• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۵۹۷۴۲۳
تاریخ انتشار: ۲۵ آذر ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۶
اقتصادی » آب و انرژی
زنگنه در نخستین رویداد نوآوری وزارت نفت

حمایت وزیر نفت از شرکت های دانش بنیان

وزیر نفت: باز کردن در‌های پژوهشگاه صنعت نفت به روی دانشجویان و استارت‌آپ‌ها را به‌طور جدی دنبال خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ آقای بیژن زنگنه در نخستین رویداد نوآوری وزارت نفت «پترولیوم تیک‌آف» افزود: در سال ۷۶ هیچ دانشگاهی در ایران به معنای واقعی در بخش بالادستی صنعت نفت دانشجو نمی‌پذیرفت، اما هم‌اکنون در این بخش وضع خوبی داریم.
وی اضافه کرد: سال ۹۲ که به وزارت نفت آمدم تلاشم این بوده است که به‌صورت جدی و نه تشریفاتی وارد بحث پژوهش شوم و همسو با این موضوع ۲۶ قرارداد پژوهشی امضا شده است.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

زنگنه ادامه داد: فاز نخست ۹ قرارداد در بخش بالادستی، پنج قرارداد اکتشاف و ۱۲ قرارداد برای ساخت انستیو پایین‌دستی بر اساس گزارش‌های ارائه شده پایان یافته و اجرای فاز دوم آن آغاز شده است.
وی گفت: اراده صنعت نفت این است که دانشگاه‌ها درگیر حل مسائل صنعت نفت باشد و صنعت نفت در این مسیر از آن‌ها حمایت خواهد کرد.
زنگنه با بیان اینکه در‌های پژوهشگاه صنعت نفت روی دانشجویان و استارت‌آپ‌ها باز است و حمایت ویژه از آن‌ها را به‌طور جدی دنبال خواهیم کرد گفت: پیشنهاد خود را برای تاسیس صندوق نوآوری صنعت نفت با سرمایه اولیه ۱۰۰ میلیون تومان به‌زودی ارائه خواهیم داد.
وی افزود: طی مشورت با صاحب‌نظران، فرآیندی برای استقرار استارت‌آپ‌ها در ری طرحی ارائه شده است، پیش‌بینی این است ۱۵۰ استارت‌آپ را بتوانیم در ری مستقر کنیم.
وزیر نفت ادامه داد: به نیرو‌های جوان و خلاق امیدوارم و تلاشم این است تجربه خود را به‌صورت رایگان در اختیار جوانان قرار دهم تا در بخش‌های مختلف صنعت نفت ابراز وجود کنند.

 

