• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۴۹۴۳
تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۳
بین الملل » آمریکا
به نقل از نشریه نیویورکر

درگیری لفظی ترامپ و ژنرال مارک میلی

رئیس ستاد مشترک نیروهای مسلح آمریکا در اعتراض به درخواست ترامپ برای استقرار نیرو‌های ارتش در خیابان‌ها برای پایان دادن به اعتراضات ضدنژادپرستی، صدای خودش را در برابر ترامپ بالا برد.

درگیری لفظی ترامپ و ژنرال مارک میلی   به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صداوسیما ، نشریه آمریکایی نیویورکر، از درگیری لفظی بین رئیس جمهور و رئیس ستاد مشترک نیرو‌های مسلح آمریکا خبر داد.
شبکه الجزیره به نقل از نشریه نیویورکر اعلام کرد: درگیری لفظی بین دونالد ترامپ و ژنرال مارک میلی رخ داد. این نشریه به نقل از منابع مطلع در داخل کاخ سفید افزود: ژنرال میلی، در اعتراض به درخواست ترامپ برای استقرار نیرو‌های ارتش در خیابان‌های شهر‌های آمریکا برای پایان دادن به اعتراضات، صدای خودش را در برابر ترامپ بالا برد.
میلی تاکید کرد استقرار نیرو‌های ارتش در شهرها، بر خلاف قانون آمریکاست.
 
نیویورک تایمز: شماری از اعضای حزب جمهوری خواه به ترامپ رای نخواهند داد
روزنامه نیویورک تایمز در گزارشی نوشت جرج دبلیو بوش رئیس جمهور پیشین آمریکا و سناتور جمهوری خواه میت رامنی از انتخاب مجدد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا حمایت نخواهند کرد و برخی مقامات جمهوری خواه نیز در حال بررسی رای دادن برای جو بایدن نامزد حزب دموکرات هستند. 
پایگاه اینترنتی این روزنامه آمریکایی در گزارش خود به قلم جاناتان مارتین نوشت: در سال ۲۰۱۶ یک مسئله برای جمهوری خواهان ارشد وجود داشت که در برابر دونالد ترامپ برای رئیس جمهور شدن موضع محکم بگیرند و آن اینکه او به هر حال به احتمال زیاد پیروز نمی‌شود و اینکه هیچ دستورالعمل حاکم محافظه کارانه‌ای وجود نداشت که بخواهد به خطر بیفتد.
کارزار تبلیغاتی ۲۰۲۰ متفاوت است: مخالفت با رئیس جمهور کنونی از حزب خود به معنای در معرض خطر قرار دادن اولویت‌های سیاسی از جمله انتصاب قضات محافظه کار، حفظ مقررات مناسب تجاری و کاهش مالیات - و همچنین تحمل خشم آتشفشانی ترامپ است.
اما خیلی زودتر از آنچه انتظار می‌رفت، تعداد فزاینده‌ای از جمهوریخواهان برجسته در حال بحث و رایزنی هستند که چطور می‌توانند به این نتیجه برسند که نشان دهند که آن‌ها از انتخاب دوباره ترامپ حمایت نخواهند کرد - یا حتی ممکن است به جو بایدن نامزد احتمالی دموکرات رای دهند.
به گفته افراد آشنا که خواستند که نامشان فاش نشود‏، به علت پاسخ تحریک آمیز ترامپ به اعتراضات نسبت به وحشیگری پلیس و در راس آن سوء مدیریت وی در مقابله با همه گیری ویروس کرونا، آن‌ها (رهبران جمهوری خواه) فوریت‌های جدیدی را احساس می‌کنند.
جورج بوش رئیس جمهور پیشین از انتخاب مجدد ترامپ حمایت نمی‌کند و به گفته افراد آگاه، جب بوش مطمئن نیست که وی چه رأیی خواهد داد.
میت رامنی سناتور جمهوری خواه از ایالت یوتا نیز از ترامپ حمایت نخواهد کرد و درحال بررسی این است که دوباره به همسرش رای بدهد یا در انتخابات نوامبر به فرد دیگری رای بدهد. سیندی مک کین، بیوه سناتور جان مک کین نیز قریب به یقین از جو بایدن حمایت می‌کند، اما مطمئن نیست که چطور این موضوع عمومی شود، زیرا یکی از پسرانش به دنبال نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری است.
