• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۵۷۰۶۸
تاریخ انتشار: ۰۷ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۰:۵۵
بین الملل » اروپا
معاون وزیر خارجه ایران در وین مطرح کرد

تمرکز کنفرانس بر خلع سلاح هسته ای

معاون وزیر خارجه ایران در کنفرانس خلع سلاح گفت کنفرانس خلع سلاح باید بر خلع سلاح هسته‌ای بعنوان فوری‌ترین نگرانی تمرکز کند.

تمرکز کنفرانس بر خلع سلاح هسته ای   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از وین ، معاون وزیر امور خارجه ایران در کنفرانس خلع سلاح گفت کنفرانس خلع سلاح باید بر خلع سلاح هسته‌ای بعنوان فوری‌ترین نگرانی تمرکز کند.
معاون امور حقوقی و بین المللی وزارت امور خارجه کشورمان در کنفرانس خلع سلاح سازمان ملل در ژنو اعلام کرد لازم است این نهاد وقت و انرژی خود را به فوری‌ترین موضوع که خلع سلاح هسته‌ای است، اختصاص دهد.
محسن بهاورند با اشاره به وخیم‌تر شدن وضعیت امنیت بین الملل، افزایش هزینه‌های نظامی جهان به ۱.۸ تریلیون دلار در سال ۲۰۱۹، فروپاشی معاهدات کنترل تسلیحات و رنگ باختن چندجانبه گرایی بعنوان روندی هشدار دهنده و خطرناک، اعلام کرد که سلاح‌های هسته‌ای کماکان تهدید حیات بشریت بوده ورقابت تسلیحاتی جدیدی شکل گرفته است. علاوه بر این عدم اجرای تعهدات خلع سلاح هسته‌ای بطور جدی باعث خدشه دار شدن اعتماد به ظرفیت و اعتبار معاهده عدم اشاعه سلاح‌های هسته‌ای NPT برای تحقق هدف اصلی خود یعنی خلع سلاح هسته‌ای شده است.
معاون وزیر امور خارجه کشورمان همچنین با اشاره به دکترین هسته‌ای امریکا اعلام کرد که این سیاست‌ها برخلاف تعهدات این کشور ذیل NPT بوده و آستانه استفاده از سلاح‌های هسته‌ای را هم سطح سلاح‌های متعارف کرده است. اقدامات امریکا در مقابله با چندجانبه گرایی و نقض معاهدات بین المللی باعث نگرانی و حس سرخوردگی عمومی در میان تمامی کشور‌ها نسبت به آینده چندجانبه گرایی شده است. اقداماتی که به مثابه نقض اصول بنیادین منشور ملل متحد و نقض قدیمی‌ترین اصل حقوق بین الملل مبنی بر لزوم وفای به عهد می‌باشد.
محسن بهاورند همچنین در خصوص برجام اعلام کرد که این توافق بعنوان یک اقدام اعتمادساز جهت رفع هرگونه نگرانی واقعی یا ساختگی در خصوص ماهیت برنامه صلح آمیز هسته ای ایران تدوین شد و علیرغم اقدامات مخرب امریکا، ایران با نشان دادن نهایت خویشتنداری به اجرای این توافق ادامه داد. اجرای بی نقص تهعدات ایران ۱۷ بار از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی تایید شده است. اقدام امریکا در خروج از برجام نه تنها نقض عینی تهعدات این کشور وفق برجام بود بلکه نقض قطعنامه اجماعی ۲۲۳۱ شورای امنیت و حمله شرورانه به چندجانبه گرایی بود و این کشور نه تنها بطور سیستماتیک تعهدات خود را نقض می‌کند بلکه وقیحانه از دیگر کشور‌ها می‌خواهد که این قطعنامه را نیز نقض کنند. در چنین شرایطی ایران اقدامات جبرانی خود را وفق برجام، بویژه بند‌های ۲۶ و ۳۶ انجام داد که در صورت اجرای تعهدات از سوی طرف مقابل قابل بازگشت می‌باشند. در غیراینصورت ایران به تنهایی نخواهد توانست که بار سنگین اجرای مهمترین دستاور دیپلماسی چندجانبه در دو دهه اخیر را به دوش بکشد.
معاون وزیر امور خارجه کشورمان همچنین سیاست یکجانبه گرایی امریکا را مانع تلاش‌های بین المللی برای تحقق خاورمیانه عاری از سلاح‌های هسته‌ای دانست و تا زمانیکه امریکا و متحدان غربی اش نسبت به سلاح‌های هسته‌ای رژیم اسرائیل بعنوان مهمترین منشاء اشاعه در منطقه سیاست مماشات را در پیش می‌گیرند، ریسک اشاعه در منطقه وجود خواهد داشت.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
