• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۲۵۰۹۷
تاریخ انتشار: ۰۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۶:۱۵
علمی و فرهنگی » میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری
برنامه‌های فرهنگی ایران در یونان

ایران عامل آشنایی غرب با نظریه‌های اندیشمندان یونانی

رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آتن با اشاره به نقد ایرانی‌ها به نظریه‌های اندیشمندان یونانی، رنسانس را عامل انتقال علوم و نقد‌ها از مشرق زمین به مغرب توصیف کرد.

ایران عامل آشنایی غرب با نظریه‌های اندیشمندان یونانیبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما، آقای علی محمد حلمی، رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در آتن درباره برنامه‌های فرهنگی ایران در کشور یونان در ویژه برنامه طعم غزل ماه با اشاره به اینکه ایرانی‌ها اولین نقد کننده نظر فیلسوفان یونانی بودند، گفت: رنسانس باعث شد که بخشی از علوم که در شرق زمین ریشه داشت به غرب وارد شود و غربی‌ها متوجه شدند که یونان در گذشته دانشمندانی داشته است.

 رزمایش همدلی مومنانه در یونان 
حلمی درباره دیگر برنامه‌های نمایندگی فرهنگی ایران گفت: یکی از کار‌هایی که امسال انجام دادیم، کمک‌های مومنانه بود. این کمک‌های برای ایرانی‌هایی که در یونان در مضیقه مالی هستند در نظر گرفته شد. برای اجرای این برنامه با هزینه شخصی و همراهی همکاران‌مان در سفارتخانه ایران در یونان بودجه‌ای را تهیه کردیم و ۷۸ بسته ارزاق عمومی توزیع شد.
وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه برنامه‌های آموزش زبان فارسی در یونان چگونه است، این طور پاسخ داد: در دانشگاه ارسطو و دانشگاه دیگری در شهر آتن یک سال و نیم است که آموزش زبان فارسی شروع شده است. در محل نمایندگی فرهنگی ایران هم کلاس‌های آموزش زبان فارسی شروع شده است. افرادی که دانشجو نیستند و علاقمند به زبان فارسی هستند در این کلاس‌های زبان فارسی شرکت می‌کنند. زمان برگزاری این کلاس‌های زبان فارسی هم بعد از ظهر‌ها در نظر گرفته شده است که افراد فراغت بیشتری دارند.
حلمی ادامه داد: در این کلاس‌ها افرادی مثل وکیل، حقوق دان و افراد تحصیلکرده‌ای شرکت می‌کنند.

 روابط مناسب علمی ایران و یونان 
رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران درباره روابط علمی و مذهبی میان دو کشور ایران و یونان اظهار داشت: در سطح خوبی روابط دانشگاهی داریم و گفت و گوی خوبی میان اسلام و مسیحیت ارتودکس وجود دارد و به صورت منظم جلساتی برگزار می‌شود. امسال هم نوبت حضور یونانی‌ها در ایران است این روابط به شکل یکسال در میان در ۲ کشور برگزار می‌شود.
وی گفت: اعطای بورسیه‌ها هم در حال انجام است البته برای بهتر شدن شرایط اعطای این بورسیه نیاز به همت وزارت علوم هست.
رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران در پایان اعلام کرد: جشنواره‌های مختلف فیلم و... هم در حال برگزاری است، همچنین برنامه‌های تولید فیلم هم انجام می‌شود. برای فیلم سلمان فارسی هم همکاری‌هایی در یونان قرار است انجام شود البته نیاز به بیشتر شدن سطح این همکاری‌های فرهنگی است.
وی در ادامهگفت: شرایط خاصی کرونا در جهان ایجاد کرده است و بعضی برنامه‌های نمایندگی فرهنگی ایران در یونان به صورت آنلاین برگزاری می‌شود، همچنین نمایشگاهی از آثار قرآنی را به صورت الکترونیکی برگزار کردیم و از طریق فضای مجازی به معرفی این نمایشگاه پرداختیم.

 نمایش فیلم از عید پاک مسیحی تا عید فطر 
حلمی ادامه داد: نمایش فیلم‌های ایرانی از عید پاک مسیحیان تا عید فطر را هم برگزار کردیم که مدت برپایی این برنامه یک ماه‌ونیم می‌شود. براساس این برنامه روز‌های پنجشنبه یک فیلم ایرانی را با ترجمه و زیرنویس یونانی نمایش دادیم.
رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران تصریح کرد: یکی دیگر از برنامه‌های فرهنگی در ماه‌های گذشته معرفی جاذبه‌های ایران از طریق نمایش فیلم‌هایی بود که مجوز پخش آن را داشتیم.
حلمی درباره برنامه‌های روز قدس در نمایندگی فرهنگی ایران در یونان هم گفت: با توجه به روز جهانی قدس، کنفرانسی در آتن برگزار کردیم. امسال به دلیل شرایط خاص هماهنگی‌هایی انجام دادیم و ۸ نفر از اساتید دانشگاه، مفتیان و. حضور پیدا کردند و با مجموعه این افراد کنفرانس الکترونیکی برگزار شد که مورد استقبال قرار گرفت.

