• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۶۷۵۷۴۴
تاریخ انتشار: ۰۴ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۸
خراسان جنوبی » اجتماعی
استانداردر ستادمدیریت بحران

مردم مراقب روان آبها باشند

استاندار خراسان جنوبی در ستاد مدیریت بحران استانداری گفت: مردم به ویژه روستائیان و عشایر تا ۴۸ ساعت آینده مراقب روان آب و سیلاب‌های احتمالی باشند.

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خراسان جنوبی، استاندار در ستاد پیشگیری ، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ بهمردم مراقب روان آبها باشند. بحران استان گفت: با توجه به پیش بینی‌های انجام شده بارش‌های نقطه‌ای و شدید در ۲۴ ساعت آینده در استان رخ می‌دهد که اعضای ستاد مدیریت بحران درآماده باش کامل هستند.
معتمدیان افزود: با توجه به بارش‌های شدیدی که در شمال شرق و شمال استان پیش بینی شده از مردم تقاضا داریم توصیه‌ها را جدی بگیرند و به آن عمل کنند تا خسارت نداشته باشیم و بتوانیم با دارا بودن سد‌های زیاد در استان از این بارش‌ها نهایت استفاده را ببریم.
وی گفت: هفته آینده نیز بارندگی‌های زیادی در استان پیش بینی شده بنابراین تمامی دستگاه‌های امداد رسان در حالت آماده باش کامل برای کمک به مردم خواهند بود.
استاندار خواستار بررسی نقاط سیل خیز استان، آماده باش و بررسی مداوم آب نما‌ها توسط اکیپ‌های خاص و همچنین اطلاع رسانی پیوسته اخبار و اطلاعیه‌ها توسط صدا وسیما بویژه در رادیو، برای روستائیان شد.
معتمدیان همچنین با توجه به شیوع گسترده کرونا در استان و افزایش آمار مبتلایان، مردم را به ماندن در خانه توصیه و از کسبه مشاغل غیر ضرور به خاطر تعطیلی مغازه هایشان تشکر و قدردانی کرد.
مدیر کل هواشناسی استان هم گفت: از ابتدای فعالیت سامانه بارشی در استان تا کنون بیشترین میزان بارندگی‌ها مربوط به شهرستان طبس با ۳۹ میلی متر گزارش شده  و در امشب هم شدت بارش‌ها  در شهرستان‌های بیرجند و قاین خواهد بود.
خندان رو با بیان اینکه از فردا شب دمای هوا نیز تا ۱۵ درجه کاهش و در روز سه شنبه در ارتفاعات استان به ویژه در مناطق کریموی سرایان  بارش برف دور از انتظار نیست ، افزود: با توجه به سرد شدن ناگهانی هوا احتمال خسارت به باغات و مزارع کشاورزی نیز وجود دارد.
امامی مدیر عامل آب و فاضلاب استان از آمادگی برای رها سازی آب پشت سد‌ها به منظور مهار سیلاب‌های احتمالی خبر داد و گفت: با وجود پر نبودن سد‌های استان ، گرو‌ه ها در حال آماده باش برای تخلیه آب سد‌ها قبل از سرریز شدن و وقوع سیلاب هستند.
قوسی رئیس جهاد کشاورزی استان نیز گفت: تاکنون ۲ رشته قنات در سرچاه عماری ، ۶ رشته قنات در نهبندان و بخشی از مزارع کشاورزی این شهرستان، ۲۰۰ کیلومتر ایل راه عشایری در بشرویه و طبس و همچنین ۸۰ کیلومتر در سربیشه خسارت دیده اند.
آینه دار مدیر کل صدا و سیمای استان گفت: تمامی خبر‌ها و اطلاعیه‌های مدیرت بحران و هواشناسی و همچنین وضع تردد در جاده‌ها در بخش خبر ، برنامه‌های تلویزیونی و رادیویی به منظور کاهش خسارات احتمالی به مردم در حال اطلاع رسانی است.
رئیس پلیس راه استان هم با توجه به لغزنده بودن معابر از مردم خواست به هیچ عنوان در جاده‌های استان تردد نکنند.
سرهنگ رضائی افزود: به علت باران‌های رگباری فصل بهار، جاده‌ها به ویژه محل عبور آب نما‌ها مملو از آب و گل و لای است و رانندگان باید دقت کنند در کنار حاشیه رودخانه‌ها توقف نکنند، به تفرجگاه‌ها به ویژه بند دره و بند امیر شاه بیرجند نروند و به توصیه‌های پلیس مبنی بر مسدود بودن جاده و خطرناک بودن مسیر به دلیل سیلاب و روان آب توجه کنند.

