• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۱۸۵۵
تاریخ انتشار: ۲۰ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۲
اجتماعی » جامعه و شهری
در مقابله با ویروس کرونا

وظیفه ما تبدیل تهدید‌ها به فرصت هاست

مسئول سازمان بسیج سازندگی : بسیج هر کجا تهدیدی علیه انقلاب ببیند، وظیفه دارد آن تهدید را به فرصت تبدیل کند.

بوظیفه ما تبدیل تهدید‌ها به فرصت هاسته گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ محمد زهرایی مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور درباره اقدامات این سازمان در مقابله با ویروس کرونا و تبعات مثبت و منفی گسترش این ویروس در سطح جهان، اظهار داشت: تبعات منفی آن این بود که به اقتصاد جامعه ضربه زد؛ روندی که همچنان ادامه دارد و، چون ویروس ناشناحته‌ای بود میزان و محک خوبی هم برای شاخص قرار دادن و اندازه گیری رفتار ملت‌ها و دولت‌ها در برابر این ویروس شد به‌عنوان مثال دولت‌هایی که در زمینه تولید وسایل بهداشتی و نیز به لحاظ توان پزشکی در سطح بالایی قرار دارند در برابر این ویروس زانو زدند به نحوی که سیستم و نظام پزشکی آن‌ها در تنگنا‌های شدیدی قرار گرفت.
وی افزود: همچنین خیلی از کشور‌هایی که ادعای متمدن بودن، دارند واکنشی که در برابر این ویروس نشان دادند؛ عکس این موضوع را به اثبات رساند؛ زیرا دیدیم که برای تهیه مواد غذایی و بهداشتی به فروشگاه‌ها حمله کردند و حتی برای تهیه بیشتر مواد غذایی و بهداشتی، در صف خرید اسلحه ایستادند.
سرهنگ زهرایی ادامه داد: پس رخداد‌هایی که روز‌های اخیر در کشور‌های با ادعای متمدن بودن، بروز یافت، نشان داد که پایداری و ثبات در جامعه موضوعی نیست که در رسانه‌ها نمایش داده می‌شود، بلکه ماهیت و ذات انسان‌های ساکن در کشور‌های مورد اشاره است که باعث ثبات و پایداری در جوامع می‌شود.
وی اضافه کرد:، اما در مقابل مردم ایران در مواجهه با ویروس کرونا نشان دادند که بواسطه داشتن باور‌های دینی و معنوی علی رغم تنگنا‌های اقتصادی که دارند، رفتارشان قابل مقایسه با سایر ملل نیست؛ زیرا مردم کشورمان در این شرایط به کمک یکدیگر شتافتند و با تولید وسایل مراقبت بهداشتی و غربالگری، سعی کردند نظام بهداشت و درمان کشور را یاری دهند.
مسئول سازمان بسیج سازندگی کشور در ادامه با بیان اینکه مزیت سازمان بسیج مستضعفین، بسیج کنندگی مردم است، تصریح کرد: هزاران بسیجی در طرح ملی بسیح مقابله با کرونا برای کمک به نظام بهداشت کشور و غربالگری حضور یافتند به عبارت دیگر این که گروه‌های جهادی به جنگ ویروس کرونا رفتند موضوعی است که باید در تاریخ برای آیندگان ثبت شود.
وی همچنین عنوان کرد: زندگی و همجواری با کرونا که ممکن است تا ماه‌ها ادامه داشته باشد، ایجاب می‌کند تا نوع زندگی ما از واکنشی به کنشی تغییر یابد یعنی نباید منتظر ماند تا ویروس به بدن ما حمله کند بعد دربرابر آن واکنش نشان دهیم.
سرهنگ زهرایی سپس درباره رزمایش کمک مومنانه‌ای که بسیج طراحی کرده نیز بیان داشت: رزمایش «کمک مومنانه» یک حمله به تعبات منفی به کرونا بود به گونه‌ای که تاکنون بالغ بر ۲۵۰ میلیارد تومان مردم برای «کمک مومنانه» مبالغی را هدیه کرده‌اند و بالغ بر ۲۲۰۰ بسته معیشتی بین نیازمندان توزیع شده است و این رزمایش که برای کمک به سه میلیون خانوار انجام می‌شود تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و طی این مدت حداقل دوبار جامعه هدف ما بسته‌های معیشتی دریافت خواهند کرد.
وی در ادامه افزود: البته در کنار توزیع این بسته‌ها، گروه‌های تخصصی اقشار بسیج نیر خدماتی را به‌صورت رایگان به جامعه هدف ارائه می‌کنند؛ علاوه بر این، پویش «همسفره با همسایه» یعنی پرداخت بدهی همسایه‌ها به صنوف مختلف بدون آن که فردی که بدهی دارد، بداند چه کسی این اقدام را انجام داده، نیز راه اندازی شده که تاکنون استقبال خوبی هم از آن شده است.
