• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۳۲۲۹۸
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۴۴
اقتصادی » کشاورزی، روستا و عشایر
امسال

تولید ۸۰ هزار تن محصول در شهرک‌های کشاورزی

مدیر عامل شرکت شهرک‌های کشاورزی: امسال میزان تولیدات در شهرک‌های کشاورزی ۸۰ هزار تن است که با احتساب تولیدات شرکت‌های وابسته به ۱۸۳ هزار تن می‌رسد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما؛ آقای علی اشرف منصوری در نشست خبری که امروز برگزار شد گفت: شرکت شهرک‌های کشاورزی به عنوان یک شرکت توسعه‌ای و اثر گذار در تامین امنیت غذایی رونق تولید، ایجاد اشتغال پایدار، بهره وری از منابع آب و خاک، توسعه صادرات و ارز آوری برای کشور مصمم است با بهره گیری از منابع و امکانات کشور و همچنین جذب سرمایه‌های بخش خصوصی، نهضت ایجاد شهرک‌های کشاورزی در کشور را با سرعت پیگیری و دنبال کند.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی

وی ادامه داد: این شرکت می‌تواند با توسعه شهرک‌های کشاورزی در سه حوزه گلخانه ای، شیلات و آبزیان، دام و طیور سهم موثری در کاهش اثرات تحریم داشته باشد.
رئیس هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت شهرک‌های کشاورزی افزود: از طریق شرکت شهرک‌های کشاورزی نسخه علاج بخشی از چالش‌های اقتصادی کشور را می‌توان ارائه کرد و برای تحقق کامل این هدف و دستیابی به برنامه مصوب نیازمند حمایت و همراهی همه جانبه مسئولین و دستگاه‌های مرتبط از جمله وزارت نیرو، وزارت نفت، سازمان برنامه و بودجه و ... در جهت کمک به ایجاد زیرساخت‌ها هستیم.
اشرف منصوری تصریح کرد: توجه جدی به کاهش اثرات خشکسالی ناشی از کاهش بارندگی در سال‌های گذشته و افزایش بهره وری مصرف آب از جمله برنامه‌های مصوب این شرکت است.
وی گفت: در این جهت برای توسعه گسترده شهرک‌های گلخانه‌ای نسبت به انجام مطالعات آمایش و استعدادیابی اراضی کشور اقدام شده است و به عنوان اولویت ۲۷۳ هزار هکتار از اراضی کشور را مستعد توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای تشخیص دادیم و برای انجام فرآیند تخصیص آب و اراضی به سازمان‌های جهاد کشاورزی استان ابلاغ کردیم.
مدیر عامل شرکت شهرک‌های کشاورزی گفت: توسعه مزارع شیلاتی به ویژه پرورش میگو در سواحل استان‌های شمالی وجنوبی کشور از دیگر فعالیت‌های این شرکت بوده است که در این رابطه بیش از ۳۰ هزار هکتار از اراضی از استان‌های گلستان، خوزستان، بوشهر، هرمزگان و سیستان و بلوچستان در دست مطالعه داریم و بخشی از آن‌ها حدود ۵ هزار هکتار معادل ۵۰ درصد با وضعیت فعلی به سرمایه گذاران واگذار کردیم و عملیات اجرای زیرساخت آن‌ها با سرمایه بخش خصوصی در حال انجام است.
اشرف منصوری تصریح کرد: با توجه به محدودیت مالی دولت، سعی شده از حداقل منابع مالی دولت در طرح‌ها استفاده شود.
وی در رابطه با تمهیدات این شرکت برای جذب سرمایه گذار در شهرک‌های کشاورزی گفت: انجام مطالعات اعم از استعداد یابی و طراحی، تامین تسهیلات بانکی ارزان قیمت در قالب تبصره‌های قانونی بودجه، صدور مجوز‌ها در کوتاه‌ترین زمان ممکن و حذف بروکراسی‌های زاید، تامین اراضی و امکان واگذاری قطعی و اعطای مالکیت پس از بهره برداری، امکان فراهم کردن زنجیره ارزش در شهرک‌های کشاورزی برای افزایش ارزش افزوده محصولات، کاهش هزینه‌های زیرساخت در شهرک‌ها به علت تجمیع بودن هزینه ها، ارائه خدمات آموزشی و تخصصی به سرمایه گذاران از جمله اقداماتی است که برای جلب سرمایه گذار در شهرک‌های کشاورزی انجام داده ایم.
اشرف منصوری ادامه داد: از ابتدای سال تا کنون ۶ هزار و ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرک‌های کشاورزی به سرمایه گذاران واگذار شد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
وی ادامه داد: تسهیلات بانکی امسال به میزان ۷ هزار و ۸۱۳ میلیارد ریال به سرمایه گذاران پرداخت شد و علاوه بر آن بیش از ۲۷ هزار و ۱۳۰ میلیارد ریال پرونده در حال رسیدگی به شعب بانک موجود است.
مدیر عامل شرکت شهرک‌های کشاورزی بیان کرد: برای شهرک‌های دولتی وخصوصی ۵۶۳ فقره در سطح ۴۳ هزار و ۲۹۰ هکتار مستند سازی املاک به تعداد ۱۷۶ مورد مجوز صادر شده است.
اشرف منصوری ادامه داد: ۸۷ شهرک در سطح هزار و ۵۲۴ هکتار در حال ساخت و بهره برداری است.
وی ادامه داد: در دهه فجر ۵۴ طرح در سطح ۲ هزار و ۹۰۰ هکتار کلنگ زنی و ۲۱ طرح در سطح ۴۹۰ هکتار به بهره برداری می‌رسد.
کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
مدیر عامل شرکت شهرک‌های کشاورزی درباره میزان سرمایه گذاری در شهرک‌های کشاورزی گفت: بین ۲ تا ۱۲ میلیارد تومان سرمایه گذاری شده است که از این میزان ۸۰ درصد آن به عنوان تسهیلات بانکی و ۲۰ درصد آورده شخصی است.
اشرف منصوری ادامه داد: سود تسهیلات پرداختی ۷ تا ۹ درصد است.
وی افزود: بزرگترین پرورش مرغ مادر در کشور و خاورمیانه در یکی از شهرک‌های کشاورزی در استان گلستان در سال ۹۹ به بهره برداری می‌رسد این مزرعه ۲۲ درصد تولید مرغ مادر کشور را تامین می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۸ آبان ۱۴۰۴
تا اواسط هفته ، زنجان بدون باران
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)