• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۰۱۷۷۶
تاریخ انتشار: ۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۱:۰۷
بین الملل » تحلیلی
اخبار شیوع کووید ۱۹ در آلمان

ادامه دور کاری در آلمان

بحران کرونا باعث شد بسیاری از شاغلان در خانه‌ها و از طریق دورکاری به کار خود ادامه دهند و وزیر کار به دنبال آنست که این رویه پس از این نیز ادامه پیدا کند.

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ آخرین اخبار و تحولات در ارتباط با شیوع ویروس کرونا در آلمان به شرح زیر است.

نشانه‌های وخامت اوضاع ​آلمان با افزایش نرخ آلودگی
در حالی که آنگلا مرکل صدر اعظم آلمان از بازگشت سریع اوضاع به حالت عادی نگران است و این کشور به تازگی روند لغو قرنطینه را​ آغاز کرده است نخستین نشانه‌های وخامت اپیدمی ویروس کرونا در آلمان ظاهر شده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه از برلین، نرخ آلودگی یا باز تولید الودگی که به شدت از سوی مقامات کنترل می‌شود طبق آمار رسمی که دوشنبه شب توسط انستیتو روبرت کخ منتشر شد بار دیگر به آستانه ۱.۰ رسید. انستیتو روبرت کخ مسئول نظارت بر تحولات همه گیری در این کشور است.
این رقم به این معناست که هر بیمار یک نفر دیگر را آلوده می‌کند. دولت آلمان و ویروس شناسان تا کنون همواره بر اهمیت پایین بودن این نرخ تاکید می‌کردند. این نخستین بار از اواسط ماه آوریل است که نرخ آلودگی به آستانه ۱ رسیده است و پیش از پیشرفت تدریجی ۰.۷ بود.
علاوه بر این نرخ مرگ و میر ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ نیز به تدریج رو به افزایش است. طبق آخرین آمار انستیتو روبرت کخ نرخ مرگ و میر ۳.۸ درصد است. با این وجود این رقم در مقایسه با دیگر همسایگان آلمان بسیار پایین‌تر است.
آلمان تاکنون ۱۵۶ هزار و ۳۳۷ مورد آلودگی به ویروس کرونا ثبت کرده است که ۵ هزار و ۹۱۳ مورد آن به مرگ منجر شده است. اگر این روند رو به رشد ادامه یابد تلاش‌های دولت برای بازگشت تدریجی به وضعیت عادی در حالی که بی صبری مردم افزایش یافته است بسیاری پیچیده خواهد شد.
دولت فدرال و دولت‌های منطقه‌ای آلمان که حرف آخر در مورد وضعیت بهداشتی را می‌زنند قرار است روز پنجشنبه در مورد مراحل بعدی لغو قرنطینه رایزنی کنند.
به نظر می‌رسد این افزایش نگرانی‌های آنگلا مرکل را تایید می‌کند. وی بار‌ها در مورد وسوسه‌های افکار عمومی و برخی مقامات سیاسی برای تسریع در روند لغو قرنطینه ابراز نگرانی کرده است. وی به تازگی هشدار داد حتی با نرخ آلودگی ۱.۱ هم نظام بهداشت ما می‌تواند به لحاظ تخت‌های مراقبت‌های ویژه در ماه اکتبر با محدودیت‌های بسیار رو به رو شود. با نرخ ۱.۲ ما در ماه ژوئیه به محدودیت در نظام سلامت خود می‌رسیم و اگر این نرخ به ۱.۳ برسد محدودیت ما در ماه ژوئن خواهد بود.
آلمان از ۲۰ آوریل کاهش تدریجی تدابیر سختگیرانه برای مقابله با همه گیری را با بازگشایی برخی مغازه ها، کالج‌ها و مدارس آغاز کرد.

 

اقتصاد آلمان ممکن است در پایان سال ۲۰۲۱ به سطح پیش از بحران بازگردد
به گزارش خبرگزاری رویترز، موسسه اقتصادی آلمان IFO پیش بینی کرد اقتصاد آلمان در پایان سال ۲۰۲۱ میلادی به سطح پیش از بحران بازگردد.

 

 تازه ترین آمار سازمان جهانی بهداشت از وضعیت شیوع کرونا در آلمان تا ساعت 11:00

 

بر اساس آخرین امار سازمان بهداشت جهانی در کشور آلمان صد و پنجاه و هشت هزار هفتصد و پنجاه و هشت نفر به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این تعداد صد و چهارده هزار و پانصد نفر بهبود یافتند و شش هزار صد و بیست و شش نفر جان باختند .

 

ادامه دور کاری در آلمان

به گزارش خبرگزاری رویترز, منابعی اعلام کردند هیچ توافقی با دولت آلمان در خصوص بسته نجات لوفت هانزا صورت نگرفته است.
 

 

 تازه ترین آمار سازمان جهانی بهداشت از وضعیت شیوع کرونا در آلمان تا ساعت 8:00

 

بر اساس آخرین امار سازمان بهداشت جهانی در کشور آلمان صد و پنجاه و هشت هزار هفتصد و پنجاه و هشت نفر به ویروس کرونا مبتلا شدند که از این تعداد صد و چهارده هزار و پانصد نفر بهبود یافتند و شش هزار صد و بیست و شش نفر جان باختند .