کد ویدیو
دانلود
فیلم اصلی
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تامین ۳۰ قلم تجهیزات مراکز درمانی زنجان و طارم
اعتکاف فرصتی برای خودسازی و تهذیب نفس
تولید مستند «آرنا» با محوریت پزشکی هسته‌ای در شبکه اشراق زنجان
۱۴ دی، اعزام ۱۱۰ زوج دانشجو از استان زنجان به مشهد مقدس
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۴ دی ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۴ دی ۱۴۰۴ به افق قم
بیش از ۱۵ هزار معتکف در کهگیلویه و بویراحمد؛ روایت حضور گسترده معنوی
لرستان غرق در شادی و سرور ولادت حضرت علی (ع)
پیش بینی افزایش موقت دمای هوا در خراسان شمالی
پاسخ مردم یاسوج به ادعاهای ترامپ
پیام مداخله‌جویانه آمریکا نسخه‌ای برای نا امنی
خبر‌هایی از برگزاری جشن های ولادت امیرالمومنین علی(ع) در سمنان
یادی از شهید سلیمانی و ۲۳ شهید گچساران
واکنش هنرمندان و فعالان فضای مجازی به شهادت مرزبان کهگیلویه و بویراحمدی
خبرهای کوتاه کهگیلویه و بویراحمد
کهگیلویه و بویراحمد سراسر جشن و شادی برای میلاد مولود کعبه
همایش نه به شکار در دورود لرستان
آغاز عملیات حفاری با هدف توسعه میدان گازی مختار
شناسایی عوامل حریق عمدی کیوسک پلیس خاش
اعتکاف فرصتی برای خلوت با خدا
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
برقراری فعالیت ادارات و مدارس فارس ؛ فردا
پیش‌فروش ۵ محصول سایپا از فردا
بیانیه وزارت امور خارجه ترکیه در مورد ونزوئلا
کاهش دما در استان کرمان
اطلاعیه شورای اطلاع رسانی دولت درخصوص انتقال ارزترجیحی به خانوارها
سرمای شدید و یخبندان در زنجان
با معترض حرف می‌زنیم؛ اغتشاش‌گر را باید سر جایش نشاند
هوای خراسان رضوی سردتر می‌ شود
تجاوز نظامی آمریکا به ونزوئلا
تجهیز و غرفه بندی روستابازار پارک شهر در اراک
حمله به ونزوئلا نشانه ضعف آمریکا
حضور پزشکیان در مجتمع بهزیستی «خانه دختران ایران»
آماده سازی میدان امام خمینی تهران برای برگزاری نمایش بزرگ میدانی فاتح خیبر
بازداشت سه آشوبگر مرتبط با شبکه صهیونی اینترنشنال 
اهداء ۸۰۰ سری جهیزیه به نوعروسان کم برخوردار
دو مرحله از یارانه رفع سوءتغذیه کودکان زیر ۵ سال امروز واریز شد  (۷ نظر)
بازداشت شهردار آبادان  (۳ نظر)
آغاز پیش فروش هفت محصول ایران خودرو  (۲ نظر)
افزایش ۴۰ درصدی مستمری مددجویان بهزیستی و کمیته امداد در سال ۱۴۰۵  (۲ نظر)
افتتاح شهربازی در جنوب شهر شیراز  (۱ نظر)
اعتبار یارانه «طرح یسنا» پانزدهم دی ماه شارژ می‌شود  (۱ نظر)
اطلاعیه سپاه لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد  (۱ نظر)
پخش مستند «مهر»، از شبکه افق  (۱ نظر)
تسلیت وزیر امور خارجه به مناسبت شهادت مرزبان دلیر ایران  (۱ نظر)
تشییع با شکوه شهید مجیدی مهر، شهید راه وطن در لوداب  (۱ نظر)
وزیر دفاع: بی ملاحظه به تهدیدات پاسخ می‌دهیم  (۱ نظر)
هفته ۱۸ فوتبال سری آ ایتالیا؛ میلان به دنبال بازگشت به صدر  (۱ نظر)
نوسازی ناوگان حمل‌ونقل عمومی برای کاهش ترافیک هشتگرد  (۱ نظر)
نهضت توسعه عدالت آموزشی، جریان زنده ایثار و امید در کشور  (۱ نظر)
نجات یک خانواده از دل برف و کولاک کندوان  (۱ نظر)