• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۲۳۴۸
تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۷:۳۸
بین الملل » تحلیلی
در حمایت از جنبش ضد نژادپرستی در آمریکا

انتقاد مقام های کشورهای جهان از نقض حقوق بشر در آمریکا

سران کشورهای مختلف در جهان برخورد خشونت آمیز در قبال جنبش ضد نژادپرستی را در آمریکا محکوم کردند.

انتقاد مقام های کشورهای جهان به نقض حقوق بشر در آمریکابه گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما،خبرهای رسیده از جهان حاکی از آن است که در کشورهای مختلف دولت ها و مردم در هم صدایی با مردم آمریکا سیاست های نژادپرستانه دولت آمریکا را محکوم کردند. 

 
 
 
بازداشت ۱۸ تظاهرکننده جنبش ضد نژادپرستی در پاریس
پلیس پاریس بعد از ظهر روز سه شنبه ۱۸ نفر را که در اعتراضات غیر قانونی به نژادپرستی و خشونت پلیس شرکت کرده بودند، بازداشت کرد.
بنا بر گزارش رسانه ها، پلیس پاریس علت بازداشت این افراد را اعلام نکرده است.
به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، روز سه شنبه بیش از ۱۹ هزار نفر در خیابان‌های شهر پاریس در اعتراض به خشونت پلیس تظاهرات کردند. بسیاری معتقدند خشونت پلیس علت کشته شدن یک سیاه پوست به نام آداما ترائوره است که سال ۲۰۱۶ در بازداشت بود.
 
 
ابراز تاسف دولت آلمان از مرگ جورج فلوید
سخنگوی دولت آلمان گفت امیدواریم خشونت در آمریکا به زودی پایان یابد. وی اطمینان دارد نژادپرستی در آلمان نیز وجود دارد و اینکه کشورش نیز باید با این پدیده مقابله کند. سخنگوی دولت آلمان گفت: مرگ جورج فلوید دولت این کشور را متاثر کرد.

 

انتقاد چین از آمریکا در رابطه با نقض حقوق بشر معترضان
به گزارش خبرگزاری رویترز، رسانه‌های دولتی چینی در شرایطی روز‌های اعتراض را در آمریکا و تهدید دونالد ترامپ رئیس جمهور این کشور را برای استفاده ارتش علیه معترضان پوشش می‌دهند و برجسته می‌کنند که سی و یکمین سالگرد حادثه میدان «تیان آن مِن» سرکوب نظامی چین را علیه معترضان نمایان می‌کند.
در روز‌های گذشته، رسانه‌های چینی اعتراضاتی را در آمریکا پوشش داده اند که در پی کشته شدن جورج فلوید، مرد سیاه پوست غیرمسلح به دست پلیس مینیاپولیس به راه افتاد. رسانه‌های چینی اعتراضات را در آمریکا با حمایت سیاستمداران آمریکایی از اعتراضات برای دموکراسی در هنگ کنگ مقایسه می‌کنند.
اعتراضات سال گذشته در هنگ کنگ که در برخی موارد به خشونت کشیده شد، موجب شد پکن ماه گذشته اعلام کند قانون امنیتی ملی را برای هنگ کنگ، مستعمره سابق انگلیس، اعمال می‌کند.
هو شیجین سردبیر نشریه گلوبال تایمز گفت: آمریکا سالگرد تیان آن من را به شیوه‌ای منحصر به فرد برگزار کرد.
وی به زبان انگلیسی در توئیتر نوشت: ارتش آمریکا به شهر‌ها اعزام شده است و پلیس به سمت (معترضان) شلیک می‌کند. آمریکا اهمیت برقراری نظم در سال ۱۹۸۹ را برای چین اثبات می‌کند. اما زمانی که به گذشته بازمی گردیم، زیرپا گذاشتن قوانین در چین در آن زمان بسیار بیشتر از آن چیزی است که اکنون در آمریکا شاهد آن هستیم. 
سالگرد شلیک نیرو‌های نظامی چین به دانشجویان معترض در آن میدان در پکن که گروه‌های حقوق بشری و شاهدان می‌گویند در آن هزاران نفر کشته شدند، به شکل علنی برگزار نمی‌شود و رسانه‌های دولتی در چین به ندرت به آن اشاره می‌کنند.
روز دوشنبه ترامپ وعده داد اگر خشونت‌ها در آمریکا آرام نشود، از نیرو‌های نظامی استفاده خواهد کرد.
نشریه گلوبال تایمز در سرمقاله خود با اشاره به قانون امنیتی به عنوان یک مسئله کلیدی برای حل این مسئله در آمریکا نوشت: چین در برابر اعتراض ها در هنگ کنگ از خود خویشتنداری نشان داده است. آیا کاخ سفید معتقد است اعزام نیرو‌های نظامی می‌تواند مشکلات عمیق آمریکا را حل کند؟ 
دیرزمانی است که آمریکا و دیگران از چین برای نقض حقوق بشر از جمله نحوه برخورد آن با تبتی‌ها و اقلیت مسلمان ایغور، انتقاد می‌کنند.
در آوریل، چند سفیر آفریقایی از پکن برای رفتار غیرانسانی با آفریقایی‌ها در جریان شیوع کرونا در شهر گونک ژو گلایه کردند.
 
جانسون: حق مردم آمریکا برای اعتراض کردن را درک می‌کنم
بوریس جانسون نخست وزیر انگلیس گفت: مرگ جورج فلوید ناموجه است و او (جانسون) حق مردم را برای اعتراض کردن درک می‌کند.

ابراز نگرانی پلیس انگلیس درباره خشونت‌ها در آمریکا
به گزارش خبرگزاری رویترز، پلیس انگلیس اعلام کرد درباره خشونت‌ها و خسارت‌ها در بسیاری از شهر‌های آمریکا نگران است.
 