سرمایه گذاری ۲۰ هزارمیلیارد تومانی، برای ساخت پالایشگاه سیراف
وزیر نفت از تامین مالی ۲۰ هزار میلیارد تومانی توسط بانک مرکزی برای طرح فراگیر پالایشی سیراف خبر داد.
آقای بیژن زنگنه در حاشیه نخستین رویداد نوآوری وزارت نفت با عنوان «پترولیوم تیکاف» در محل پژوهشگاه صنعت نفت در جمع خبرنگاران گفت: طرح فراگیر پالایشی سیراف در حال اجراست و طبق تفاهم‌های انجام‌شده، منابع مالی آن از طریق بانک مرکزی تامین خواهد شد.
وی در پاسخ به پرسشی درباره سیاست‌های وزارت نفت در پالایشگاه‌سازی افزود: اگر کسی مخالف پالایشگاه‌سازی است، چگونه تولید روزانه بنزین کشور را از ۵۲ میلیون لیتر به روزانه ۱۱۰ میلیون لیتر می‌رساند، پس اگر موافق پالایشگاه‌سازی بودم چه می‌کردم؟
وزیر نفت با اشاره به اینکه چه کسی در تاریخ صنعت نفت توانسته است افزایش ۲.۲ برابری در حوزه تولید سوخت را محقق کند، گفت: عده‌ای علاقه دارند چیز‌هایی را بگویند، ما هم توضیح می‌دهیم، برخی اوقات شنیده می‌شود، اما برخی اوقات هم آن قدر سر و صدا زیاد است که شنیده نمی‌شود.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
زنگنه با تاکید بر اینکه واقعیت این است که اقدام‌های وزارت نفت در پالایشگاه‌سازی بسیار مهم و بزرگ است، افزود: نمونه آن توسعه پالایشگاه های تبریز، اصفهان و بندرعباس، آبادان و ستاره خلیج‌فارس است، اما باز هم تاکید می‌کنم که مشکل سوخت کشور را نباید در پالایشگاه‌ها جست‌جو کرد، بلکه مشکل سوخت کشور را باید در فناوری خودرو‌ها جست‌وجو کرد.
وی با اشاره به صحبت‌های روز گذشته خود درباره ملی شدن سوخت گاز طبیعی فشرده (سی‌ان‌جی) گفت: باید از سوخت سی‌ان‌جی به عنوان یک سوخت ملی حمایت کرد، اما آن هم سبب نمی‌شود بازده حرارتی و مقدار مصرف ما پایین بیاید، چرا که سوخت ۵۰ سنتی بنزین به سوخت گاز ۲۰ سنتی تبدیل می‌شود که همین موضوع برای اقتصاد ملی ما مهم و تاثیرگذار است.
زنگنه دربخش دیگری از سخنان خود با تاکید براینکه باید امید به آینده ایران را زنده نگه داریم اضافه کرد: با اعتبارات نه چندان زیاد، می‌توان از سرمایه جوانان و شرکت‌های دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها صیانت کرد.
وی گفت: ایجاد صندوق نوآوری، تامین اعتبار و تضمین خرید اقداماتی است که می‌تواند به شرکت‌های دانش‌بنیان کمک کند و در برنامه ما قرار دارد.
زنگنه افزود: برنامه جدید وزارت نفت، حمایت از سازندگان داخلی با طرح ضمانت خرید است؛ به گونه‌ای که این وزارتخانه خرید از سازندگانی که کالا‌های مورد نیاز صنعت نفت را بسازند و گواهی کیفی آن را دریافت کنند، تضمین می‌کند.
وزیرنفت در ادامه با بیان اینکه یکی از دلایل آمریکا از تحریم ایران، فراهم کردن بازار برای نفت شیل خود بوده است گفت: بنابراین تنها قضیه سیاسی، نبوده ، بلکه اقتصاد هم دخیل بوده است و در این زمینه تردیدی ندارم.
وی گفت: آمریکا در دو سال پیاپی ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹، هر سال ۱.۵ میلیون بشکه به تولید خود اضافه کرد که با قیمت‌های بالای ۶۰ دلار فروخت و بدون زحمت هم توانست با خارج کردن ایران و ونزوئلا، بازار را در اختیار داشته باشد، بنابراین این موضوع تنها سیاسی نبود، بلکه قضیه اقتصادی هم بود که پوششی سیاسی به خود گرفت و با زور و گردن‌کلفتی آن را اعمال کردند.
زنگنه با بیان اینکه ما بلدیم دوباره چگونه بازار را به دست بیاوریم افزود: می‌دانم چگونه از پس قلدربازی‌های برخی تولیدکنندگان برآییم. فقط تحریم را بگذرانیم، بعد می‌دانیم چگونه بازارمان را برگردانیم.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از مزرعه الگویی ۶۰ هکتاری در شهرکرد
برد چادر ملوی اردکان با طعم شیرین صدر نشینی
برداشت انار از سطح باغات سروآباد
صدور احکام بزرگترین پرونده فساد فوتبال ترکیه
اطلاعیه تغییر مسیر موقت خط تندرو یک اتوبوسرانی
تشییع پدر شهیدان محمد علی و رجبعلی کاظمی
ترویج فرهنگ کتاب‌خوانی در آذربایجان غربی با «رادیو کتاب»
روسیه: روابط مسکو و تهران توسعه خواهد یافت
بهره مندی یک هزار گردشگر سلامت از خدمات بیمارستان شهید هاشمی نژاد مشهد
احتمال تثبیت شاخص کل بورس بالای ۳ میلیون واحد
نساجی و شهرداری به دنبال برد در لیگ دسته یک فوتبال
قرعه‌کشی تامین اجتماعی شگرد جدید کلاهبردی سایبری
فریاد مرگ بر اسرائیل همزمان با حضور تیم مکابی تل آویو در انگلیس
امروز نیازمند انسجام میان دولت‌ها و ملت‌های اسلامی هستیم
تعزیر فروشگاه لوازم خانگی متخلف در ارومیه
توقیف شناور حامل ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در آب‌های خلیج فارس
نخستین شکست تیم فوتبال برق شیراز در لیگ دسته دوم فوتبال کشور
خدمت سلامت پیش از اقامه نماز جمعه + فیلم
مراکز خرید مهاباد میزبان مسافران وگردشگران
ضبط (نفت گاز ) قاچاق در پیرانشهر
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
پیش بینی باران برای هفته آخر آبان در کهگیلویه و بویراحمد
خبر خوش برای کارگرانی که بیمه آنها قطع شده است
سفر رئیس جمهور به کردستان با حاشیه‌های شنیدنی
چین: آمریکا در یمن قانون‌شکنی می‌کند
عجیب، اما واقعی، صف‌های طولانی غذای رایگان در آمریکا
داستان یک نردبان
بسته هنر و سینما ۱۴۰۴/۰۸/۱۵
انتقام کشته‌های فاشر و جنینه را خواهیم گرفت
نتایج هفته نهم لیگ برتر بسکتبال ایران
هشدار نخست‌وزیر سودان درباره سرایت جنگ
بیروت بدون مقاومت، به شهری بی‌دفاع بدل می‌شود
حزب الله: مذاکره با دشمن منفعت ملی ندارد
گروه‌بندی رقابت‌های فوتبال قطع عضو قهرمانی آسیا اعلام شد
یادداشت قالیباف در دفتر یادبود مجلس ملی پاکستان
ویژه برنامه قرآنی محفل در کیش
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۲ نظر)
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد  (۲ نظر)
تقویت نظام مدیریت زمین برای مقابله با زمین‌خواری و تخریب محیط زیست  (۲ نظر)
آغاز همکاری سازمان راهداری و پلیس‌راه برای شناسایی هزار نقطه پرخطر  (۲ نظر)
تأکید چین بر گسترش مناسبات اقتصادی با روسیه  (۲ نظر)
حقوق کارکنان باید مستقیم به حسابشان واریز شود  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش‌های نوین در دامداری‌های کردستان  (۱ نظر)
پزشکیان: مساجد بهترین کانون ساماندهی امور اجتماعی هستند  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: برای شکست سنگین‌تر دشمن آماده شده‌ایم  (۱ نظر)
جنگ نامتقارن؛ کابوس آمریکا در صورت تهاجم به ونزوئلا  (۱ نظر)
واکنش محیط‌زیست هرمزگان به کشتن الاغ‌ها  (۱ نظر)
نصب ۱۳ کیلومتر نیوجرسی در محور‌های مواصلاتی ایلام  (۱ نظر)
نیروهای مسلح ایران قوای ناتو را شکست دادند   (۱ نظر)
ده‌ها هزار غیرنظامی در سودان کشته شدند  (۱ نظر)