هیچ کدام از آن‌ها در انتخابات سال ۲۰۱۶ به ترامپ رای ندادند، اما هنگامی که یک رئیس جمهور فعلی و برنامه مشترک او با رهبران سنا مد نظر باشد، مخالفت جمهوری خواهان ارشد نشان دهنده وزنه متفاوتی است.
رهبران جمهوری خواه سابق مانند پل دی رایان و جان بوونر رئیسان سابق مجلس نمایندگان آمریکا نگفته اند که چگونه رأی خواهند داد و برخی از جمهوری خواهان که قبلاً تمایلی به حمایت از ترامپ نداشته اند، در حال بررسی این هستند که آیا فراتر از حمایت از یک مدعی شخص ثالث خواهند رفت تا صراحتا از بایدن حمایت کنند. رهبران بازنشسته نظامی، که از ارائه دیدگاه‌های سیاسی خصوصی خود محافظت می‌کنند، به طور فزاینده‌ای از رهبری و مدیریت رئیس جمهور ابراز نگرانی می‌کنند، اما مطمئن نیستند که آیا از رقیب و مخالف وی حمایت خواهند کرد یا نه.
در روز‌های اخیر اظهارات علنی در مخالفت با ترامپ از سوی بخش‌هایی از نظام جمهوری خواهان و ارتش به خاطر درخواست‌های مکرر وی مبنی بر سرکوب معترضان و تسلط بر آن‌ها و دستور دولت وی برای پاکسازی خیابان‌های بیرون کاخ سفید با استفاده از زور تا وی بتواند برای یک فرصت عکس گرفتن از آنجا بیرون برود، زیاد شده است. رفتار وی برخی رهبران را متقاعد کرده است که آن‌ها دیگر نمی‌توانند سکوت کنند.
انتقاد شدید جیم ماتیس وزیر دفاع سابق آمریکا از ترامپ و اذعان این هفته سناتور لیزا مورکوفسکی از آلاسکا مبنی بر اینکه وی از اینکه آیا به رئیس جمهور کنونی حزب خود رأی بدهد یا نه مردد است از جدیدترین موارد است و باعث شده است شماری از مقامات دست به اقدامی بزنند که از مدت‌ها پیش از آن اجتناب کرده بودند و آن اینکه با صدای بلند بگویند که آقای ترامپ برای این اداره (ریاست جمهوری) نامناسب است.
ویلیام اچ مک راون، دریادار بازنشسته نیروی دریایی ارتش که هدایت حمله‌ای را که منجر به کشته شدن اسامه بن لادن شد برعهده داشت در این باره گفت: پاییز امسال، زمان برای (انتخاب) رهبری جدید- جمهوری خواه، دموکرات یا مستقل- در این کشور است. رئیس جمهور ترامپ نشان داده است که او از ویژگی‌های لازم برای فرمانده خوب کل قوا بودن برخوردار نیست.
وی گفت: ترامپ در آزمون رهبری شکست خورده است. در حالی که ما با بیماری همه گیر کووید ۱۹ و اقدامات وحشتناک نژادپرستی و بی عدالتی دست و پنجه نرم می‌کنیم رئیس جمهور هیچ یک از آن جنبه‌ها و خصوصیات مبارزه با آن‌ها را نشان نداده است. کشور نیاز دارد که بدون او در صدر حرکت کند.
جان کلی رئیس سابق ستاد مشترک ارتش در دولت ترامپ و ژنرال بازنشسته نیروی دریایی نیز نگفت که به چه کسی رای خواهد داد.
