• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۰۱۶۰
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۷
اجتماعی » حقوقی و قضایی
ضرورت اقدامات پیشگیرانه در حوزه اعتیاد زنان

۶ درصد مصرف‌کنندگان مواد مخدر بانوان هستند

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر: حدود ۲ میلیون و ۸۰۰ نفر مصرف کننده مواد مخدر در کشور داریم و شمار زنان ۱۵۶ هزار نفر یا ۶ درصد جمعیت کل معتادان است.

۶ درصد مصرف‌کنندگان مواد مخدر بانوان هستندبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار اسکندر مومنی دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان معاونت زنان و خانواده رئیس جمهور و این ستاد افزود: در دنیا حدود ۲۸۰ میلیون مصرف کننده مواد مخدر وجود دارد که ۳۳ درصد مربوط به زنان و سهم کشور‌های آسیایی حدود ۱۰ درصد است.
وی ادامه داد: در ایران میانگین سنی زنان مصرف کننده نیز ۳۳ تا ۴۴ سال بوده و حدود ۷ دهم درصد دانشجویان نیز مصرف کننده هستند، در حال حاضر نیز ۶۷ مرکز تحت نظارت سازمان بهزیستی برای درمان و ترک مصرف کنندگان مواد مخدر داریم.
مومنی با بیان اینکه ۶۶ درصد از جمعیت کشور و ۶۸ درصد بانوان برای پیشگیری از اعتیاد اعلام آمادگی کرده‌اند، گفت: بخشی از دانش آموزان اعلام کردند که به دلیل رد نکردن پیشنهاد مصرف مواد، معتاد شده‌اند، اما مقاومت زنان در برابر پیشنهاد مصرف مواد مخدر ۳ برابر است.
وی افزود: باید تلاش گسترده‌تری در حوزه اعتیاد بانوان انجام دهیم و در هر استانی که ظرفیت آن را داشته باشیم، مراکز درمانی بانوان معتاد را تأسیس خواهیم کرد.
دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: این تفاهم نامه با تعیین شاخص‌های لازم باید اجرایی و مشخص شود تا دو سال آینده چه تعداد از بانوان کشور را از این بیماری نجات خواهیم داد.
مومنی اظهار داشت: رویکرد کلی این تفاهم نامه پیشگیرانه بوده و راه حل اصلی در حوزه اعتیاد، بازدارندگی زنان از اعتیاد به عنوان رکن اصلی خانواده است.
این تفام نامه به مدت دو سال و به منظور همکاری برای انجام امور پیشگیرانه در حوزه اعتیاد زنان اجرا می‌شود.

