• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۱۶۳۹۸
تاریخ انتشار: ۲۵ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۰
اجتماعی » جامعه و شهری
در جلسه مشترک با مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران

دولت در تامین اتوبوس به تعهدات خود عمل نکرد

عضو کمیته حمل و نقل شورای شهر: دولت درباره تحویل ۲۰۰۰ دستگاه اتوبوسی که قرار بود به شهرداری تهران تحویل دهد، به تعهدات خود عمل نکرده است.

دولت در تامین اتوبوس به تعهدات خود عمل نکردبه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما؛ شهربانو امانی در جلسه مشترک با محمود ترفع مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی تهران با بیان اینکه یکی از گروه‌هایی که از آغاز کرونا بسیار زحمت کشیدند، رانندگان اتوبوسرانی هستند، افزود: تا قبل از شیوع ویروس کرونا، مردم را تشویق می‌کردیم که از حمل و نقل عمومی استفاده کنند، اما در حال حاضر باید با فرهنگ سازی، لزوم انجام اقدامات پیشگیرانه و رعایت بهداشت فردی را در استفاده از حمل و نقل عمومی به شهروندان توصیه کنیم.
وی با اشاره به اینکه ۹۳ درصد مطالبات مردم تهران، حل مشکل ترافیک و آلودگی هواست، گفت: متاسفانه شرکت واحد اتوبوسرانی از حداقل کمک‌ها برخوردار است و کارکنان آن به ویژه رانندگان اتوبوس، شغل بسیار سخت و زیان آوری دارند که لازم می‌دانم به نمایندگی از مردم خوب تهران و همکارانم در شورای شهر، قدرشناس این عزیزان باشم و به سهم خودم از مدیریت و کارکنان این مجموعه خدوم قدردانی کنم.
خانم امانی با بیان اینکه بسیاری از دستوالعمل‌های بهداشتی قبل از اینکه ابلاغ شوند، از سوی شهرداری تهران اجرا شدند و شرکت واحد از مجموعه‌های پیشتاز در این زمینه بود، تصریح کرد: یکی از ویژگی‌های مدیریت‌های مردمی، داشتن گوش شنوا و پاسخگویی است که خوشبختانه مدیریت شرکت واحد از این ویژگی برخوردار است.
وی با اعلام اینکه بیش از ۵۰ درصد مردم تهران، کرونا را جدی نگرفته اند و ممکن است بیماری کووید ۱۹ مجدداً اوج بگیرد، افزود: خودمراقبتی رانندگان اتوبوس که خوشبختانه شاهد آن هستیم، علاوه بر اینکه باعث افزایش ایمنی این عزیزان می‌شود، در آموزش غیر مستقیم شهروندان نیز موثر است.
این عضو شورای شهر تهران لزوم مستندسازی کاهش درآمد‌های این شرکت به دلیل شیوع ویروس کرونا و تبدیل آن به عدد و رقم را مورد تاکید قرار داد و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بودجه عمومی از شرایط مناسبی برخوردار نیست، دولت موظف است بخشی از خسارت‌های شهرداری تهران را جبران کرده و از محل صندوق ذخیره ارزی، مدیریت شهری را که در مقابله با کرونا رتبه اول را داشته است، کمک کند.
مدیرعامل شرکت واحد اتوبوسرانی نیز با ارائه گزارشی از عملکرد این شرکت به ویژه اقدامات پیشگیرانه‌ای که به منظور مقابله با کرونا اتخاذ و اجرا شده است، گفت: نیمی از جابه‌جایی‌های ناوگان اتوبوسرانی تهران از طریق خطوط بی آر تی و نیمی از طریق بخش خصوصی انجام می‌شود و این در حالی است که بیش از ۵۰ درصد ناوگان به شدت فرسوده است.