اعتراض مردم انگلیس به کشته شدن جورج فلوید
خبرگزاری رویترز به نقل از خبرنگاران خود اعلام کرد هزاران نفر در انگلیس با حضور در میدان مرکزی شهر لندن به کشته شدن جورج فلوید در آمریکا اعتراض کردند. به گزارش رویترز، معترضان شعار "بدون عدالت، صلح برقرار نمی‌شود" سر می‌دادند.


انتقاد وزیر خارجه ترکیه از قتل جورج فلوید
وزیر خارجه ترکیه از قتل جورج فلوید به دست پلیس آمریکا انتقاد و از وقایع پس از آن ابراز نگرانی کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما از آنکارا، مولود چاووش اوغلو گفت: قتل انسان جدای از دین، رنگ پوست و یا اعتقاداتش در هر کجای دنیا به دست پلیس غیر قابل قبول است.
وزیر خارجه ترکیه با بیان اینکه نژادپرستی در آمریکا همچنان ادامه دارد گفت: نظام قضایی آمریکا باید درباره عامل این جنایت تصمیمی عادلانه اتخاذ کند که موجب آرامش و تسکین وجدان مردم شود.
مولود چاووش اوغلو تاکید کرد: ما مخالف تبدیل شدن این جنایت به هرگونه تخریب اموال عمومی هستیم، برای ما فرقی نمی‌کند چه آمریکا باشد و یا یک کشور دیگر، مخالف اعتراضات مخرب و تخریب اموال عمومی هستیم.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
پیام تسلیت رئیس جمهور در پی درگذشت صابر کاظمی
فعالیت ۴۱ جایگاه سوخت در زنجان
تماشای تن خشکیده و نفس‌های پایانی سد کمال صالح در فصل بارش
حضور ایران در هشتمین نمایشگاه واردات شانگهای
حمایت از صنایع معدنی مهاباد با کمک ۳۰۰ میلیارد تومانی وزارت صمت
اهدای دو دستگاه دیالیز به بیمارستان شهید صدوقی
تصادف با تیر چراغ برق جان ۲ نفر در خرم آباد را گرفت
پزشک معالج کاظمی: خانواده صابر رضایت دادند تا پیکر به پزشکی قانونی نرود
آغاز پیاده‌سازی سامانه یکپارچه تبادل داده در شهرداری شهرکرد
تمدید مهلت ثبت‌نام در رویداد جوانی جمعیت زنجان
حمایت از مشاغل خانگی در اولویت شهرستان اردستان
یادواره شهدای دانش آموز و شهید برشنورد در صومعه سرا
خانواده و محله محوری، از رویکردهای مراکز مثبت زندگی
مرکز نور در مسیر دستیابی به دستیار جامع علوم اسلامی
کشف احشام فاقد مجوز در میامی
مسابقات قهرمانی کشور قایقرانی آب‌های آرام بانوان
دوگانه‌سوز شدن بیش از ۲۰ درصد نانوایی‌های لرستان
نام‌نویسی ۱۷۷ هزار نفر در مسابقات قرآن و عترت بسیج در خوزستان
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ پیروزی مردان والیبال ایران در گام نخست
نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران در تاجیکستان برگزار می شود
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تعطیلی مدارس، دانشگاه ها و ادارات دولتی ۸ شهرستان هرمزگان؛ ۱۴ آبان
درگذشت پزشک گچسارانی
اعمال محدودیت‌های ترافیکی راهپیمایی ۱۳ آبان زنجان
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند
بازگشت پرواز‌های لوفت هانزا به ایران
کشت موز در اراضی جنوب سیستان و بلوچستان
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین
تسخیر لانه جاسوسی، تصمیمی ملی برای استقلال ایران
آغاز راهپیمایی ۱۳ آبان با شعار، متحد و استوار مقابل استکبار،در مشهد
واکنش عراقچی به تمجید برنده جایزه صلح نوبل از جنایتکاران
گوترش: جنگ سودان از کنترل خارج شده است
لزوم اجرای روش های نوین در دامداری ها
شرایط دریافت مجدد وام اشتغالزایی و مشاغل خانگی اعلام شد
گیجگاه ۱۴۰۴/۰۸/۱۳
تعطیلی مدارس برخی مناطق هرمزگان  (۳ نظر)
عراقچی: غنی سازی صفر امکان ندارد  (۲ نظر)
نتایج قرعه کشی طرح عادی ایران خودرو اعلام شد  (۱ نظر)
با قاطعیت از حاکمیت خود دفاع می‌کنیم  (۱ نظر)
به جزایر ایران حمله شود همانجا پاسخ کوبنده می‌دهیم  (۱ نظر)
بازتاب درخشش طلایی والیبال دختران ایران در تارنمای شورای المپیک آسیا  (۱ نظر)
انتقاد افغانستان از نقض حریم هوایی این کشور از سوی آمریکا  (۱ نظر)
سخنگوی سپاه: ما غافلگیر نشدیم و آرایش سپاه جنگی بود  (۱ نظر)
گلنور به دیدار پاس کردستان می‌رود  (۱ نظر)
ارتش رژیم اشغالگر محور «فیلادلفیا» را بست  (۱ نظر)
والیبال ایران عزادار شد؛ صابر کاظمی درگذشت  (۱ نظر)
برگزاری راهپیمایی ۱۳ آبان در مشهد، متمرکز در میدان شهدا  (۱ نظر)
سه نفر با اهدای عضو مرحومه مبینا حمصیان به زندگی بازگشتند  (۱ نظر)
بازتاب گسترده بیانات رهبر معظم انقلاب در رسانه‌های آمریکای لاتین  (۱ نظر)
لزوم اجرای روش های نوین در دامداری ها  (۱ نظر)