• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۲۰۰۴۷
تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۸ - ۱۲:۲۱
گیلان » اقتصادی
گیلان

افزایش ذخیره آب سد سفیدرود

ذخیره آب سد مخرنی سفیدرود امسال ۶۵ درصد بیشتر شده است.

افزایش ذخیره آب سد سفیدرودبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان در گفتگوی خبری ۲۰ شبکه باران گفت : تا کنون ۶۷۷ میلیون مترمکعب از حجم سد سفیدرود آبگیری شده است که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته ۶۵ درصد افزایش یافته است.
وحید خرمی علت این افزایش را بارش‌های مناسب اعلام کرد و افزود: امسال نگرانی برای ذخیره آب سد سفیدود وجود ندارد.
وی با اشاره به آبگیری سالانه ۸۰ درصد حجم این سد گفت: به علت آبگیری این میزان از سد سفیدرود، سیلاب‌های احتمالی حوزه آبریز در پایین دست تاثیری ندارد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان افزود: پایاب سد سفیدرود تا دریای خزر قابلیت عبور هزار متر مکعب آب را دارد که می‌توان مخزن را مدیریت و سیلاب را در سد رفع کرد.
وحید خرمی با اعلام نیاز آبی بیش از ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعب استان گفت: یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون متر مکعب نیاز آبی کشاورزی از سد سفیدرود تامین می‌شود.
وی به لایروبی سالانه هزار کیلومتر از نهر‌ها نیز اشاره کرد و افزود: اسفند و فروردین هرسال، نزدیک فصل کشاورزی نهر‌ها لایروبی می‌شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان در بخش دیگری از گفتگو به مزایای سد لاستیکی هم اشاره کرد و گفت: ساخت این سد‌ها موجب نگهداشت آب برای تزریق به سفره‌های زیرزمینی، جلوگیری از پیشروی آب شور دریا و پمپاژ آسان آب برای کشاورزی می‌شود.
وحید خرمی با اعلام ساخت ۱۱ سد لاستیکی در گیلان از سال ۹۴ تا کنون افزود: به جز ۲ سد لاستیکی که مشکل تملک اراضی دارند ۴ سد لاستیکی به بهره برداری رسیده است و بقیه سد‌ها ۴۵ تا ۷۰ درصد پیشرفت کاری دارد.
وی به روند طولانی ساخت ۲ سد شفارود و پلرود در گیلان هم اشاره کرد و گفت: ساخت سد در گیلان به علت شرایط ویژه‌ای مانند پراکندگی جمعیت و پوشش جنگلی خاص نیازمند احداث جاده جایگزین، جابجایی اهالی، تملک اراضی و اخذ مجوز زیست محیطی است که هر یک فرایندی زمان بر است.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان با اعلام پیشرفت ۴۵ درصدی ساخت سد شفارود رضوانشهر افزود: ساخت بدنه سد در حال اجرا است.
وحید خرمی با بیان اینکه ساخت سد پلرود رودسر هم ۷۲ درصد پیشرفت دارد گفت: امسال ۲۰ متر از ارتفاع این سد خاکریزی شده است.
وی با اشاره به مزیت‌های این سد در کنترل سیلاب‌ها و تامین آب شالیزار‌ها افزود: امیدواریم این سد درنیمه اول سال ۱۴۰۰ به بهره برداری برسد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای گیلان به روند ساخت سد دیورش رودبار هم اشاره کرد و گفت: ساخت این سد تا کنون ۳۰ درصد پیشرفت دارد.
وحید خرمی همچنین گریزی به روند ساخت سد لاسک شفت زد و از صدور مجوز زیست محیطی در تاریخ یک آذر ۹۷ و ابلاغ تضمین نامه دولت در تاریخ ۱۸ دی ۹۸ خبر داد و افزود: بزودی عملیات اجرایی این سد آغاز می‌شود.
وی گفت: برای اخذ مجوز زیست محیطی برای ساخت این سد حجم بتون ریزی و خاکبرداری ۴۰ تا ۶۰ درصد افزایش داده شد تا بیش از ۵۴ هکتار از زمین‌های جنگلی از محدوده این سد خارج شود.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
ناظران و داوران هفته یازدهم لیگ دسته یک والیبال مردان
مرز تمرچین مسدود شد
جشن تکلیف دختران دانش آموز در شهر بهمن
تاکید دولت بر سیاست حمایتی از سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی
مهار آتش‌سوزی نیزار و مراتع در خشکبیجار
جشن تکلیف بیش از ۱۰۰ دانش آموز دختر در بهمن
در آستانه سالگرد شهید سلیمانی
افزایش ترانشیپ کالا از پایانه‌های مرزی خوزستان
افزایش ۱۴ برابری فروش اینترنتی در گلستان
تعطیلی مدارس و دانشگاه‌های قزوین/امتحانات نهایی طبق برنامه برگزار می‌شود
شرور مسلح به سلاح سرد در باقرشهر دستگیر شد
تمدید مهلت ثبت‌نام در طرح تربیت ۵۰۰ مدیر جوان تا ۱۶ دی
حضور فعال صنعتگران فارسی در نمایشگاه‌های کشوری
پویش پناه گرم
افتخارآفرینی خوشنویسان قم در رویداد بین‌المللی امارات
افزایش تعداد روستا بازار‌ها به ۸۰ مرکز تا پایان سال جاری
برد سه بر یک شهرداری ارومیه در خانه
٧ کتاب تقریظی رهبر انقلاب در رویداد ملی کتابخوانی
زیست گربه جنگلی در بیشه زارهای سیب و سوران
افزایش بیش از ۸۱ درصدی بارش‌ها در آذربایجان‌غربی
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
کاهش ۱۳ درجه ای دما در استان همدان
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
سال آینده حقوق کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۲ نظر)
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
صدور اطلاعیه سطح نارنجی هواشناسی در فارس  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
جریمه ۵۳ هزار راننده تهرانی در پاییز برای استفاده از تلفن همراه  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)
قاتل خاموش جان مرد ۵۰ ساله را گرفت  (۱ نظر)