مسئول سارمان بسیج سازندگی کشور سپس به پویش «دست به دست» اشاره کرد و گفت: در پویش «دست به دست» هم مردمی که نیازمند دریافت خدمات مهارتی هستند با هماهنگی دستگاه‌های مسئول، خدمت مورد نیاز را از افرادی که مهارتی دارند، پیش خرید می‌کنند یعنی هزینه دریافت خدمت را جلوتر پرداخت می‌کنند تا مشکل افراد دارای مهارت مورد نظر که در تنگنای اقتصادی قرار دارند، رفع شود.
وی تاکید کرد: در پساکرونا هم رزمایش «جهش تولید» را خواهیم داشت هرچند ما مسئول تولید در کشور نیستیم، ولی با این حال با همکاری همه نهاد‌ها و دولت این رزمایش را انجام خواهیم داد؛ زیرا هر کجا تهدیدی برای انقلاب باشد، تبدیل تهدید به فرصت از وظایف بسیج است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کارگاه آموزشی مدیریت بحران و پدافند غیرعامل در شرکت آب و برق کیش
دستگیری سارق اماکن دولتی در هشترود
روایت برنامه‌های روز کیش با ویژه برنامه تلویزیونی در دل دریا
تاسیس مرکز خدمات سرمایه‌گذاری در آذربایجان شرقی
گشایش سومین نمایشگاه بین المللی قهوه ایران در تهران
مراسم بدرقه تیم ملی فوتسال بانوان برگزار شد
تقویم و اوقات شرعی زنجان در ۲۱ آبان ۱۴۰۴
وزش باد شدید در سمنان
کشف ۱۱ تن مرغ قاچاق در صومعه سرا
ارسالی‌های شما به با مخاطبان در بیستم آبان ماه
آب؛ کیمیایی که باید در مصرفش، صرفه جویی کرد
رونمایی از طرح مسکن خدمتی در روز کیش
بسته خبر‌های کوتاه ۲۰ آبان در یک نگاه
بارش پاییزی هفته آینده مهمان اصفهان می‌شود
احتمال مجازی شدن مدارس رشت و شروع با تاخیر فعالیت ادارات
پیام تسلیت آیت الله کعبی در پی درگذشت جوان اهوازی
تخفیف ۲۰ درصدی بلیت هواپیما برای دارندگان کارت کیشوندی
آغازبکاردومین مرکز سلامت روانی ـ اجتماعی در شهرکرمان
روند اجرای طرح‌های بهداشت و درمان شهرستان‌های رفسنجان و کرمان
بازبینی و اصلاح فرآیند تفکیک اراضی و شرح خدمات در قم
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تیم ملی فوتبال ایران وارد شهر العین شد
۲۰ سرنشین در هواپیمای نظامی ترکیه حضور داشتند
مقاومت در لبنان وارد مرحله بازدارندگی هوشمند شده است
بهبودی ۵ تا ۱۵ درصدی بارش‌ها با بارورسازی ابر‌ها
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی
دلجویی رئیس‌جمهور از خانواده مرحوم احمد بالدی
روزگاری کودکان زیر سایه موسفیدان قد می کشیدند
مسئولیت‌های اجتماعی معادن به‌صورت منسجم، هدفمند و قانون‌مند اجرا شوند
شورای عالی انقلاب فرهنگی، ستون نظام فرهنگی کشور
رصد انبارهای کالاهای اساسی در استان تهران؛ هیچ کمبودی وجود ندارد
پیشرفت بیش از ۷۰ درصدی بیمارستان شهید مفتح ورامین
آغاز رأی گیری سراسری ششمین انتخابات پارلمانی در عراق
بازارچه میوه با قیمت مصوب به زودی در شهر راه‌اندازی می‌شود
کشت زعفران راهکار مقابله با کم آبی
اجرای حکم قصاص نفس قاتل پزشک یاسوجی
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
فروش فوق‌العاده ۲ محصول سایپا از فردا  (۱ نظر)
شهادت ستوان یکم ولی زاده، مدافع نظم و امنیت در رامشیر  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)
اجرای طرح رایگان دوگانه سوز کردن خودرو‌های مدل ۹۴ به بالا در خوزستان  (۱ نظر)
ماجرای دنباله دار پرستار قاتل نوزادان در انگلیس  (۱ نظر)
پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها در اصفهان تا پایان هفته  (۱ نظر)
اعتراف صریح ترامپ، اثبات جنایت آمریکا در همه محاکم  (۱ نظر)
درگذشت مادر شهیدان متحدی در بسطام  (۱ نظر)
اجرای پویش سلامت علوی طرح شهید رئیسی در بروجرد  (۱ نظر)
آلودگی هوا عامل مرگ بیش از یکهزار و ۶۰۰ نفر در خوزستان  (۱ نظر)
بررسی پیشرفت طرح‌های نهضت ملی مسکن در شهر‌های جدید پرند، فولادشهر و بینالود  (۱ نظر)
اینترنتی شدن ثبت‌نام کارت سوخت المثنی  (۱ نظر)