پخش زنده
امروز: -
عضو هیأت مدیره و معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران از تمدید بسته بیمه خاص صنایع کوچک برای پنجمین سال متوالی خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از وزارت صمت؛ آقای اصغر مصاحب گفت: در سال جهش تولید و به منظور تسهیل و رونق فعالیتهای اقتصادی، افزایش ضریب امنیت و کاهش ریسک تولید در صنایع کوچک و متوسط، بسته بیمه خاص صنایع کوچک مستقر در شهرکها و نواحی صنعتی کشور با کاهش نرخ حق بیمه نسبت به سنوات گذشته و پوشش حداکثری خطرات SMEها تمدید شد.
وی افزود: این بسته بیمهای ویژه که حاصل تفاهم سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکت سهامی بیمه ایران در پنجمین سال متوالی است، حداقل نرخ و حداکثر پوشش خطرات، ریسک کمتر و ضریب امنیت بالاتر در فرآیندهای تولید و توزیع محصولات صنایع کوچک و متوسط و حداقل زمان پرداخت خسارت از طریق استقرار نمایندگان بیمه در سطح شهرکها و نواحی صنعتی کشور در راستای بهبود فضای کسب و کار و ایجاد امنیت و آرامش روانی و اقتصادی برای صنایع کوچک و متوسط را دربرمیگیرد.
عضو هیأت مدیره و معاون صنایع کوچک سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران اضافه کرد: در این تفاهم نامه شرکت سهامی بیمه ایران متعهد شده است ضمن پوشش همه نیازهای بیمهای صنایع کوچک و متوسط، زمینههای لازم به منظور ارائه خدمات مشاوره و فروش بسته بیمهای، از جمله آموزش، دستورالعملهای فنی، مدیریت ریسک و ... را در شعب و نمایندگیهای خود در سراسر کشور فراهم کند.
مصاحب ترویج فرهنگ بیمه، اطلاعرسانی، بازاریابی، ارائه تخفیفات و تشویقات حداکثری در فروش بسته بیمهای خاص صنایع کوچک و متوسط و استقرار نمایندگان ذیصلاح بیمه در سطح شهرکها و نواحی صنعتی سراسر کشور را از دیگر تعهدات بیمهگر در این تفاهم نامه عنوان کرد.
وی ادامه داد: به منظور پیگیری و اجرایی شدن تعهدات سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکت سهامی بیمه ایران در این تفاهم نامه، کمیته اجرایی با برگزاری نشستهای مشترک در جهت اتخاذ تصمیمات لازم و ارائه راهکارهای عملی اقدام میند.
گفتنی است؛ سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران و شرکتهای استانی تابعه آن هماینک با دارا بودن ۵۰۰ شهرک و ۳۲۱ ناحیه صنعتی و ۳ منطقه ویژه اقتصادی درحال بهرهبرداری، ۶۵ شهرک و ناحیه صنعتی تخصصی، ۶ شهرک فنآوری، ۳۸ مرکز خدمات فنآوری و کسب و کار، ۲ مجتمع فنآوری اطلاعات و خدمات نرمافزاری، ۸۳ هزار و ۱۶۸ قرارداد منعقده و بهرهبرداری از ۴۵ هزار و ۶۶۲ واحد صنعتی و ۳ هزار و ۵۳ واحد کارگاهی، موجبات اشتغال مستقیم ۹۲۱ هزار و ۵۱۱ نفر را در سراسر کشور فراهم کرده است.