از تاکستان‌های خرمدره
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۲۲ تیر ۱۴۰۵
تقویم و اوقات شرعی دو شنبه ۲۲ تیر ۱۴۰۵ به افق قم
تکذیب ادعای حمله به نیروگاه اتمی بوشهر
تغییر ساعت حرکت قطار مسیر اندیمشک–دورود شماره ۹۱۴
۲۱ تیر، سالروز قیام گوهرشاد و پاسداشت فرهنگ حجاب و عفاف
پیش بینی خسارت های ناشی از وزش باد در سمنان
تداوم حماسه مردمی در صد و سی و چهارمین شب تجمعات جنوب‌غرب خوزستان
اهتزار پرچم جمهوری اسلامی ایران در میدان ساحل کیش
جدول قطعی برق ۲۲ تیر ۱۴۰۵ در چهارمحال و بختیاری
گسترش خدمات مشاوره، توانبخشی و محله‌محور بهزیستی در کیش
بازگشت ۵ میلیارد وجه کلاهبرداری شده با سرعت عمل پلیس فتا
رفع موانع سرمایه‌گذاری در گردشگری، اولویت مدیریت استان کرمان است
کاهش هزینه‌های درمان با اجرای طرح پزشک خانواده
غرق‌شدن جوان ۱۸ ساله در رودخانه روستای گوراب
عهد و قرار لرستانی‌ها در ایستگاه ۱۳۳ سنگر خیابان
اختلال در خدمات بانکی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
کاروان بزرگ زائران اربعین «عشاق‌الحسین(ع)» از رامشیر به سوی کربلا
علی نعمتی به لوسیل قطر پیوست
حمله سپاه به پایگاه آمریکایی دُقم در عمان
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد
کاخ سفید دیگر برای ترامپ امن نخواهد بود!
جام جهانی ۲۰۲۶؛ برنامه مرحله نیمه نهایی با چهار مدعی قهرمانی
قدردانی سازمان بین‌المللی دریانوردی از کشتی ناجی ایرانی
سازمان تروریستی سنتکام از حمله به ایران خبر داد
جنگ با ایران ارتباطی با تنگه هرمز یا برنامه هسته‌ای ندارد
آبادان، هندیجان و ماهشهر هدف پرتابه‌های دشمن
امروز؛ آغاز امتحانات نهایی دانش آموزان یازدهم و دوازدهم
اطلاعیه خاموشی‌های موقت برق در استان کهگیلویه و بویراحمد
سرنگونی یک موشک کروز با آتش پدافند نوین هوافضای سپاه
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا
وقوع چند انفجار در هرمزگان؛ ۲۱ تیر ۱۴۰۵
پیام رهبر انقلاب به مناسبت تشییع و تدفین پیکر رهبر شهید  (۸ نظر)
نماز لیله الدفن آقای شهید ایران را اقامه می‌کنیم/تدفین پیکر رهبر شهید بامداد جمعه در دارالذکر حرم امام رضا ع  (۴ نظر)
تعویق یا تغییری در زمان‌بندی امتحانات نهایی دانش‌آموزان وجود ندارد  (۳ نظر)
سپاه: پایگاه پرنس حسن اردن درهم کوبیده شد  (۳ نظر)
مرگ لیندسی گراهام سناتور جنگ طلب آمریکا  (۳ نظر)
جمع آوری بیش از ۱۲ هزار انشعاب غیر مجاز در کلانشهر اهواز  (۲ نظر)
آغاز فعالیت مواکب اربعین حسینی در مرز‌های خوزستان از ۲۹ تیرماه ۱۴۰۵  (۱ نظر)
سلامت، امنیت و آرامش؛ اولویت آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد در برگزاری امتحانات نهایی  (۱ نظر)
تایید خبر شهادت ۲ بسیجی تامین امنیت در مشهد  (۱ نظر)
اقامه نماز بر پیکر رهبر شهید در حرم مطهر رضوی  (۱ نظر)
مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید انقلاب در مشهد (۲)  (۱ نظر)
واریز مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد امام خمینی در تیر ماه  (۱ نظر)
برنامه‌ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش عرضه و مصرف گوشت قرمز  (۱ نظر)
فیلمی از مزار مطهر رهبر شهید انقلاب در رواق دارالذکر  (۱ نظر)
ذوالقدر: در حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد  (۱ نظر)