ابتکار، معاون زنان و خانواده رئیس جمهور
 پیشگیری از اعتیاد در طرح گفتگوی ملی خانواده 
معاون زنان و خانواده رئیس جمهور گفت: طرح گفتگوی ملی خانواده به پیشگیری از اعتیاد کمک می‌کند.
معصومه ابتکار در مراسم امضای تفاهم نامه همکاری میان این نهاد و ستاد مبارزه با مواد مخدر گفت: در حوزه اعتیاد بانوان؛ مهم‌ترین رویکرد، پیشگیری و تلاش برای افزایش تاب آوری اجتماعی است.
وی افزود: طرح دیگری که معاونت زنان به آن توجه داشته، گفتگوی ملی خانواده است چرا که نبود ارتباط سالم در خانواده خود می‌تواند عامل اعتیاد زنان و مردان شود، یکی از مهم‌ترین مسائل در طرح گفتگوی ملی خانواده، آموزش مهارت‌های زندگی و ایجاد خانواده خوب است.
وی گفت: وزارت علوم، آموزش پرورش، رسانه ملی، تشکل‌های غیر دولتی و دیگر دستگاه با ما در این طرح همکاری داشته اند.
ابتکار افزود: یکی از زیرشاخه‌های این طرح نیز گفتگوی بین نسلی است چراکه شکاف بین نسلی یک آسیب است؛ در حال حاضر هر ۵ سال یک نسل محسوب می‌شود، به همین منظور معاونت زنان بر روی این موضوع به طور خاص در حال فعالیت است که به کاهش اعتیاد نیز کمک می‌کند.
ابتکار تاکید کرد: معضل بیکاری نیز یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های امروز جامعه به ویژه برای جوانان و زنان سرپرست خانوار است و در این زمینه با همکاری وزارت کار و وزارت کشور طرح‌هایی در حال اجرا است که در این طرح‌ها حدو ۱۲ هزار زن سرپرست خانوار در حوزه کار آفرینی مورد حمایت قرار گرفته اند.
وی ابراز داشت: خوشحالیم که امروز در کنار ستاد مبارزه باموادمخدر در حال گسترس خدمات پیشگیرانه در حوزه اعتیاد هستیم و امیدواریم این تلاش‌ها ثمربخش باشد؛ بنابراین گزارش تفاهم نامه همکاری میان معاونت زنان و خانواده رئیس جمهور و ستاد مبارزه با مواد مخدر با موضوع اقدامات پیشگیرانه در حوزه اعتیاد زنان امضا شد.
موضوع این تفاهم نامه کار‌های پیشگیرانه در حوزه اعتیاد زنان و ارتقای خدمات درمانی و بازتوانی بانوان معتاد بوده و طول مدت آن نیز دو سال است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
اقامه نماز باران دانش‌آموزان هنرستان شهید رجایی زارچ در کویر چرخاب
رژیم‌صهیونی شدیداً خسارات دفاع‌مقدس ۱۲روزه را سانسور می‌کند
وداع باشکوه مردم ملکشاهی با دو شهید گمنام
شمیم عطر یاس‌های فاطمی در صفی آباد
حمایت قاطع دولت از طرحهای تولیدی و اشتغالزا
شیوه نامه اجرایی سند تسهیم درآمد محتوا
شناسایی دو هزار و ۴۱۱ دانش‌آموز بازمانده از تحصیل در لرستان
واحدهای تولیدی متخلف در چنگال قانون
هشدار هواشناسی مازندران؛ کاهش کیفیت هوا در راه است
دریای کاسپین منبع ارزشمند ایران
تعیین مهلت ۲ ماهه برای رفع آلودگی‌های صنایع در میبد
پذیرش بیش از ۱۵۰ ایده و طرح در رویداد تخصصی توانمند سازی صنایع خلاق
کاهش ۴ میلیون لیتری مصرف روزانه گازوئیل
خانه المپیاد دانش آموزی در شهرستان‌های فارس راه اندازی می‌شود
«سپیدتر از یاس» افتتاح شد
مروری بر برنامه های سیما در خبرهای رسانه
تشدید نظارت بر رفع نقاط حادثه‌خیز در شادگان
توسعه صنعت سبز در آبادان
خاتون بم در نخستین گام 1-3 مغلوب بنگال شرقی شد
لذت مدرسه‌سازی در هیچ کار دیگری یافت نمی‌شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
سامانه ای برای بارگذاری اسناد قولنامه ای راه اندازی می شود
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر
نشان خدمت برای فراگیران درجه‌داری فراجا در اراک
۳۰۰ کیلومتر بزرگراه در سیستان و بلوچستان افتتاح می‌شود
مدیرعامل جدید ایران‌ایر منصوب شد
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ فرنگی کاران از فردا به مصاف حریفان می‌روند
پیش بینی وقوع مه، غبار صبحگاهی و کاهش دما در خوزستان
اعتراف تاریخی ترامپ
مصاف ایران و برزیل در یک چهارم نهایی
واکنش‌ها به یک انتصاب
پیگیری یک وعده
اعطای پروانه بهره‌برداری به نخستین شهرک مسکونی دولتی کشور
الحاق ۸۷۴۰ هکتار از اراضی استان یزد برای طرح‌های مسکن
تأکید فرماندار ماکو بر بازنگری فوری زیرساخت‌های جاده‌ای در پی افزایش تصادفات
زبان معیار ۱۴۰۴/۰۸/۲۶
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)
آموزش مجازی مدارس و دانشگاه‌های رشت همزمان با برگزاری اجلاس استان‌های ساحلی خزر  (۱ نظر)
برای جوانان هر کاری انجام می‌دهیم تا با امید زندگی کنند  (۱ نظر)
کشاورزی محوری، خط‌مشی اصلی دولت  (۱ نظر)
افزایش فشار نظامی آمریکا بر ونزوئلا با هدفی مبهم  (۱ نظر)
تشدید فعالیت سامانه بارشی در آذربایجان غربی  (۱ نظر)
وعده افزایش ۵۰ درصدی حقوق و درآمدزایی برای دانشجویان PhD  (۱ نظر)
معامله ۵۹۰ کیلوگرم زعفران در بورس کالا در هفته پایانی آبان  (۱ نظر)
رئیس‌جمهور ونزوئلا فرمان بسیج ملی صادر کرد  (۱ نظر)
حفاری‌های جدید در زیر و اطراف مسجدالاقصی  (۱ نظر)