 نمایشگاهی مورد توجه یونانی‌های جهان 
وی اظهار داشت: علاوه براین کنفرانس نمایشگاه فیلم و عکسی هم از جنایات رژیم صهیونیستی برگزار کردیم که این نمایشگاه هم در یونان مورد استقبال قرار گرفت. همچنین نمایشگاه عکس مورد توجه یونانی‌های جهان قرار گرفت که این موضوع را از طریق بررسی موتور جست و جوی گوگل متوجه شدیم. به طوری که طی ۲۴ ساعت چند هزار نفر از این نمایشگاه بازدید کردند.
رایزن فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد: از نماهنگ‌های مقام معظم رهبری هم در خصوص روز قدس استفاده کردیم که به زبان یونانی ترجمه و منتشر شد.
حلمی با اشاره به سختی‌های فعالیت فرهنگی در نمایندگی فرهنگی ایران در یونان هم گفت: مجموعا سه نفر هستیم و سختی‌هایی برای انجام کار‌ها داریم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
الزام صنایع به استفاده از پساب به جای آب‌های زیرزمینی
سارا شفیعی صاحب نشان طلا شد
پیکر ۶ شهید مهمان مردم استان مرکزی
آغاز ساخت نیروگاه خورشیدی خلیج فارس در شهرضا
گشت و کنترل شبانه در پارک ملی دریاچه ارومیه تشدید شد
آیین ادای سوگند کارآموزان وکالت در استان
چهارسوی فرهنگ و هنر ۲۵ آبان قم
هشدار یک پزشک: فرصت ساخت استخوان‌های محکم فقط تا ۳۰ سالگی است
درخشش خردسالان سیستان و بلوچستان در جشنواره استعداد‌های برتر رشته بوکس
برگزاری یادواره ۲۴ شهید روحانی و بزرگداشت امام جمعه های فقید خوی
مدارس برمدار انرژی خورشیدی
جشنواره نوآوری تدریس در کهگیلویه و بویراحمد
راکبان موتورسیکلت و عابران پیاده؛ در صدر تلفات تصادفات گلستان
رونمایی پنج اثر تازه با حضور نویسندگان
تقدیر از دو چهره ماندگار ادبیات در نخستین جایزه نیما
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ نشان برنز روژان گودرزی در تکواندو بانوان
فردا؛ آخرین مهلت استرداد اظهار نامه مالیات برارزش افزوده تابستان ۱۴۰۴
به ثمر نشستن سیاست عدالت‌ محور دولت در حوزه حمل‌ و نقل
برگزاری کارگاه دوره آموزشی مسیر معلمی در دامغان
انتصاب مدیران کل راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شمال و جنوب سیستان و بلوچستان
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
استقبال از شناگر شیرازی تاریخ‌ساز کشور در فرودگاه شیراز
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان
شیراز لرزید
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی
برگزاری قرعه کشی فروش فوق العاده سایپا
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود
بارش باران با ورود سامانه بارشی به کشور
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد
با پیروزی مقاومت؛ عراق در آستانه استقلال بیشتر
بارش نخستین برف در چهارمحال و بختیاری و لغزندگی جاده‌ها
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران
خانه حکیمیان؛ روایت معماری و اصالت در قلب زنجان
هوای اصفهان سالم شد
نتایج قرعه‌کشی سایپا فردا اعلام می‌شود
سودجویی دلالان و قاچاقچیان از ناترازی انرژی!
اجرای طرح تعریض آزادراه کرج قزوین  (۴ نظر)
اطلاعیه کارگروه شرایط اضطرار آلودگی هوای استان مرکزی  (۳ نظر)
نیروی دریایی سپاه پاسداران یک نفتکش را توقیف کرد  (۲ نظر)
رفاهیات در فیش‌های حقوقی بازنشستگان، مشمول کسور نمی‌شود  (۲ نظر)
بارش باران در برخی از مناطق خوزستان  (۱ نظر)
تولد نهمین فرزند سرگرد یزدی  (۱ نظر)
تجدید دیدار استاد و دانشجویان پس از ۳۴ سال در مشهد  (۱ نظر)
میدری: شیوه جدید کالابرگ از آذرماه اجرایی می‌شود  (۱ نظر)
دشمن را در صورت هرگونه خطا به زانو درخواهیم آورد  (۱ نظر)
رد ادعا‌های بی‌اساس گروه ۷ در رابطه با جمهوری اسلامی ایران  (۱ نظر)
ولایتی: آینده‌ای روشن در انتظار ایران و عراق است  (۱ نظر)
افتتاح طرح‌های نوین گردشگری در هفته کیش  (۱ نظر)
صیانت از مرز‌ها با استقرار دستگاه‌های اپتیکی و الکترونیکی  (۱ نظر)
پیش بینی بارش باران و رگبار در استان تهران  (۱ نظر)
پرداخت وام برای جایگزینی موتورسیکلت‌های فرسوده در یزد  (۱ نظر)