محمود ترفع، حداقل نیاز تهران به اتوبوس بر اساس طرح مطالعات جامع حمل و نقل و ترافیک را ۳ هزار دستگاه عنوان کرد و افزود: این در شرایطی است که دولت از سال ۸۹ تا کنون حتی یک دستگاه اتوبوس نیز به تهران تحویل نداده است.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
کشف هشت تُن آرد قاچاق در شهرستان مراغه
تجهیز بیش از هزار هکتار از اراضی خراسان جنوبی به سامانه‌های نوین آبیاری
آغاز بکار آزمایشی سامانه ثبت ادعا‌های مالکیت در کهگیلویه و بویراحمد
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ شعبانی برنز گرفت
تجلیل از کتابداران در یاسوج
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ بخشی نایب قهرمان شد
اطلاعیه قطع برق در برخی مناطق شاهرود
پلمب واحد صنعتی حادثه‌خیز در زرند
بهبود روند ترانزیت کالا و خدمات بندری در بوشهر
دو کشته در برخورد موتورسیکلت با کامیون
مهریه در طرح جدید مجلس
سه روز در حاج عمران
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دومین مدال طلا برای ایران
پیش‌بینی بارش‌ها از نیمه آذر در خراسان جنوبی
کشتی فرنگی المپیک ۲۰۲۵ ناشنوایان؛ دزفولی طلایی شد
اصفهان ظرفیت تبدیل شدن به پایتخت تئاتر ایران را دارد
نیم صفحه نخست روزنامه‌های ورزشی یک آذر
برگزاری یادواره ۱۵ شهید در گلپایگان
جوی پایدار تا روز سه شنبه در کشور
رایزنی با ترکیه برای اطفای حریق جنگل‌های مازندران
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
امامی، آذرپیرا و زارع به دیدار فینال راه یافتند - قاسم پور در دیدار رده بندی
قطعی آب در برخی مناطق شهر کرمانشاه
تشکیل کار گروه اضطرار آلودگی هوا
غیر حضوری شدن مدارس برخی شهرهای آذربایجان شرقی
واکنش زلنسکی به توافق پایان دادن به جنگ روسیه و اوکراین
تعطیلی مدارس مشهد و مدارس شهری تربت حیدریه، نیشابور و تربت جام، فردا شنبه اول آذر
آلودگی هوای ۱۴ شهر خوزستان در وضعیت قرمز و نارنجی
تعطیلی ۵روزه مهد‌های کودک و پیش دبستانی استان تهران
آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به یک باشگاه سیاسی تبدیل شده
عزاداری ایام شهادت حضرت زهرا(س) با حضور رهبر انقلاب
زعفران، میراثی کهن برای آیندگان
تعطیلی مقطع تحصیلی ابتدایی در ارومیه
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه
تصویب ۶۲ مصوبه در میز خدمت معدن وزارت صمت
پیش بینی هواشناسی هرمزگان ۳۰ آبان
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی چند شهر و روستای استان مرکزی  (۲ نظر)
خط و نشان کشیدن وزیران خارجه آلمان و انگلیس برای روسیه  (۱ نظر)
دورکاری پنجشنبه‌ها در ماه‌های سرد سال در استان‌های خراسان جنوبی، رضوی و شمالی  (۱ نظر)
جامعه ایران در آستانه ورود به «سیاه‌چاله جمعیتی»  (۱ نظر)
ادامه خدمت‌رسانی به سیل‌زدگان هزارانی  (۱ نظر)
استقبال ترامپ با تشریفاتی کم‌سابقه از ولیعهد عربستان  (۱ نظر)
بامداد مرگبار در پایتخت؛ ۴ فوتی در تصادفات آخرین جمعه آبان ماه  (۱ نظر)
غیرحضوری شدن مدارس در سه شهر و چند روستای استان مرکزی  (۱ نظر)
آمریکا و سه کشور اروپایی «توافق قاهره» را کشتند  (۱ نظر)
مصرف ۳ تا ۵ برابری برق در کولر‌های گازی  (۱ نظر)
وداع مردم فارس با شهدای گمنام  (۱ نظر)