کالین پاول و کاندولیزا رایس که به عنوان وزرای خارجه دولت جرج دابلیو بوش فعالیت کرده اند نیز تاکنون از قصد خود برای اینکه به چه کسی رای می‌دهند خودداری کرده اند.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
نجات مصدوم سقوط از کوه در ارتفاعات زردکوه کوهرنگ
واقعه عاشورایی؛ شهادت رهبر انقلاب همراه با خانواده و ۱۶۰ کودک مظلوم میناب
فعال بودن اصناف خدمت رسان در تعطیلات پیش رو
ادای احترام هیئت‌های خارجی به پیکر رهبر شهید انقلاب
کمینه و بیشینه دمای دوازدهم تیر ۱۴۰۵
آماده‌باش کامل صدا و سیما سمنان برای پوشش مراسم بدرقه رهبر شهید
برای آخرین دیدار باید برخاست
طرح کانادا برای کاهش وابستگی نفتی به بازار آمریکا
تدابیر منطقه قم برای تأمین سوخت در ایام برگزاری مراسم رهبر شهید
پویش «باید برخاست»، با موضوع بدرقه آقای شهید ایران
آمریکا شیطان بزرگ و بزرگ‌ترین ناقض حقوق بشر درجهان است
پهپاد‌های ایرانی خطرناک‌تر از موشک‌های بالستیک
آمادگی صددرصدی فرودگاه‌های کشور
درگیری‌ها در سوریه
انتقام خون خواهی رهبر شهید مطالبه مردم در میدان‌ها
برپایی نمایشگاه لوازم خانگی در شهرستان شوشتر+فیلم
پایان رقابت ۱۰۰۰ امتیازی تنیس بانوان با قهرمانی یزدانی
توکل، عقلانیت و مردم‌باوری راز ماندگاری رهبر شهید است
افزایش شمار قربانیان گرما در اروپا
تشییع قائد شهید،تجدید بیعت با ولایت و نمایش اقتدار ملی است
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد
جزییات اعمال محدودیت تردد در مناطق ۲۲گانه تهران در مراسم تشییع پیکر امام شهید
تعویق دوباره امتحانات نهایی امکان‌پذیر نیست
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز
حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید
اعمال محدودیت تردد در آزادراه تهران–شمال و محور چالوس
جاذبه‌های گردشگری چهارمحال و بختیاری
سپاه: به خطای محاسباتی دشمن پاسخی کوبنده‌تر می‌دهیم
دستگیری عوامل تهیه و انتشار ویدئوی حضور خانم نیمه‌برهنه در پارک‌ یزد
ورود پیکر آقای شهید ایران به مصلی
برگزاری مراسم وداع با پیکر همسر شهید رهبر انقلاب
آلودگی هوا در شش شهرستان کرمان به وضعیت بحرانی رسید؛ شاخص از ۵۰۰ گذشت
ورود پیکر رهبر شهید انقلاب به آیین وداع
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است
پیکر داماد رهبر شهید انقلاب امروز تشییع می‌شود
اعتراض دانشجویان دانشگاه آزاد به تبعیض در برگزاری امتحانات  (۱۰۳۷ نظر)
گرامیداشت مجازی فرزاد جمشیدی در صفحه هنرمندان  (۶ نظر)
انتقاد عارف از وضعیت معیشت استادان دانشگاه  (۶ نظر)
نخستین اطلاعیه قرارگاه برگزاری مراسم وداع و تشییع در تهران  (۳ نظر)
قطع برق بیش از هزار و ۳۰۰ مشترک پرمصرف در خوزستان  (۳ نظر)
گرامیداشت مجری سحرگاهی در شبکه نسیم  (۲ نظر)
برگزاری کارگاه نقاشی زنده با حضور هنرمندان  (۲ نظر)
دامنه خدمات فعال بانک ملی به‌تدریج در حال گسترش است  (۲ نظر)
مسیر‌های دسترسی به محل برگزاری مراسم وداع و تشییع رهبر شهید؛ از کدام مسیر وارد تهران شویم؟  (۱ نظر)
جزئیات مراسم وداع و تشییع پیکر رهبر شهید انقلاب  (۱ نظر)
تهران ۱۶ تیر تعطیل و ۱۸ تیر عزای عمومی است  (۱ نظر)
تردد خودروهای مناطق آزاد خراسان رضوی در استان مانعی ندارد  (۱ نظر)
ممنوعیت‌های مقطعی تردد در معابر درون و برون شهری  (۱ نظر)
محدودیت‌های ترافیکی مراسم تشییع رهبر شهید در جاده‌ها  (۱ نظر)
آغاز عملیات احداث طرح تراموای تبریز  (۱ نظر)