• شهروند خبرنگار
  • شهروند خبرنگار آرشیو
امروز: -
  • صفحه نخست
  • سیاسی
  • اقتصادی
  • اجتماعی
  • علمی و فرهنگی
  • استانها
  • بین الملل
  • ورزشی
  • عکس
  • فیلم
  • شهروندخبرنگار
  • رویداد
پخش زنده
امروز: -
پخش زنده
نسخه اصلی
کد خبر: ۲۷۳۷۷۱۹
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۹
اقتصادی » صنعت
سرپرست مرکز اصناف و بازرگانان وزارت صمت:

تسهیلات ویژه دولت برای اصناف آسیب دیده از کرونا

اصناف در کشور از ویروس کرونا آسیب دیده اند اما حدود ۱۵ صنف بیشترین آسیب را دیدند که دولت تسهیلات ویژه‌ای را برای این ۱۵ صنف در نظر گرفته است.

تسهیلات ویژه دولت برای اصناف آسیب دیده از کرونابه گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای جمشید گلپور در نشست خبری با بیان اینکه که مرحله نخست پرداخت تسهیلات به این ۱۵ صنف آسیب دیده از کرونا در حال پرداخت است افزود: در شرایط کرونا واحد‌های صنفی به اجبار تعطیل شد که در نظر داریم از هفته آینده همه واحد‌های صنفی بتوانند به صورت مجازی با کمترین هزینه و یا رایگان، کالا‌های خود را عرضه کنند البته از فضای اینترنتی فروشگاه‌های بزرگ استفاده می‌شود تا بتوان از تجربه آن‌ها استفاده بهینه کرد.
وی اضافه کرد: حمایت از واحد‌های تولید در سال جدید با توجه به جهش تولید در دستور کار بوده که در این بخش نیز توسعه صادرات از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.
گلپور گفت: قرار است تشکل‌های صنفی صادراتی فعال شود تا زمینه صادرات برخی کالا‌ها از جمله مبلمان، فرش، کیف و کفش و سایر کالا‌هایی که جایگاه خوبی در کشور دارد فراهم شود، همچنین تحریک تقاضا و بازار خرید از اقداماتی است که در برنامه دولت و اصناف قرار داشته و یکی از اقدامات در بسته‌های حمایتی دولت که تاکنون اعلام شده نیز افزایش تقاضا است.
وی با بیان اینکه اصناف کشور در دو اتفاق افرایش قیمت سوخت و مشارکت در مقابله با ویروس کرونا، همراه همیشگی دولت بودند گفت: ۴۰۰ اتاق اصناف داریم که ۷ هزار اتحادیه صنفی زیر مجموعه دارد، ضمن اینکه ۳ میلیون واحد صنفی با پروانه کسب در حال فعالیت هستند، که مستقیم ۸ میلیون اشتغال و ۲۵ میلیون اشتغال به صورت غیر مستقیم ایجاد شده است.
سرپرست مرکز امور اصناف و بازرگانان ادامه داد: ۵ انحادیه کشوری وجود دارد که بزرگترین اتحادیه فروشگاه‌های زنجیره است. همحنین سهم اصناف از تولید ناخالص داخلی ۲۵ درصد است که از این رقم سهم بنگاه‌های کوچک، ۸۵ درصد است.
وی با اشاره به اینکه شفافیت در امور اصناف به عنوان یکی از اقداماتی است که پیگیری می‌شود، گفت: انتخابات الکترونیکی نیز یکی از اقدامات مهم است که در شرایط کرونا به آن توجه شده و ان شاء الله در یکی از جلسات، آن را مطرح و پیگیری می‌کنیم.
گلپور با بیان اینکه سامانه بازرسی و تشکیل پرونده‌های الکترونیکی شکایت نیز در دستور کار مرکز اصناف است، افزود: نظارت بر افزایش قیمت‌ها بر عهده سازمان حمایت است، اما بازرسان اصناف نیز بر روند قیمت‌های صنوف نظارت دارند و در صورت تخلف، پرونده‌های تخلف به سازمان حمایت ارسال می‌شود.
وی اضافه کرد: شرایط کشور و تورم به نحوی است که افرایش معقول در قیمت برخی کالا‌ها وجود دارد، اما افزایش غیر منطقی مورد تأیید نبوده و با آن برخورد خواهد شد.
گلپور در پاسخ به این پرسش که آیا بر بازار میوه و گران فروشی در آن نظارت می‌شود یا خیر؟ گفت: مردم اگر با موارد گران فروشی مواجه شدند می‌توانند به سامانه ۱۲۴ اعلام کنند که بازرسان ما به محض دریافت شکایت، بررسی‌ها را انجام می‌دهند.
وی در خصوص بازگشایی تالار‌ها نیز گفت: موافقت اولیه آن در ستاد ملی کرونا دریافت شده و ان شاء الله در هفته آینده تأیید رسمی آن را دریافت می‌شود و بر اساس آن مناطق سفید می‌توانند به بازگشایی تالار‌ها اقدام کنند و پس از آن سایر مناطق را نیز پیگیری می‌کنیم تا فعالیت شان را با رعایت بهداشت و تصویب ستاد ملی کرونا آغاز کنند.
وی در خصوص قیمت بالای حبوبات و کنترل قیمت آن، افزود: بخش عظیمی از حبوبات وارداتی است و از آنجا که این مدت مرز‌ها بسته بود ممکن است باعث بروز مشکلاتی شده باشد البته در این مورد هم مردم هر گونه شکایتی دارند می‌توانند با سامانه ۱۲۴ تماس بگیرند و اطلاع رسانی کنند.