 

ادامه دور کاری در آلمان

 
وزیر کار آلمان: دور کاری همچنان ادامه می‌یابد
وزارت کار آلمان در نظر دارد دور کاری را در دوران پسا کرونا قانونی کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از برلین بحران کرونا باعث شد بسیاری از شاغلان در خانه‌ها و از طریق دورکاری به کار خود ادامه دهند و وزیر کار به دنبال آنست که این رویه پس از این نیز ادامه پیدا کند.
هوبرتوس هایل گفته است: لایحه جدید دورکاری تا پاییز آماده ارائه می‌شود تا در صورت نهایی شدن، هرکس که می‌خواهد و محل کارش نیز چنین اجازه‌ای را به او می‌دهد حتی وقتی که بحران کرونا تمام می‌شود، بتواند در خانه کار کند.
در دوران شیوع کرونا دورکاری در مشاغل آلمان از ۱۲ به ۲۵ درصد افزایش یافته است. یکی از دلایل ضرورت دورکاری تعطیلی مدارس و مهد‌های کودک است که والدین را به ماندن در خانه برای مراقبت از فرزندان مجبور می‌کند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
فراخوان ششمین کنگره ملی شعر «مکتب گمنامی»
مجازی و تعطیلی مدارس برخی شهرستان‌های خوزستان در ۱۰ دی
سال آینده دریافتی کارمندان بیش از ۲۰ درصد افزایش می‌یابد
ظرفیت‌های چشمگیر زنجان در پرورش و تولید آبزیان
درخشش دانش‌آموز کهگیلویه و بویراحمدی در کارسوق ملی
سالروز ولادت امام جواد (ع) گنجینه معرفت و توحید
رخت سفید برف بر تن آذربایجان شرقی
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان، ۱۰ دی ۱۴۰۴
یخ زدایی و برف روبی بیش از ۴۰۰ کیلومتر از جاده های ایجرود
رشد ۲۰۲ درصدی تعیین و تکلیف کالا‌های توقیفی در سازمان اموال تملیکی استان
۸۱۵ مددجوی زنجانی با مشوق‌های بهزیستی مشغول به کار شدند
اوقات شرعی اهواز، ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۱۰ دی ماه ۱۴۰۴
مدارس ابتدایی خراسان جنوبی غیر حضوری شد
تاکید معاون استاندار بر حفظ و توسعه واحدهای تولیدی آذربایجان شرقی
شهید آیت الله غفاری نماد بصیرت و ولایتمداری
انقلاب اسلامی انقلابی الهی است
دستگیری عوامل مسدودسازی ورودی اداره برق اندیمشک
مسدود شدن راه ارتباطی ۱۰۰ روستا در هشترود
احیای خط اصلی آبرسانی ایذه در عملیاتی ۱۸ ساعته
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی ادارات مازندران فردا چهارشنبه ۱۰ دی
فارس چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
رویکرد دولت پرداختن ریشه‌ای به موضوع افزایش قیمت‌ها است
ادارات، مدارس، دانشگاه‌ها و بانک‌های تهران فردا تعطیل شد
ادامه فعالیت سامانه بارشی و کاهش محسوس دما
رژیم صهیونی در رسیدن به اهداف راهبردیش علیه ایران ناکام ماند
اصفهان فردا چهارشنبه دهم دی ماه تعطیل شد
غیرحضوری شدن برخی مدارس استان زنجان در روز سه‌شنبه
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی
مأموریت رئیس‌جمهور به وزیر کشور برای گفتگو با معترضان
کاهش محسوس دمای هوا در خراسان جنوبی
فوتبال جام ملت‌های آفریقا؛ صعود چهار تیم به مرحله یک هشتم نهایی
حضور گسترده مردم تهران در مراسم ۹ دی
امتحانات نهایی دانش‌آموزان و داوطلبان آزاد چهارشنبه ۱۰ دی‌ برگزار می‌شود
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی ۹ دی
شهادت مرزبان کهگیلویه‌ و بویراحمدی در کردستان حین ماموریت  (۲ نظر)
تلاش کنگره آمریکا برای پس گیری قدرت از ترامپ  (۱ نظر)
گروسی، تجاوز نظامی به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم کند  (۱ نظر)
بررسی گرانی‌ها در مجلس؛ اصلاح بانک مرکزی ضروری است  (۱ نظر)
پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت آیت‌الله شفیعی  (۱ نظر)
نظام حکمرانی انرژی دیگر قابل ادامه نیست  (۱ نظر)
کشف موتورسیکلت‌های ۳۰ میلیاردی قاچاق در لامرد  (۱ نظر)
علت بوی نامطبوع اطراف فرودگاه امام فاضلاب شهرهای منطقه است  (۱ نظر)
توسعه عدالت آموزشی یک مأموریت ملی است  (۱ نظر)
بخش خصوصی مسئولیت اجتماعی خود را فراموش نکند  (۱ نظر)
تعطیلی مدارس و ادارات استان گلستان فردا چهار شنبه ۱۰ دی  (۱ نظر)
پرتاب ۳ ماهواره بومی زمینه‌ساز تقویت امید و انگیزه بین جوانان  (۱ نظر)
نوعروسان کمیته امداد درخواست جهیزیه را در سکوی اینترنتی ثبت می‌کنند  (۱ نظر)
هفتم دی، تکرار ما می‌توانیم در علوم فضایی  (۱ نظر)
تحویل هزار واحد مسکن کوی پرواز همدان تا نوروز ۱۴۰۵  (۱ نظر)