پخش زنده
امروز: -
مأموران انتظامی شهرستان مهاباد، سارق اموال ساختمانهای نیمهکاره در مهاباد را دستگیر کردند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مهاباد؛ فرمانده انتظامی شهرستان مهاباد گفت: در پی دریافت گزارش سرقتهای متعدد از ساختمانهای نیمهکاره در مهاباد، دستگیری سارق یا سارقان در دستور کار پلیس قرار گرفت.
سرهنگ برزو تجاری، با اشاره به شناسایی مخفیگاه متهم و دستگیری او در سریعترین زمان ممکن افزود: متهم در بازجویی تاکنون به پنج فقره سرقت از ساختمانهای نیمهکاره در مهاباد اعتراف کرده است.
سرهنگ تجاری، با بیان اینکه شناسایی فرد مالخر نیز در دستور کار قرار گرفته است، اضافه کرد: اموال کشف شده از متهم به ارزش بیش از ۵۰۰ میلیون ریال به مالباختگان عودت داده شد.
وی، همچنین با اشاره به افزایش سرقت از خانه باغها گفت: در کنار فعالیت پلیس برای شناسایی سارقان، باغداران این شهرستان نیز باید نکات ایمنی لازم را برای مقابله با سرقت از باغها جدی بگیرند.