گلپور در خصوص رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی در واحد‌های صنفی و نحوه برخورد با آنها، گفت: در حال حاضر بر اساس آمار‌ها همه واحد‌های صنفی شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت می‌کنند و در صورتی که رعایت نکنند با آن‌ها برخورد و واحد صنفی را پلمب خواهیم کرد.
وی با اشاره به میزان تولید اقلام بهداشتی در کشور، افزود: ۷۲ میلیون ماسک سه لایه صنعتی تولید شده است که ۱.۲ درصد آن در بخش واحد‌های تولیدی و ۷۰ درصد آن هم در بخش کارگاهی تولید شده است. در تلاش هستیم قیمت ماسک را کاهش دهیم و تا پایان هفته آینده کاهش خواهد یافت.
گلپور ادامه داد: در تولید ژل ضدعفونی کننده و گان محافظ به حد اشباع رسیدیم و صادرات آن را آغاز کردیم، در تولید ماسک سه لایه نیز مشکلی نداریم و تولید کافی است، اما اجازه صادرات ماسک سه لایه را نداریم تا بازار داخلی تامین باشد ضمن اینکه قیمت آن نیز تا هفته آینده کاهش خواهد یافت.
وی گفت: در ۲۴ منطقه شلوغ در سطح شهر تهران توزیع ماسک فعال شده است که شامل ایستگا‌های مترو و پایانه‌های اتوبوس رانی است.
بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
گزارش خطا
Bookmark and Share
X Share
Telegram Google Plus Linkdin
ایتا سروش
عضویت در خبرنامه
نظر شما
آخرین اخبار
تصویب حسابرسی سال مالی شورای اسلامی شهر تبریز
زنجان؛ واحدهای فرآوری کلید توسعه صادرات کشاورزی
باید ذات مداخله‌جوی غرب را بازشناسی کرد
ریشه‌کنی گرانی شرط اثرگذاری عملکرد دستگاه‌های نظارتی
چمن ورزشگاه یادگار امام (ره) آسیب دیده است
تقویم روز و اوقات شرعی گیلان ، ۱۹ آبان ۱۴۰۴
خراسان جنوبی خاستگاه اردو‌های جهادی
زنجان؛ پشت درهای بسته یک مرکز تعویض پلاک
تقویم و اوقات شرعی دوشنبه ۱۹ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
راه‌اندازی ۸ جایگاه جدید سی‌ان‌جی در سراسر کشور
ضرورت همکاری دستگاه‌های اجرایی در ثبت وقایع حیاتی
برگزاری نشست تخصصی تسهیل صادرات در مناطق آزاد
شهروندان اهری ۴۵ درصد بیشتر از استاندارد جهانی آب مصرف می‌کنند
آغاز برداشت بادام‌زمینی در هوراند
برگزاری جشنواره بزرگ ورزش‌های همگانی، گرامیداشت هفته کیش
همه پای ترویج کتاب و کتاب‌خوانی
اعلام محدودیت‌های ۴۸ ساعته به‌دلیل آلودگی هوا در استان تهران
افزایش غلظت غبار در سمنان
آغاز طرح آموزش رانندگان ناوگان عمومی مازندران برای کاهش تصادفات
رئیس جمهور همراه با ملی‌پوشان فوتبال کشورمان پا به توپ شد
  • پربازدیدها
  • پر بحث ترین ها
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا
تقویت توان دفاعی ونزوئلا با دریافت سامانه‌های پدافند روسی
رشد ۵۶ درصدی طرح های سرمایه‌گذاری در استان خراسان جنوبی
غیرحضوری شدن مدارس ابتدایی و متوسطه اول شهر‌های آلوده خوزستان تا آخر آبان
موافقت‌مجلس با کلیات طرح اصلاح قانون‌محکومیت‌های‌مهریه
بازی‌های همبستگی اسلامی؛ ازبکستان، حریف تیم فوتسال ایران در نیمه‌نهایی
عراقچی: فعلا امکان مذاکره با آمریکا وجود ندارد
تقویم و اوقات شرعی یکشنبه ۱۸ آبان ۱۴۰۴ به افق قم
ادعای رسایی درباره انتصاب دادستان دستگیر شده، صحت ندارد
سهم استان زنجان از درآمدهای معدنی کجا هزینه می‌شود؟
افشای ابعاد جدیدی از همکاری خبرنگاران شبکه ایران اینترنشنال با موساد
حل تنش افغانستان و پاکستان محور گفتگوی متقی و عراقچی
پاکستان می‌تواند پلی برای اتصال ایران به شرق آسیا باشد
خام فروشی در زنجیره فولاد
زعفران؛ محصولی کم‌آب بر و پرسود برای کشاورزان زنجانی
تسهیلات وام ازدواج  (۲ نظر)
آغاز پیش‌فروش ۳ محصول سایپا  (۱ نظر)
تهران تا آخر پاییز بارش باران ندارد  (۱ نظر)
اتحادیه اروپا: الفاشر تبدیل به گورستان بشریت شده است  (۱ نظر)
پیوند دو ملت ایران و پاکستان ناگسستنی است  (۱ نظر)
هوای اصفهان و ۳ شهر مجاور آلوده است  (۱ نظر)
پلمب ۶ کافه به علت برگزاری جشن هالووین  (۱ نظر)
جزییات معافیت از صدور صورت‌حساب الکترونیکی در سامانه مودیان ۱۴۰۴  (۱ نظر)
اهواز آلوده‌ترین شهر کشور  (۱ نظر)