هم‌اندیشی فعالان بازار با مدیرعامل منطقه آزاد ماکو برای عبور از موانع
احداث بیمارستان تخصصی و جراحی سرطان در ماکو
افزایش ۵ میلیون متر مکعبی مخزن سد مهاباد 
تداوم عملیات عمرانی و خدماتی در سطح منطقه چهار شهرداری ارومیه
تداوم عملیات عمرانی با بتن‌ریزی عرشه پل B۵ تقاطع غیرهمسطح آذربایجان
بهره‌مندی ۹۰۹ خانوار عشایری خوی از آب شرب پایدار
انباشت ۵ هزار خودروی توقیفی در پارکینگ‌های آذربایجان‌غربی
رازی، رکوردار تردد مسافر در بین پایانه‌های مرزی آذربایجان غربی
سنجش سلامت ۱۶ هزار نوآموز در مراکز جامع آذربایجان‌غربی
فرماندار ماکو: با جدیت از بروز تخلفات در بازار جلوگیری شود
محکومیت ۲۰ هزار میلیارد ریالی متخلفان اقتصادی در آذربایجان‌غربی
برنامه‌های هفته فرهنگی ارومیه غنی‌تر از سال‌های گذشته برگزار شود
کشف ۶ کیلوگرم نقره قاچاق در مرز بازرگان 
حفاظت از اراضی کشاورزی نیازمند عزم همگانی است
لینک‌های کالابرگ الکترونیک، طعمه جدید کلاهبرداران سایبری
اتمام ۲۹.۵ کیلومتر از طرح راهسازی محور نقده – پیرانشهر - تمرچین
۴۰۰ هزار هکتار از دیم زار‌های آذربایجان‌غربی در قالب طرح پایداری تولید کشت می‌شود
همایش ملی مدیریت ضایعات کشاورزی و غذایی بهمن ۱۴۰۴ برگزار می‌شود
 همکاری بنیاد مسکن و جهاد کشاورزی آذربایجان‌غربی برای تأمین مسکن
افزایش روستا بازار‌های آذربایجان غربی به ۲۷ مورد در چارچوب طرح معیشتی دولت 
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران
اوایل هفته آینده، برف و باران میهمان همدان
انتخابات شورا‌ها در ۱۱ اردیبهشت؛ آزمون زودهنگام رسانه ملی
جزئیات طرح جدید کالابرگ الکترونیکی اعلام شد
کشف انبار‌های احتکار روغن و برنج
دشمن درپی تضعیف بنیان‌های دینی و اخلاقی جامعه است
تثبیت مالکیت اراضی دولتی در خوزستان
همکاری سه جانبه ایمیدرو، معاونت آموزش و پرورش و خانه معدن
مرحله جدید یارانه مادران باردار و شیرده واریز شد
بازتاب جلسه اول محاکمه مادورو در آمریکا
کشته شدن ۳۲ افسر اطلاعاتی و نظامی کوبایی در دفاع از مادورو
فهرست ۱۱ قلم کالای طرح معیشتی اعلام شد
قالیباف: ارز ترجیحی حذف نمی‌شود
آتش سوزی درکارخانه کاله آمل
غیر حضوری شدن مدارس تهران
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا  (۲۱ نظر)
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا  (۱۰ نظر)
برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ونزوئلا ۳۰ روز دیگر  (۶ نظر)
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا  (۲ نظر)
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها  (۲ نظر)
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال   (۲ نظر)
طرح حمایت معیشتی به همه ایرانیان تعلق می‌گیرد  (۲ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۲ نظر)
واکنش چین به اظهارات ترامپ درباره ایران  (۱ نظر)
پرداخت کالابرگ چهار میلیون تومانی برای ۸۰ میلیون نفر  (۱ نظر)
ترامپ: برای مدتی ونزوئلا را اداره می‌کنیم  (۱ نظر)
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا  (۱ نظر)
صدور کیفرخواستی ۲۵ صفحه‌ای برای نیکلاس مادورو  (۱ نظر)
مصرف گاز از مرز ۶۲۰ میلیون متر مکعب عبور کرد  (۱ نظر)
غیر حضوری شدن امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی خوزستان  (۱ نظر)